Att man bara kan..

Nu nästan gråter jag... Läser på expressen om en pappa som kastade sin 4åriga dotter 60 meter ner i en flod från en bro.
Flickan var vid livet men dog sedan och det som gjorde att pappan gjorde detta handlade antagligen om en vårdnadstvist. Att man bara kan, han kan inte vara frisk!

Det måste vara det värsta som kan hända om något sådant händer. Han kommer leva med det hela sitt liv och hoppas verkligen att han vaknar upp och får ångra sig djupt för vad han gjort! Det är helt vidrigt!!!

Jag tänker på mamman som nu är utan sin dotter och de två syskonen som satt i bilen! De är utan sin syster och kommer att vara utan sin pappa också och de kommer att ha minnet av det som hände i huvudet alltid!

Var är världen på väg, man blir helt förkrossad!

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1447519/flicka-dog-efter-kast-fran-bro

Tänker på mamman och syskonen och lider med dem!

Ledigt för sex!

Tänk om man skulle få ledigt för att få ha sex... Kanske man skulle framföra som önskemål till chefen!
Han tycker ju att jag ska se till att skaffa mej en man i mitt liv!

Det är det ständiga snacket på måndagen efter helgen, chefen å chaffisarna undrar om jag fått napp! Sen framåt helgen ska det frågas igen om jag ska ut på vift och ragga! Hahaha jag tar det dock inte så hårt, de får hållas och jag har sagt att jag meddelar när jag ska gifta mej!

http://www.expressen.se/sex/1.1446907/far-ledigt-for-att-ha-sex

Fattig som en lus...

Igår kom lönen och för ett ögonblick kunde jag känna mej lite rik med pengar på kontot men idag har jag betalt mina räkningar och det var en hel hög räkningar denna månaden... Inte alls kul vill jag meddela!

Det får bli en månad då jag får leva snålt och jag lär få norpa igen av mina sparade pengar...

Linda frågade om hon skulle skratta eller gråta men jag bestämde att vi skrattar åt det och lever livet!
Lever ju bara en gång och vad spelar det för roll om jag lånar av mina egna sparade pengar lite granna? Jag gör roliga saker för dem för det mesta och roliga saker i livet gör ju att man mår bra!

Jag håller mitt nyårslöfte om att unna mej saker och jag kommer fortsätta att unna mej saker även om det betyder att jag måste låna från mina sparpengar lite ibland!!!

Leva snålt är inte kul när man har saker inplanerat... Jag ska till min kära vän Sanna i Kalmar nästa helg på "kottehelg" och då tänker jag inte snåla. Det sköna är att tågbiljetten redan är betald iallafall!

Fick en häftig länk från "norrlänningen" idag... han ska tävla på söndag och jag ska hålla alla tummarna!!
http://se.youtube.com/watch?v=Hm-cKqCfVKw

Han har lovat att jag ska få testa sen och igår planerade vi att jag ska köpa en röd honda! Jag e verkligen sugen på att testa men det ligger långt fram att jag skulle köpa en egen hoj... får ju se om det är nåt kul först!Kan ni se mej susa fram på en sån????

Fick ett sms av min bästa Linda: "Ibland gör man rätt, ibland gör man fel, lev med det!"

Så sant så sant!!!

Iskalla fingrar å en ren bil

Jag har just varit ute och tvättat bilen på lunchen här på jobbet... Fy attans vad kallt om fingrarna att tvätta bilen med kallvatten när det nästan är minusgrader ute!!! Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!

Min fingrar e helt stela så det gör nästan ont att skriva nu! Men bilen blev iallafall ren och fin! Ja utom på förardörren där den är grymt skrapad av någon idiot som antagligen backat på den natten mellan nyårsafton/nyårsdag.
Men det kostar mer att reparera än vad jag skulle få för bilen om jag sålde den....

Det är sorgligt men sant!!!

Det trevliga är att jag ska bli ägare till min egen bil från den 1 februari! I nuläget äger min fd man bilen men nu ska vi ordna upp det så att jag själv blir ägare till den bil som är min!

I veckan ska en chaufför hjälpa mej att fixa till med bromsar och handbroms och lite luftfilter och oljebyte så att den blir fit for fight till den långa resan till Grövelsjön vecka 10!

Ta hand om lilla bilen bör man göra för att den ska rulla och må bra ju!!!

En alldeles fantastisk liten kille!

När min son är glad så blir jag glad!

Idag har vi inte bråkat någonting och det är så härligt!
Han kom och gav mej en jättekram när jag kom till dagis för att hämta honom och det värmer mitt hjärta!
När vi kom hem hade jag så ont i magen att vi bara åt gröt och då sa han, "Mamma, gröt är bra att äta om man har ont i magen så det kan du äta!" Min lille gullunge!!!

Det finns inget så fantastiskt som att titta på honom när han sover, han ligger där så fridfullt och är bara världens sötaste! Han är absolut det allra bästa som hänt mej!!!

Att ligga bredvid honom i sängen och läsa godnatt saga och sedan släcka lampan och han klappar mej på kinden och säger att han älskar mej, vad finns det som kan vara bättre än det?

Denna lilla person som är min son, tänk att han verkligen är min! Jag minns när han var alldeles nyfödd och vi skulle åka hem från sjukhuset, det var overkligt att han skulle följa med oss hem, han var verkligen vår son, ett litet mirakel!

Ända sedan han föddes har han haft bråttom i livet, han vill att det ska hända saker hela tiden och han är full av energi... Han pratar på och babblar om allt och lite till och jag tror nog att han är lite mer speciell än andra barn. Men det är klart, så säger nog alla föräldrar om sina barn. Varje barn är ju ett mirakel och varje barn är ju det absolut bästa som finns! 

Mitt lilla hjärta, min son, min pojke!

Tänk vad lycklig jag är som får älska och bli älskad av denna pojke som är min son, min fantastiske llle solstråle!

En enda mening..

Har inte glömt dig!

Tänk vad de orden kan betyda mycket!!!

GLAD!!!


Mitt veckohoroskop

Solförmörkelsen på måndagen faller på din härskarplanet Jupiter, och innebär att du upplever en ökad frid som gör att du får utrymme att bli klokare på sig själv och utveckla ditt inre liv. Det är nu som du märker hur 2009 till stor del handlar om att utforska din andliga sida, dina drömmar och din kreativitet i avskildhet. De människor du väljer att umgås med är sådana som du känner att du har något gemensamt med i termer av visioner och idéer. Någon du verkligen känner ett släktskap med kan dock befinna sig på annan ort, för att ta hand om angelägenheter som inte verkar vilja lämna vederbörande någon ro. När han eller hon är klar med det, då kan ni åter etablera en relation där ni kan vara helt och hållet er själva i varandras sällskap.

Det känns som att detta stämmer in väldigt bra i mitt liv för tillfället... märkligt men sant!!!


En riktigt bra dag!!!

Idag har varit en bra dag! Jag har storstädat hela lägenheten, dammat dammsugat och torkat golven! Tvättat och bäddat rent och luftat täckena och sen fick jag ett ryck och bakade frukostbullar och lagade smarrig middag med kycklin och curry med ris!!! Mmmmmmmmm!!!

Min älskade Elias kom hem och han var på ett härligt humör! Vi har spelat spel, myst i soffan, han har kommit på att det är bra med en mamma som har långa naglar... Han lade sig i mitt knä och sa "Mamma, klia mej på ryggen" Så härligt att bara sitta och mysa!!
Sedan läste vi saga och jag upptäckte att det inte går att hoppa över en sida i boken... Han har ett enormt minne! Vi läste boken om Den ståndaktige tennsoldaten och har kanske läst den 2 gånger innan och så "missade" jag en sida och när boken var slut så sa han "Vi missade att läsa om råttan"... Otroligt att han har sådan koll! Så vi fick bläddra tillbaka och titta på sidan om råttan och han ville väldigt gärna att vi skulle läsa om hela boken men så blev det inte... Jag lovade att läsa den imorgon igen istället!!!

Som vanligt somnade jag med min knatte en sväng och nu sitter man här och borde landa i sängen snart....Smarriga bullar!!!

Tjooohoo!!!

Blev väckt av telefonen klockan 10 och det var min fd man som ringde... Av någon anledning som jag inte kan förstå så får jag ont o magen när han ringer. Jag är rädd att han ska säga något jobbigt..

Men det är väldigt sällan som han ska säga något jobbigt när han ringer och idag var det verkligen bara härligt att han ringde! Han frågade om de kunde komma och lämna Elias idag istället och det säger jag ju aldrig nej till! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Jag blev glad glad gladast för jag har längtat så efter min lille prick denna veckan!Härligt att han kommer hem redan idag!!!


Jag måste ta tag i dagen... har lite jag har bestämt att jag ska göra och det ska göras... Städa och tvätta och plocka lite... Måste gå och lämna karaokemaskinen som jag lånat för alldeles för länge sen och sen ska jag försöka göra en middagslista till veckan som kommer så att vi får ordning på det!!!

Ha en fantastisk söndag allihopa!!

Vackra blommor

 


Dessa vackra rosor fick jag av Linda!

Jag blev så glad, det händer ju inte varje dag att man får rosor eller blommor... att jag sedan får dem av en sådan fantastisk och betydelsefull person som Linda det gör mej bara ännu gladare!

Vi är som partners, vi delar vardagen med varandra, det som man annars pratar med sin man om när man kommer hem efter en dag på jobbet eller på stan eller efter en utekväll, det delar vi med varandra!

Vi skrattar så mycket tillsammans och vi delar våra glada stunder, vi pratar om allt i livet och även om vi inte alltid är överens så är det en vän för livet! Aldrig att hon får försvinna!

TACK LINDA FÖR ATT DU FINNS!!


Så klart alla ni andra mina underbara vänner, ni betyder enormt mycket för mej ni oxå! Jag kan verkligen anse mej rik, jag har så många underbara vänner som betyder allt för mej. Elias, min familj och mina vänner är mitt liv!
Vad vore livet värt utan er??

Ni är värda allt guld i världen!!
En fredag med oss

Trööööööööööööött är jag idag, ligger i sängen och kommer nog inte göra många knop idag som det känns nu! Ska bara ta det easy och sen senare i eftermiddag åker jag till Helsingborg en sväng, handlar lite till bilskrället och hälsar på Erika och lille Gustav!

Igår fick jag fantastiskt fina rosor av min bästa vän!!! Ska lägga in en bild på dem när jag har arrangerat dem i en bättre vas, det hann jag inte med igår... TACK!!!

Jag och Linda kom fram till igår att vi kommer bli stengamla... så mycket som vi skrattade igår har vi inte skrattat på länge...
Meningen var att vi skulle varit i Halmstad hos en gammal kompis till mej men Linda var sjuk så det blev inte av, vi får ta det fram till våren istället...
Linda kom iallafall hit en sväng och färgade mitt hår men tyvärr blev det ingen skillnad alls... när jag fått lönen ska jag köpa ny färg och färga om det igen!
Det blev en drink och sedan tog vi oss ner på After Work på Bahnhof en sväng... Äta måste man ju och då kan man ju ta en öl eller många till det samtidigt som man har jävligt roligt under tiden!!!!Meningen eller tanken var att vi skulle tassat hem sen men vi hamnade på MM och satte oss på "gräddhyllan".... *skrattar* Perfekta stället att ha koll på hela stället!!! Där sa tre grabbar från Göteborg som är nere på konferens och vi babblade på med dem alldeles för länge... Riktigt roliga grabbs, inte Guldgossar men Gullbergsgossar! *hahaha*

De var lite rädda för kameran och att hamna i "BrunettBellas blogg"... ja alltså min blogg då! Så just därför får jag lägga in en bild på dem!

    

Christoffer, Johan och Niklas... trevliga killar!!!

Vi diskuterade en hel massa men det var nog mest ingenting egentligen...

Det viktiga är ju att vi hade så kul att vi skrattade så att vi fick ont i magen och kramp i käkarna!!! :)

Det är skönt att vara lite galen ibland!!!!!!

Energi och en massa fixande!

Eftersom det var riktigt lite att göra på jobbet så hade jag masa energi när jag kom hem! Tog tag i sakerna på min lista och har fått gjort massor idag!!

Jag har rensat och kastat och städat i mina skafferiskåp... fatta vad man har en massa gammalt, slut på det nu!!!!
Sorterat bort kläder strumpor och kallingar som blivit för små till Elias och ändå är det fullt i hans byrå och bland byxorna... Han har kläder så det räcker och blir över! Men det är ju så kul att handla!!!!!!

Har dessutom rensat bland alla mina gamla räkningar och plockat bort de gamla och NU ska jag skärpa mej och sätta in mina räkningar när jag betalt dem, inte bara lägga dem på hög för det blir bara en enda röra och jag vill inte få några betalningspåminnelser för jag är inte en slarva med sånt egentligen! Har bara tappat bort det ett tag... eller rättare sagt tappade bort det när jag flyttade från Örkelljunga...

Nu ska jag ta tag i mina foton från Grövelsjön!!!

Måste bara säga att jag har en helt underbar vän, Min Linda! Du är bäst hjärtat och jag är så glad att jag har dej!!!!

Mest en massa svammel

Idag är det grymt vad tråkigt det är... sitter å spelar med naglarna på skrivbordet och tittar på klockan med jämna mellanrum och den går såååååååååååååå sakta!  

Jag har lite vettigt att skriva och ganska mycket ovettigt...   En av mina vänner som jag känt sedan jag va typ 4 år blev mamma inatt. Jag va helt säker på att det skulle bli en pojke men det blev en liten flicka till! GRATTIS GRATTIS och all lycka!!!  

Nu spelas en av mina favvolåtar på radion Lady Gaga med Pokerface! Skulle vilja ställa mej på skrivbordet o rocka loss! *dansa dansa dansa*  

Jag vill tvätta min bil idag, ska jag palla göra det själv på lunchen eller ska jag fjäska för nån chaffis o höra om de kan göra det... Valet är lätt! Blir till att fråga en chaffis!!! :-)  

Jag och min kollega ska köpa mat idag, pallar inte äta min tråkigt torra macka och äter jag då middag här idag behöver jag inte laga nån mat ikväll... Man får inte vara dum! Hmmmm... vad ska man äta då??? Sibylla blir det korv med mos eller pommes kanske... ja vi äter ju lunch här klockan halv 3 så jag har lite tid på mej att klura på det.  

Jag tar en ny snus under läppen... JA JA JA, Jag vet att det inte är nyttigt och bra jag ska sluta och jag håller på att samla ihop motivationen och jag har bestämt att innan sommaren e här ska jag vara snusfri!!   Jag längtar efter min son mitt hjärta min lille kille!!! Saknar honom massor!!!!  

Imorgon ska jag till psykologen och snacka igen och jag blir lite nervös att jag ska få samma bryt som förra gången jag varit där... Jag orkar inte det för jag blev helt utmattad och så ledsen. Har inte gråtit så mycket sedan jag och min fd man skilde oss. Det var en liten grej på kvällen som utlöste det hela och sedan kunde jag bara inte sluta gråta och grät halva natten! Som tur är hade jag en räddande ängel jag pratade med som lugnade ner mej och fick mej att ta mej samman! TACK MARTINA!!!  

Men det blir säkert bättre imorgon hoppas jag... jag har tänkt mycket på vad hon sa och jag har försökt att tänka igenom de tankefel jag gör som jag ska sluta upp med! När jag kommit på mej själv med att tänka något dumt så har jag rättat mej själv.  

Hoppas hoppas hoppas att Linda blir piggelin snart igen!!!!!!!!!!! Skickar dej massa friskelurisar! :)       

En annan favvis nu på radion Takida Curly Sue! *Sjunger o vrålar* 

En dag på jobbet...

Boring Boring boring boring...

Sitter på jobbet och det är verkligen inte något inspirerande eller utvecklande! När man har läst aftonbladet, expressen, hd, kollat på facebook femhundra gånger efter nya inlägg, läst horoskop på diverse sidor, kollat mailen, spanat runt på spraydate, lagt trehundrafemtiosju omgångar med Kungen patiens, vad gör man då???

Ja jag frankerar posten, packar bekräftelser, tar emot bokningar och fick just en jävla utskällning av en surkärring... Men jag blev aaaaaaaaaarrrrrrrrrrrggggggggggg tillbaka, jävla bitch tänkte jag men jag sa det inte till henne men jag svarade henne väldigt kort och irriterat.

Jag har klippt och klistrat lite till några affischer som vi ska ha nästa helg när det är reseträff... Å jag måste gå och vill inte gå alls men jag får gå iallafall! Bara jag slipper dansa kasedans för det är inget jag gillar alls!
Men jag ska tänka positivt att det blir säkert kul och roligt och bra!!!

Vi fikar frukost med en massa babbel och dåliga vitsar och roliga vitsar och vi äter lunch och ibland fikar vi igen...

Vissa dagar har jag turen att det finns någon på msn att klottra lite med mellan telefonsamtalen och det avverkas många ämnen och funderingar.

Ibland sjunger jag en trudelutt till någon av Radio Rix låtar som spelas på radion, allt för att göra dagen lite roligare!!

Ja det är en vanlig dag på mitt jobb... trivs med arbetsplatsen men skulle behöva mera utmaning på jobbet, utvecklas mera!!!

Dansar på soffbordet!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi ska åka! Vi ska till Grövelsjön Vi ska till Grövelsjön!
Jag längtar som fan redan! Vi åker lördag vecka 9 så det är inte så länge till!!! Ska säga åt chefen imorgon bara att jag ska ha semester sen e allt klart!!!

OH vad det ska bli härligt! Lugn och ro i själen och vinterväder, längdskidor och bara vara!!!!

Såååååååå härligt!

Jag mår så bra av tanken på att jag och Linda ska åka till Grövelsjön igen!!!!

Massa nya foton...

Sitter här med en massa tända ljus och myser! Jag e sugen på något gott men har inget hemma och orkar inte gå iväg å handla så det får va så... Jag får klara mej iallafall

En kompis sa till mej en gång att varje tänt ljus man har är som att ha en person i rummet vilket betyder att jag har en hel flock omkring mej... Kanske e därför jag alltid tänder en massa ljsu för att inte känna mej ensam... Eller näe det e nog mest för att det är mysigt!!!

När jag kom hem idag låg det två stora gröna påsar innanför dörren!!! OH, jag nästan hoppade så glad jag blev! Det var mina foto som jag skickat in till framkallning!!! 450 bilder!!!
Satte in många i mitt album men sen tog albumet slut så nu får jag köpa mej ett nytt. Elias behöver oxå ett nytt album då hans oxå är fullt

Alla bilderna från Grövelsjön var oxå med å nu ska jag sätta igång med att göra mitt album för Grövelsjön! Har köpt ett fint album som ska vara bara till Grövelsjön då det är en hel flock bilder jag framkallat där!!! Drömmer mej tillbaka!

Å det bästa av allt är att vi har bestämt oss för att vi ska åka!!!! VI ÅKER till Grövelsjön! TJOOOOOHOOOOOO!!!!
Ska snacka med Olle som har stugan ikväll och göra klart med chefen att jag tar semester och sen har jag snackat med en chaffis på jobbet så han ska hjälpa mej att fixa bilen så att den inte kraschar och sen bär det av i slutet på februari! GÖTT!!!

Jag kommer fira min födelsedag där och bara njuta!!!!

:)

Varma mackor och annat babbel...


I fredags på jobbet satt jag och skrev med en härlig killkompis på msn om allt och ingenting. Jag va trött och hungrig så när han skrev att han skulle göra varma mackor med köttfärslimpa så blev jag så avis!

Jag vill också ha!!!!!!!!!!!!!

Vi fortsatte skriva och sen plötsligt säger han " Vi ses om 10 minuter"

Jaha tänkte jag, nu fick han nåt annat för sig!

Gissa om jag blev paff när han traskade in här på kontoret 10 minuter senare med en matlåda med varma mackor till mej

Jag blev så ställd men glad så klart!!! Han e en väldigt härlig filur, vi skojar på rätt bra om allt och lite till...

Men vi kan vara seriösa också i vårt snack faktiskt!


Jag är väldigt glad för denna kille och är glad att han är min kompis! Vi började med dejt men det blev kompisar istället efter några dejter!

Vi snackar mest en massa "skitsnack" om ingenting och om allting och jag är för tillfället lite arg på att han inte fattar sitt eget bästa!

Sa åt honom att jag kommer snart å bankar honom hårt i huvudet så han kanske kan få lite vett i skallen!

Han är social, sprallig, glad, snäll, spontan och trevlig och jag kan inte fatta att han låter sig trampas på som han gör nu!

Det är så trist att höra att den han är så förälskad i inte uppskattar honom för den han är utan hon trampar på honom och säger skittaskiga saker till honom.

Visst, jag hör bara ena sidan av storyn men det jag hör gillar jag inte och det säger jag till honom... men han är så upp över öronen kär att han inte fattar sitt eget bästa. Vill bara inte att han ska bli sårad för det är han för bra för!!

Men jag kan ju inte mer än tala om vad jag tycker och tänker, han väljer ju själv hur han ska leva sitt liv!Själv har jag mycket grubbel i huvudet... ska jag stänga av helt eller ska jag känna vad jag känner??

Jag vill ha någon att tycka om, någon som kan krama mej, hålla om mej, vara mej nära. Någon jag kan prata med om allt och lite till! Någon som kan få mej att må bra och någon som gör mej lycklig!


Jag håller ju på att lära mej att jag måste jobba för det själv för att bli lycklig och må bra och tycka om mej själv innan jag kan förstå att andra också tycker om mej. Inte förrän då kan jag bli helt lycklig!

I mitt liv har jag många omkring mej som gör mej lycklig och glad och ni är alla fantastiska!!!

Det jag saknar är dock någon att vara kär i, någon att älska, någon att dela livet och vardagen med!!! Var är du???


Grövelsjön???

Jag vill jag vill jag vill!!!! Fatta att igår så fick jag erbjudande om att de finns stuga i Grövelsjön om jag vill åka dit och åka skidor i vinter och eftersom Grövelsjön är ett av de finaste platser jag någonsin varit på så vill jag ju det så mycket!

Jag pratade med Linda om det fantastiska förslaget och vi ska allvarligt fundera på det! Har kikat på tågbiljetter och bussbiljetter och vi drömmer om att vi kan åka och kommer nog seriöst fundera på om vi har möjlighet eller inte!!!

JAG VILL JAG VILL JAG VILL!!!

När vi var där i september mådde jag så bra, det var tyst och lugnt och jag fick ro i själen! Skulle så gärna vilja se Grövelsjön vintertid och uppleva det totala lugnet igen!!!

Jag behöver ro i min själ, jag vill ha ro i själen!!!

Jag har många planer för våren men att åka till Grövelsjön vore helt klart det allra bästa som kunde hända! Speciellt i sällskap med min fantastiska Linda!

Vi får väl se hur det utvecklar sig... om det blir av eller inte!Vill se detta landskap vintertid!!!

Skrillor på sjön

Idag var planen skridskor med Linda och Anna och eftersom det varit plusgrader de senaste dagarna bestämde vi att det fick bli i ishallen!

Men Linda ringde och va alldeles uppspelt för det var massor av folk som åkte på Västersjön och det såg jättefint ut! Så på med kläder, fram med korv och varm choklad och engångsgrillen och iväg!

OJ vad det var halt att åka på sjön... hahaha! Vi såg ut som Bambis på isen men det var härligt och Elias var så duktig idag oxå! Han e grym den lille filuren!!

Med ont i fötterna grillade vi korv och njöt av att vara ute hela eftermiddagen!


Väl hemma värmde jag mej med en lång dusch så när jag kom ut blev Elias alldeles förskräckt för jag va alldeles röd på kroppen! Man blir frusen av att vara ute hela dagen! Han kramade mej och sa att jag var lika varm som ett element!

Elias badade i sin balja och sen hade vi bara mys mys mys i våra pyjamaser!

En riktigt skön dag som nu avslutas i soffan med film, chips och flädersaft!


Annie´s Song

Om jag någon gång hittar Han med stort H och viska gifta oss så har jag hittat en fantastisk sång som vi ska ha på bröllopet! Underbart fin, fantastisk!

You fill up me senses like a night in a forest
Like the mountains in springtime, like a walk in the rain
Like a storm in the desert, like a sleepy blue ocean
You fill up my senses come fill me again.

Come let me love you, let me give my life to you
Let me drown in your laughter, let me die in your arms
Let me lay down beside you, let me always be with you
Come let me love you, come love me again.

...Let me give my life to you
Come let me love you, come love me again.

You fill up my senses like a night in a forest
Like the mountains in springtime, like a walk in the rain
Like a storm in the desert, like a sleepy blue ocean
You fill up my senses, come fill me again.
Ryggläge...

Meningen var att vi skulle varit på After work på Bahnhof nu men totalt slut efter dagen så är det ryggläge som gäller! Ligger på soffan med atorn i knät och kommer ligga här tills jag somnar! Sen sover jag väl här tills jag vaknar och förflyttar mej till sängen!

After work får det bli en annan fredag helt enkelt!

En dag med mycket mycket mycket i huvudet. Det började med att "spöket" va här igen, jag har någon som kommer på besök och jag kan inte se vem det är. Jag är inte ett dugg rädd men jag skulle vilja veta vad personen vill och vad det är för budskap den vill förmedla!

Sedan blev det en massa frågor och tankar och funderingar och det lär bli så många gånger till. En storsatsning på mej själv helt enkelt! Ja, helt enkelt komma på att jag är okej och att jag duger som jag är!

Nu ikväll är det ju då slappe som gäller och imorgon ska jag hämta hem min knatte, längtar längtar längtar efter honom!!

Syjuntan

Japps, idag var det dax för årets första junta... 7 av 8 var på plats! Erika e antingen hemma med förvärkar eller på förlossningen och föder barn... Vilket lär vi märka!

Vi befann oss i Helsingborg hos Petra och det rådde mycket aktivitet för de flesta! Kari sydde rullgardin med döskalle, Martina och Marina och petra broderade, Paula och jag fixade med foton.Ovanligt att jag gör det då?!?! Typ alltid! Men idag kom jag ikapp och fick satt in alla mina framkallade bilder i Elias album, nu ska det bara skrivas och sen framkallas nya bilder!
Jenny och lilla maskoten Emmy lullade mest runt och kollade oss andra  Linnea skötte kommentarerna! *ler*

Alltid lika trevligt!

Kom nästan precis hem å det e nästan natten eller det e natten å jag måste sova... Imorgon är en ny dag och kanske en riktigt spännande dag, det kan man ju alltid hoppas!!

Den som lever får se!

Mys med "bonusbrorsan"

Sitter å dricker vin, skrattar så tårarna nästan sprutar och snackar "snusk" med min fantastiske Mårten!!! Min bonusbror och en av mina bästa vänner!

Vi har sällskap av en annan underbar person oxå som befinner sig i Tromsö, Norge!

Ringde chefen och bad att få sovmorgon imorgon och det va lugnt... hahaha! Så får sova lite längre imorgon och det kan ju behövas!!! :)

Men kul e det och härligt härligt att få ha Mårten här ikväll! Han är bara underbar!!!

Skål skål!!Fullt sysselsatta med att chatta o messa... teknikens under!!!

Grattis brorsan!

Ligger här i sängen och orkar inte ta mej upp... men jag måste gå upp för jag ska å gratta brorsan som fyller 35 år idag!! Det blir brunch, promenad och kaffe o tårtadär för han ska jobba ikväll...

Men det är väl bara att stänga av datorn, dra undan täcket och gå upp... brrrrrrrrr vad kallt!

Men jag ska ju på rätt håll, kanske det blir en tur till Väla oxå eller ytterligare en promenad, inte för jag tror det men man vet aldrig!
Känns konstigt att det är tisdag och att man ska jobba imorgon gen och jobba tre dagar till innan det är helg. Vill ju helst att det va lördagmorgon nu så man hade helgen framför sig...
På lördag kommer min knatte hem och jag längtar efter honom! Måste ringa och höra hans röst idag en sväng!!! Håll tummarna att han vill prata med sin mamma!

NÄhäpp, detta var verkligen en meningslös blogg...

Förresten, ni är ju ett litet gäng som läser min blogg, hade varit kul om ni skrev ett litet hej eller nåt så jag visste vilka ni är som läser... Skriv en liten kommentar eller nåt nån gång!

Ha en underbar dag!

Ett tänt ljus för dej!

                              

                                   Jag tänder ett ljus för dej så att du ska hitta hem!

Du är fantastisk och det är märkligt att en människa jag aldrig träffat kan betyda så mycket som du gör för mej!

Du bad mej att göra en sak för dej och det var att tända ett ljus för dej varje kväll när du är ute på havet. Det symboliserar ett ljus som visar vägen hem!

Jag lovar att jag ska tända ett ljus för dej varje kväll tills du kommer hem igen. Om jag inte är hemma så kommer jag att antingen ta med mej ett ljus eller be dem tända ett ljus eller tända det så fort jag kommer hem så att jag verkligen vet att du hittar hem!
 
För jag ser verkligen fram emot den dagen då du kommer och knackar på min dörr, jag tittar i titthållet och ser efter om det står en kille där med stora fötter och stora händer, snaggat hår och förhoppningsvis ett leende på läpparna! Då kommer jag öppna genast och ge dej en baddarstor kram!

Lova att du är rädd om dej! Och jag vill absolut inte att din syster ska höra av sig till mej innan du kommit hem, det får hon bara inte lov att göra! Så är det bara!!!!

Va rädd om dej!!! Vi är många som väntar på att du ska komma hem!!!

Till minne av en alldeles speciell Simba!

           

Jag är så ledsen och det känns förfärligt att skriva att han inte finns mer, Simba som varit en sådan fantastisk och speciell hund och som funnits med i 8½ år. Nu finns han inte med mera och det känns så tråkigt och trist och ledsamt!

Jag kan bara tänka mej hur jobbigt det är för Karin och Daniel, så ledsna och så tomt det är där hemma hos dem nu. Han har ju varit med i deras liv så länge och han har verkligen varit MED.

Han var en sådan "nallehund", så go och härlig, mjuk och blank och fin och han kunde verkligen le! När han var glad så kunde man se att han log!
Han tyckte inte om alla andra hundar men vilken hund gör det... han hade respekt för lilla Betty som var min hund och hon vägde typ 2 kilo och Simba var rädd för henne. Hon satte honom på plats och talade om att här är det jag som bestämmer och det fann han sig i!

Simba har varit ett stöd för mej oxå på något vis. Jag lånade honom och promenerade med honom när livet har känts jobbigt och jag har pratat mycket med honom. På något vis känner hundar på sig när man är ledsen och finns där som tröst utan några ord.

Simba Simba Simba... saknar dej du fantastiska hund!!! Hur du ylade när jag kom och hur vi gosade och busade och kelade! Hur vi busade på stranden, "kampade" om pinnen och rusade runt, hur du grävde dina gropar och hoppade och studsade! Du var alltid så glad Simba!!

Jag är så glad att jag på nyårsafton fick kela och gosa så mycket med honom, han satt hos mej vid bordet och jag klappade honom och gosade med honom och Daniel tog kort på mej och min "kille"... Vi skojade om det när han satt under bordet hos mej, att min kille behövde ju inte vara så hemlig att jag skulle ha honom under bordet... 

På nyårsdagen när jag fick veta att han var på djursjukhuset fick jag en sådan hemsk känsla att jag nog hade sett honom för sista gången, att han inte skulle finnas längre och att det var sista gången jag hade klappat och gosat med honom! Skrämmande känsla och när jag ringde till Karin för att höra hur det va med honom igår så hörde jag direkt när Karin svarade att det inte var alls bra. Vi grät tillsammans och det känns så konstigt och tomt. Jag lider med dem enormt och kan förstå att det måste vara så hemskt och jobbigt att de var tvungna att ta det beslutet igår! 
Att han inte finns med dem längre i familjen! Det är så orättvist... varför varför varför??? Han kunde väl fått vara med längre!!! 

SIMBA, du kommer finnas i mitt hjärta, du kommer alltid att vara en väldigt speciell hund, så fantastisk!!!

Jag och min

                              

                                                          

Sov gott du fina Simba, jag tänker på dej och på Karin och Daniel och lilla Wilma som inte får ha dej hos sig längre! Kramar om er och lider med er!!!
 

Summering av 2008

Det blir ingen summering av förra året nu... Jag orkar helt enkelt inte och tänker som så att kanske en annan dag att jag summerar året som var men inte idag... Jag lever idag och nu och orkar inte med att tänka på det som varit just idag!

RSS 2.0