En klapp på axeln

Torsdagkvällen blev inte riktigt som det var tänkt...

Hade planer men de ändrades så jag hamnade i soffan där jag nu ligger och slappar! Jag måste verkligen kämpa för att motivera mej själv att laga nyttig god mat men hittills har jag lyckats!

Jag ger mej själv en klapp på axeln för att jag idag har:

* hoppat över danskt wienerbröd med choklad

* hoppat över över frallebullar trots att de luktar så gott, istället ätit mina två knäcke med fantastiskt god avocado och krydda istället

*  lagat god mat bestående av couc cous, rivna morötter, purjolök, svamp, kalkon, soltorkade tomater och vitlök

* stod emot godissuget och tog en banan med kakao på istället!!

Jag vill verkligen klara av detta nu och jag är ju som min bästa vän sa "den mest envetna person" hon känner så visst ska jag lyckas!!!

Inatt ska jag hämta min syrra när hon slutar jobba och köra henne till slottet hon passar i veckan... e väl inte riktigt glad för det men vad gör man inte för lillasyster?!?!

Å imorgon, längtar till imorgon, då ska jag få vara i den underbara miljön och jobba med blommor hela dagen!!!


Underbart! Livet känns väldigt bra just nu!! Jag suger i mej av den känslan och håller fast vid den!!!


I am a bitch!

Blir galen på dessa annonsmäniskor!

Jag håller på att ordna annonser till helgen och skickar då in material till flera olika tidningar...

Fick just tillbaka en annons, 2spaltig som jag bett om men i den ena spalten har de bara lyckats att få in lite text...
SUCK! Kan de inte själva se att annonsen ser för jävlig ut rent ut sagt! Allt för att de ska få sålt så stora annonser som möjligt!

Jag skrev ett rätt kaxigt mail tillbaka så de tycker väl jag är en bitch då men det skiter jag i!!

De som arbetar med det måste väl för fan kunna se att det inte går att ha en annons där halva annonsen är tomt utrymme....

SUCK!!!!!!!!!!!!

Känns rätt skönt att kunna va lite kaxig och bitchig faktiskt! *fnissar belåtet*

Vilken härlig dag!!!

Tralalalalalalalalalalalalaaaaaaaa
Jag är så glad att jag bara har lust att hoppa och dansa! Vad kan hindra mej nu?
Jag ska plugga till hösten och det ska bli så kul!
Tänk att jag är på väg att förverkliga mina drömmar, jag satsar fullt ut nu, det är dax att satsa på MEJ!
 
Jag ska plugga till florist och sedan ska jag få arbeta med det jag önskar mest av allt, blommor och blad och växter!
Mmmmmmmmm... bara tanken på att få vara i denna fantastiska miljö och få lov att använda min kreativa sida gör att jag känner mej så lycklig!
 
Jag har ju känt så länge att det är detta jag vill och nu äntligen har jag kommit så långt att jag är beredd att satsa och börja något nytt!!!
 
Det är många tankar som snurrar men jag vet att jag kommer lösa alla problem som kan komma i min väg, det handlar bara om att vara envis och inte ge upp!!
 
Jag känner mej lycklig och glad, lätt till mods, mitt liv är precis som det ska vara just nu!
 
Jag mår bra i min detox, har nästan gått ner 2 kilo sen i lördags och jag ska fortsätta på den linjen även efter att min detox är klar, jag tycker att det känns som en lättnad att inte känna sötsuget och behovet av en massa fet mat. Jag kommer att fortsätta att äta mera grönsaker för jag känner att hela jag mår bättre av det!
 
Jag ska sluta snusa när jag snusat slut på denna dosan jag har nu, sedan är det SLUTSNUSAT!
För vilken gång i ordningen vet jag inte men jag tror på att detta är sista gången jag slutar!!! Jag tänker inte ta till snus om jag kommer in i depp, jag tänker inte låta mej falla tillbaka igen när jag väl slutat denna gången!
Det kommer så klart att bli tufft, lika tufft som det varit varje gång men jag vet ju att jag kan!!!
 
JA som ni märker så är jag inne i ett bra stim, jag mår som en prinsessa och jag har fantastiska vänner och familj omkring mej som stöttar mej i det jag har bestämt mej för att göra! Vänskap och kärlek är härligt!!!!

Tarotkorten vet...

Igår var en bra lördag!!

Började morgonen med att starta min detox som kommer att hålla på i 20 dagar och jag hoppas att det ska göra att jag känner mej både piggare, ge mej mer energi, lättare både i kropp och själ och att det ger mej en kick start på att fortsätta ner mot den vikt jag vill ha!

Jag städade och fejjade i många timmar igår, varför glömmer man av det från gång till gång att det är lättare att städa om man gör det lite oftare... sköter om blommor och så med jämna mellanrum och fixar ordning...
Nåväl, nu är det gjort och nu ska jag försöka komma ihåg det och göra det en gång i veckan så att det blir finfint!

Det jag just skrev lät ju nästan som att jag bor i en skitig röra alltid men så är det ju inte, är bara lite dålig på att damma...

När det va klart så blev det en härlig promenad med Carina och Martina på stranden. Man fick verkligen pulsa fram i snön och det känns i benen idag... Men jag ska ut en sväng idag oxå och rasta mej... funderar på att ta med mej stavarna så ger det lite mer effekt!

Kvällen igår va jag och min kära bonussystra Carina hos en kompis, Susann, och åt lite mat och pratade om livet och kärleken och allt annat!

Hon är så fantastiskt duktig på att spå i tarotkort så det passade vi på att göra oxå.. Det är nästan läskigt hur rätt det kan bli när man själv har blandat korten och hon lägger korten..
Mitt fokus ska vara på mej själv, jag ska våga tro på att jag kan och jag är älskad. Jag ska inte låta mej själv trycka ner mej i mina tankar med att jag tror att jag inte kommer lyckas utan jag ska SATSA! Det är rätt tid nu! Jag har tagit ett steg på vägen och blivit mera kommunikativ och säger mer vad jag vill och låter inte andra bestämma vad jag ska göra och inte göra.
Hon sa åt mej att jag måste se mej själv som den starka person jag egentligen är och inte nedvärdera mej själv...

Hmmm... undrar vad hon menade med det? Jag har väl ALDRIG tänkt att jag inte kan eller at jag är misslyckad eller värdelös och inget värd???? 
Hrrmmmmmmm....

Vi hade en trevlig kväll och sen blev det sängen i renbäddade lakan och nu är det plötsligt söndag och vad har denna dagen att bjuda på?
Inga planer alls mer än att jag ska ut och promenera en sväng och sen får jag försöka ta tag och kolla över min ekonomi så att jag vet vad jag ska säga till banken på tisdag när jag kommer dit!

Det har jag kanske inte uppdaterat er om, jag har ju kommit in på utbildningen i Malmö och jag ska till banken på tisdag och diskutera lån för jag vill så in i vassen gå den utbildningen så jag kommer att låna pengar till det och sedan blir det skola för mej i augusti och 40 veckor framöver!!!

Det är dax att gå vidare nu, mot nya äventyr!!!!!!!!


Dax nu!?!?!

Jag gör ett nytt försök idag att gå å lägga mej tidigt, eller i tid iallafall!

Det funkar dåligt och jag vet ju bra jag är på att förstöra min sömn och jag vet ju att jag inte mår bra av det!!!

Men nu är kroppen slut, ryggen värker, halsen gör ont, näsan e förkyld och jag har ont överallt från å till... NU får det vara nog, dax att ta tag i livet och sköta om mej själv!

Tänk om man hade haft den motivationen de har i Biggest Loser?!?!?! Där va det final idag och det va helt galet, de är som nya personer allihopa och så smala och fina och lyckliga!!!!!

Nästa vecka ska jag och en vän köra en detox, ska bli skönt att rensa kroppen och förhoppningsvis bli av med sötsug och godissug och kanske få en kickstart att gå ner i vikt!!!
Sommaren närmar sig och som det är nu kan jag inte visa mej i bikini, hemska tanke!!!!

Men det finns bara en som kan förändra situationen och det är jag själv!!!


En bra kväll!!!

Det har varit en riktigt bra kväll!! Elias pappa kom hit för att träffa honom eftersom han har varit mycket hos mig de senaste veckorna.
Elias har varit här för att hans pappa jobbar i Litauen varannan vecka och därför har han varit mer hos mig. Nu saknade han sin son och meningen var att han och sambon skulle komma men hon var dålig så det blev bara han som kom.

Sambon hade lagat en fantastiskt god kyckling curry gryta som vi åt tillsammans. Tänkte på det när vi satt där och åt och pratade bara vi tre... Det har vi inte gjort på flera år... Nog en av de första gångerna sedan vi flyttade ifrån varandra och skilde oss.

Det var riktigt trevligt och jag tror att Elias tyckte det var riktigt mysigt att få ha mamma och pappa hos sig. Vi lekte med lego och pratade och hade det allmänt mysigt!!!

Det känns så skönt att vi kan träffas som vi gör, som vänner och som föräldrar till Elias!!!!

Det gör att man blir varm i hjärtat!!!


Underbara vänner!



Jag vill tala om att jag är så tacksam för alla mina vänner, ni är helt enkelt underbara!
Ni står ut med mej och allt mitt babblande, grubblande, gråtande...
I vått och torrt finns ni där och jag är så lyckligt lottad som har så fantastiska vänner!!!

ÄLSKAR ER!!!





Fick ett paket på posten idag och det var från Åsa min vän i Luleå!

Hon vet hon hur hon ska göra för att pigga upp mej! Hon skickade mej mina favvogodisar!

Marknadsgodis, Nougat!!!

Mmmmmmm!!!!!

Tack Åsa!
Du är fantastisk!!



Idag........

............. e jag så trött!!!

Blir tröttare för varje dag som går känns det som! Jobbigt att gå upp på morgonen, vill bara ligga kvar och dra täcket över huvudet och glömma verkligheten!!!!

Men verkligheten springer ikapp mej med jämna mellanrum och då slutar jag gärna andas för en stund!!


En helvetes dag!

Fy fan fy fan fy fan...

Det är märkligt att man kan trilla ner i källaren så in i vassen gång på gång och att allt bara känns för jävligt! Det känns ju som att man inte ska kunna ta sig upp någong gång igen, att man kommer ligga där nere i källaren och skräpa med allt annat gammalt skit!

Men jag vet ju samtidigt om jag tänker normalt att jag kommer kunna ta mej upp även denna gång men just nu känns det inte så!
Och det är okej att känna så ett tag, bara jag inte fastnar för länge...

Jag avskyr att såra någon och jag har sårat någon jag verkligen tycker så mycket om! Men inte tillräckligt för att kunna fortsätta ett liv tillsammans med. J, förlåt mej!!!

Han gråter inte när jag ser men jag ser på hela honom hur han lider och hur dåligt han mår och han vill att jag ska kunna ändra mej men idag flyttar han ut sina saker, när jag kommer hem från jobbet är han inte där och inte sakerna heller... Det kommer kännas så tomt och göra så ont!!!

Fick sms nu att han har bilen full men inte fick plats med alla sakerna idag... han får komma igen när han vill och kan och har lust!
Han skickade ett sms att han gråter och är jätteledsen, det värker i mitt hjärta!!!!!!!!!!!!

Hur i helvete kan det bli så här????

Tänk om man kunde få styra sina känslor istället... då hade allting varit så mycket lättare!!!

Men nu får jag gråta och sakna och kanske ångra och tänka att detta ändå är så det ska vara!!

LIFE SUCKS!!!!





Söndagen blev rätt okej...

Har faktiskt haft en rätt okej söndag iallafall... all ångest och huvudvärk till trots!

Kära bonussyster Carina kom på frukost och sen körde vi ner till stranden en sväng och promenerade och pulsade i snön. Elias gick på havet som är fruset långt ut!!!

Sen hem och pysslade lite, vi gjorde tre jättefina studsbollar!

Eftermiddagen tog vi det bara easy med teskedsgumman på film och jag passade på att lura till i soffan...

Nu sitter vi mätta och belåtna i soffan och snart ska knatten krypa till kojs och jag ska nog bara sitta och sitta....

J kommer från Holland ikväll så det blir väl lite prat...


Ångest..

Söndag, söndagsångest, ångest....

Jag vill helst bara dra täcket över huvudet idag och glömma att det är söndag, glömma allting och sen bara vakna och att allt ska vara bra!

Men det går inte att bara blunda och tro att allt löser sig av sig själv. Får vara beredd på depp och dippar nu ett tag antar jag...

Jobbigt men jag får väl kämpa på helt enkelt!




En lördag i mitt liv

Hmmm.... jag borde ta tag i dagen men har ingen energi!

Fast har faktiskt varit ute på promenad en sväng och blivit ordentligt rastad, alldeles varm och blossig i ansiktet blev jag men skönt va det iallafall!!

Men så kommer jag hem till lägenheten och bara orkar inte göra någonting... Jobbigt jobbigt jobbigt!!!

Men visst, det finns ju en anledning till att man inte är gladast nu... livet kan ju inte alltid vara på topp tyvärr och just nu känns det som att jag är i dalen... Men jag har lärt mej ganska bra att ta mej upp igen så det ordnar sig säkert denna gången oxå!

Det får ta den tid det tar helt enkelt!!

Vad bjuder denna dagen annars då???
Jag ska hämta hem min knatte som ska va hos mej extra länge för hans pappa ska iväg o åka skidor nästa vecka (avis)
Sen blir det mys hos Linda med god middag och melodifestivalen!!

Hmmmm.... sen e det nog inte mer som händer idag faktiskt!

Jo jag måste fixa i ordning lite här, binda om min tulpanbukett och bädda rent i Elias säng, plocka ner jullåda i källaren och ragga fram mina viktväktarböcker för tanken e att jag ska ta tag i mej själv NU!!!!

Lyssnar på Melissa Horn, fantastisk musik!!!!!!!!!!!!

Melissa Horn – Långa nätter


Nytt jobb kanske????

Jag har skickat iväg en ansökan på ett jobb idag och tänk om jag kunde få det! Jag söker jobb som verkar kul men jag har ingen erfarenhet inom detta egentligen men det spelar ju ingen roll...

Har sökt jobb på Espresso house och det tror jag kan va ett kul jobb faktiskt!!! Vore så skönt att få jobba med något annat än det jag gör nu ju...

Man får ju träffa en massa människor där och göra smarriga kaffedrinkar och annat! Säkert inte det bäst betalda jobbet men det bryr jag mej inte om, jag sparar många pengar bara på att slippa köra till jobbet och allt annat än detta är ju bättre!!!

Så nu hoppas jag att ni håller tummarna för mej!!!!!!




RSS 2.0