CSN å sånt...

Jag ska kolla upp med CSN vad det beror på att jag inte får lån till att läsa till florist... Jag ska ta tag i det nu för detta är verkligen inte nån rolig situation. Skulle nog kunna jobba med vad som helst annat känns det som just nu...
Det enda positiva är att jag kan sitta på msn och chatta med vänner lite fram å tillbaka, kolla internet och surfa runt lite. Men man blir ju trött på det oxå efter ett tag!

Jag skrev till min handläggare på arbetsförmedlingen igår att jag vet att jag kommer arbeta med blommor någon gång!! Jag är envis och målmedveten så det är bara en tidsfråga!!

Nu ska jag kolla upp med CSN och sedan ska jag söka skola för det är dax NU!




Kommentarer
Postat av: Fia

Du har säkert kollat upp en massa redan så jag tror inte att du har missat dem utan att att det är något annat hinder med Csn du menar? Men jag googlade lite snabbt och hittade åtminstone två studiemedelsberättigade floristutbildningar http://www.isbs.se/nyheter/grundutbildning i Oxie och http://www.floristutbildarna.se/utbildning.asp i Västerås. Sen är det ju praktiska problem med att det är en bit till Västerås förstås... men Oxie hade kanske funkat? Kram!

2010-01-06 @ 01:55:13
URL: http://www.streiby.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0