Telefonkonferens och död...

Idag har jag haft telefonkonferens med mina kottar Sanna och Sara! Åh vad det är härligt att prata med dessa fantastiska tjejer! SAKNAR ER!!!!
 


Vi har fått planerat in en ny kotteträff i Göteborg i september, det ska bli riktigt nice att komma upp till Göteborg och hälsa på Sara! Tillsammans med dessa två girls så har man alltid så kul!

Det tog lite tid innan vi fick ordning på vårt telefonsamtal så att alla tre kunde vara med i samtalet, men med telefonkatalogen som hjälp löste det sig!!! Vi uppdaterade varandra lite på vad som händer i livet för tillfället och sedan planerades det in en träff! Kan knappt vänta!!!!


Idag blev det väldigt ledsam stämning på jobbet, chefen fick ett samtal från en av chaufförernas fru att han hade somnat in nu. En av de chaufförer som jobbat längst på jobbet och som kämpat mot sin cancer i ca 6 år. Idag orkade han inte mer utan tog sina sista andetag på förmiddagen. Det är så hemskt för han ville så gärna leva!
Han levde länge i ett äktenskap med en kvinna som var elak och de hade det inte bra... Han träffade sedan sitt livs kärlek och de var så lyckliga tillsammans och det känns så orättvist för de fick inte så många år tillsammans som de var värda att få!!! Han strålade när han pratade om henne och ringde hon när han var på jobbet så svarade han alltid så gulligt och avslutade alltid med "puss". Det är nog inte så vanligt i hans ålder...
Men cancern vann över honom idag... Han har dock levt så gott han kunnat När han fick amputera ena benet gav han inte upp utan bestämde sig för att han skulle minsann köra buss iallafall... Han kom igen och jobbade på och hade en specailanordning i bussen så att han kunde köra med ett ben... Han har kämpat för livet!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0