Tjejhelg!


I fredags hämtade jag och knatten upp Sara och Sanna vid tåget och åkte hem. Vi softade, åt varma mackor och pratade halva natten kändes det som! Helt underbara vänner!!! Trots att det är mer än 3 år sedan jag träffade Sara så kändes det som igår, Sanna är det lite mer än ett år sedan jag träffade och det kändes likadant med henne. Vi är ju ett litet kotteri och det är så fantastiskt att vi bara plockar upp där vi slutade och uppdaterar varandra på våra liv!
Älskar er mina vänner!!!



Lördagen började med att vi körde till hålan och lämnade av min lille knatte! Sedan blev det strosa på stan och shoppa lite smått...
Eftermiddag med massa foton och gamla minnen från den härliga Grimslövstiden. Glögg och pepparkaka och ännu mera prat innan vi satte fart och fixade till oss inför kvällen! Min kära Linda kom oxå och vi åt god mat, pratade och festade till det!!
Varför är det i stort sett alltid så att det är roligare på förfesten än när man väl tar sig iväg och ut på vift?



Vi gick iallafall iväg till 57:an och när vi kom var det inte så mycket folk, vi fick bra med plats att dansa och musiken var bra! Mer folk och sämre musik och varmt som i en bastu ungefär...
Strax innan två hade vi nog alla gäspat för många gånger så då gick vi hem och somnade allihopa gott!

Idag är det söndag, första advent! Jag har inte ens gjort vid min adventsljusstake men vi tände iallafall ett ljus och åt en härlig frukost! Linda smet innan för för sång i kyrkan.
Efter en lång frukost med ännu mera prat blev det en uppfriskande promenad på stranden, detta underbara hav!!! Jag fick plockat mossa till min adventsljusstake! Mossa luktar så gott, skog!



Lunch och sedan var det dax för Sara att sätta sig på tåget... tyvärr hade jag inte hunit banta ner mej så pass att jag kunde få plats i väskan... om en timme lyfter hennes plan till Thailand och jag hade väääääldigt gärna följt med!!!

Sanna och jag gick och strosade på julskyltning, kikade på tomtar och kransar och drack lite glögg och jag fick köpt på mej någon mer julklapp!

Sedan var det dax för min "höna! att åka mot Kalmar och jag åkte mot Örkelljunga och hämtade min älskade son! Hade tänkt mej en myskväll men han somnade i bilen och vaknade inte ens när jag tog på honom pyjamas...

kvällen har jag spenderati soffan mest liggandes och kollat på tv, slumrat och fick en liten chattstund med Mattias! Härligt att veta att du lever! Saknat dej ju!!! Kan du förstå det??? *ler*

Jag har flera stycken saker jag hade på planeringen för ikväll men när man är trött och frusen så orkar man bara inte... det tar på krafterna att ha tjejhelg!!! Men vad UNDERBART kul det va att ha tjejerna här!!! Om två månder drar vi till Kalmar för en ny träff! Ska bli riktigt nice att åka på minisemester då!!!

Nu ska jag nog ta min bok och läsa lite och kanske somna i tid idag...

TACK alla mina underbara vänner för att ni finns, älskar er alla!!

Linda, glöm inte bort att du är faktiskt bäst, vad vore livet utan dej??? Det vill jag aldrig veta för du ska vara i mitt liv alltid vännen!!!!! Vi är två starka, envisa, roliga, fantastiska, snygga, underbara girls!!! Vi ska bara fatta det själva oxå eller vad säger du???

Oh höll på att glömma... vi har bokat biljetter till Svansjön balett i Helsingborg i mars, det blir en ny upplevelse men vad roligt det ska bli!!!

Då va det fredag igen...

.... och veckan har tagit slut!

Eller iallafall arbetsveckan... SKÖNT! Igår och idag har jag bråkat med min dator... den e så långsam att man blir tokig! Min gamla dator kraschade i våras och då fick jag ta över min kollegas datorsom hon hade kasserat och köpt en ny! JA ni kan ju gissa hur bra min nuvarande dator är nu då? Den e grymt dålig!!!
Jag brukar ge den en liten sprak så den ska sluta väsnas hela tiden iallafall!!!

Slutade lite tidigare idag och var och handlade med min fantastiska Linda och sedan hämtade jag knatten tidigare!!! 
Nu har vi lite mys och ska snart hämta mina goa goa vänner som kommer med tåget, Sara från Göteborg och Sanna från Kalmar! Ska bli så härligt att äntligen få träffa dem!!!

TJEJHELG!!!! Jiiiiiiiiiiippppppiiiiiii!!!

Blommor och inspiration

Det blev intervju på handelsträdgården och där är så fantastiskt! Man får ro i själen när man går innanför dörrarna! Kom dit, frågade efter de som jag skulle prata med men de var inte där så jag fick prata med en annan väldigt trevlig tjej. Han som äger stället hade ringt och förvarnat att jag skulle komma så det kändes bra!
Vi pratade lite allmänt och jag fick intrycket av att de söker någon som har mer utbildning som kan lära  som inte har utbildning och då går jag ju bort... Jag har ju ingen utbildning... Men däremot verkade hon väldigt intresserad av att få lov att ringa till mej om de behöver extra personal på helger och om någon blir sjuk och jag tackade så klart JA till det... det vore fantastiskt ara att få jobba extra!!! Får man in en fot så kan man visa vad man går för och därefter kanske det kan leda till något mer... Om inte där så någon annanstans!!!

Håll tummarna att de ringer mej snart och behöver hjälp!!!!

Ikväll har jag och min kära kusin och vän Karin med hennes mamma och en annan väninna varit på kurs i Helsingborg på Växthuset hos Maria! Så mycket fina saker och så många fina blommor och kransar och arrangemang!!

Fick gjort mej en krans till dörren och ett riktigt juligt arrangemang... det är egentligen för tidigt men det är ju advent på söndag och då kan man ha lite juligt omkring sig!!!

Imorgon åker Carina en vecka på semeser och jag får erkänna att jag är lite avis... men det är hon väl värd efter flytt och grejs! NJUT!!! Jag får ju hem min knatte immorgon en sväng och så kommer tjejerna från Kalmar och Göteborg! TJEJHELG! Så härligt ska det bli!!!!

Nu ska jag läsa min bok för DU är ju inte online ikväll heller... vill ju snacka med dej och höra om din dag och berätta om min dag!!!



E den inte fin min vintriga krans som hänger på min ytterdörr??



Å så det juliga arrangemanget...

Kulorna är lite missvisande på båda bilderna, på kransen är de typ pärlemo och i arrangemanget är de mer röda än vad som syns på bilden... Jag e riktigt nöjd!


Lev i nuet och fokusera!

Jag ska försöka leva efter mitt motto, lev för dagen, lev för dagen, lev för dagen, lev för dagen!!! Men ibland så e det bara lite svårt ju... *suck*  

Kan inte låta bli att tänka och ödsla onödig energi på vissa saker och det gör mej själv så irriterad! Inte värt det!!!! Det är inte värt det!  

FOKUS PÅ NUET! Skit i att lägga energi på strunt och personer som inte är värda min energi, jag ska lägga energin på de som är värda min energi istället, ni vet vilka ni är och ni är BÄST!!!!!!!  

Saknade dej igår du... du var ju borta hela kvällen ju!! Vill bara klargöra för dej att det är INTE du som tar av min energi, till dej har jag energi och överger dej inte för allt smör i Småland! ;-) Hoppas vi kan ses snart!!!!!!  

Nu får jag jobba lite, håll tummar å tår att jag får komma iväg på jobbintervju idag och att de fattar att jag e grymt bra och vill att jag ska komma och jobba hos dem!!!  

Ikväll e det kurs som gäller... ska bli kul att få lite inspiration och få göra lite jularrangemang och ny krans till dörren!!!  

Adventstid...

Jaaaaaaaaaaa äntligen närmar sig advent!!!! Jag har köpt en fantastiskt fin ny adventsstjärna idag! Behövde tröstshoppa lite idag och då blev det en superfin stjärna, ska fotta den sen o lägga in bild...

Och igår hade granen kommit på plats på gården här ute och det lyser upp så härligt! Jag ska ta och pynta min balkong oxå så att det lyser upp lite mer! Oh det är så härligt och man får julkänsla trots att det är nästan en hel månad kvar till jul!

På fredag kommer två av mina underbara vänner från Kalmar och Göteborg och hälsar på mej hela helgen! Ska bli så kul!!! LÄNGTAR! Oh det är så länge sen vi sågs och vi ska babbla och bubbla en hel massa, man vill hinna med så  mycket bara på så kort tid...  Ska bli så roligt!!!

Måste bara berätta om min bil... jag har en bil, Volvo,  årsmodell 99 och den har rullat 24500 mil... kamremmen byttes vid 12000 mil och det betyder att det är dax att byta den igen *suck*
Jag kollade med Fredde vars bror är bilmeckare och fick prisuppgiften 6500:- pengar!!! Höll på att trilla av stolen nästan för det e ju SKITdyrt!!!
Tänkte att jag får minsann kolla runt lite till och vilken tur att jag gjorde det... eller inte jag egentligen utan jag lade ut frågan till "norrlänningen" så han kollade upp det till mej.
O nu ska ni få höra, det är nästan för bra för att vara sant men han känner en kille som är skyldig honom en tjänst så den killen fixar det mot att jag köper grejorna och betalar en mindre summa! Snälle Peter kollade dessutom upp vad grejorna kostar och det blir typ att jag kommer betala halva priset! Men det e ändå SURA pengar... man vill ju bara att bilen ska rulla och gå!
Men tänk ändå, jag sparar många pengar på det och det är verkligen kanon!!! Det är ju inte kul latt behöva använda sparpengar till sånt trams som bildelar... de pengarna vill jag ha till annat ju!

Nähäpp, nu ska jag ut på balkongen och fixa till min fina ljusslinga!!!

Du, du är saknad här ikväll!!!! Var håller du hus???






Min älskade pojke!

Har precis pratat med min lille knatte och han är verkligen så fantastisk!  Vi pratade en liten stund sen kom han på att han behövde gå å kissa och sa att han skulle bara lägga mej en liten stund medan han gick på toaletten. Jag hörde hur han sprang iväg och sörde jag långt borta hur han ropade " Mamma, kan du höra mej?"

Han hade massor att prata om men mest en massa babbel om allt och ingenting... Han är bäst!

Fick ett roligt samtal idag på telefonen, eller har fått flera härliga samtal egentligen! Jag bara skrattar och ler!

Min dröm som ska bli sann!!

Jag vet att jag har sagt det till dej Mattias typ 26 gånger men jag tänker iallafall berätta vad jag kommit fram till! 

När jag fyller år så tänker jag bara önska mej pengar och sedan ska jag göra en sak som jag kommit på att jag SKA göra!  

Jag ska hoppa fallskärm... bara få ta ett kliv ut och helt lita på den personen som är med mej där och då! Kanske kan det få mej att våga lita på en annan människa igen, vad vet jag?!  

Jag har kollat upp lite priser och jag kommer lägga till vad som behövs för till våren så bara är det så att jag SKA göra det! Ingen tvekan alls om det...  

Tänk att bara få flyga fritt, fritt fall rakt ut i det blå! Det går undan har jag läst och säkert får man någon konstig känsla i magen men det är nog säkert värt varenda sekund av det!!!  

Längtar redan!

Korrekturläser...

Galet här idag... vi läser priser datum och läser mot varandra och dubbelkollar... Massa massa siffror bubblar runt i huvudet! Man lär va bra sliten ikväll!

Igår va jag flitig med mina foto :) Fick satt in fotona i mitt album från april till november och ska sätta igång med Elias album oxå!

E lite avis på Linda som framkallat sina fina bilder från Grövelsjön och dessutom förstoringar! JAG VILL OXÅ! Jag måste ta tag i det för jag vill ha dem att titta på och drömma mej tillbaka!
Önskar i stort sett varje dag att vi va där igen, längtar tillbaka till det fantastiska!
Där hade man lugn i själen!!!

Vink på en stund!

Mitt i natten snart...

Japps så är det... snart midnatt och här ligger man och sover inte! Varför? Sov kanske för länge imorse eller vad vet jag!

Dagen har varit härlig, jag har känt mej glad hela dagen i stort sett och det är skillnad mot hur det var för två veckor sedan, skönt!
Jag och mina fantastiska vänner Linda och Carina har varit på stranden idag oxå... varm choklad och muffins även idag, det är så gott med picknick!!! det blåste inte så idag så man blev liiiiite varm med termobyxorna men skönt när man sitter ner o softar att ha dem på!

Igår pratade vi om vilken lyx det är egentligen att ha det så bra som vi har det... så nära till den fantastiska stranden och lika nära till fin skog! Och ändå är det så lite människor som är där... idag var det fler än igår iofs men det är ändå inte så många som njuter av stranden en så vacker dag som det varit idag!!

Väl hemma tog jag tag i lite städning med paus vid datorn och msn med härliga filurer! Matte, du e grym!! Städade klart och fick minsann burit ner en massa i källaren oxå, gamla tvn alla loppissakerna och en matta o en dyna, riktigt skönt att inte ha det här uppe i lgh mer!
Sen blev jag alldeles trött, tanken var att jag skulle ha satt in lite foto men fastande vid datorn och tvn...

Å nu är klockan som sagt snart midnatt så det är mer än dax att sova...

Puss på er alla mina underbara vänner!! :-)

Underbara sol!

Att vakna en söndagmorgon av att telefonen ringer och det är fantastiska Linda som ringer gör att man blir glad!

Att dra upp persiennerna se att det är helt klarblå himmel och sol och vindstilla gör att man blir glad!

Att känna att jag kunnat sova en hel natt och sova länge alldeles på egen hand gör mej glad!

Att inte känna ångest över allt jag egentligen borde göra utan istället göra det jag vill, gå ut och njuta av det underbara vädret och bara vara med människor i mitt liv som betyder allt gör mej glad!

Idag känner jag mej GLAD och det känns så skönt!!!

Jag bara ler!!!!

Det såg mörkt ut för Rögle...



Efter två minuters spel gjorde Gath mål för Rögle sedan blev det mest röra och snurriga spelare i Rögle... Iallafall enligt de två expertkommentatorerna som satt på sektionC rad 5 plats 40 och 41 :-)

Vi klappade händer, hoppade och studsade och hjärtat slog... Djurgården gjorde 1-1, 1-2 1-3 och det blev tystare och tystare i Lindab arena... Vad höll klacken på med och resten av publiken? Vi kan j inte bara vara medgångssupporters heller...
I tredje perioden började Rögle spela hockey och gjorde 2-3, 3-3 och slutligen med ett riktigt grymt mål av Kenny Jönsson som pangade in 4-3 till Rögle!!
Publiken jublade och stod upp i slutet av matchen, händerna värkte av allt klappande och hjärtat slog!!

Det måste bara vara så att spelarna i tredje perioden insåg att just vi var där och kollade... att de kände att de var tvungna att visa vad de går för och vinna matchen helt enkelt!
Kanske hjälpte det att Linda tog av västen och satt i sin lila polotröja?!?
Något var det iallafall som gjorde att de vann och vi vill nog allt tycka att det berodde på vårt stöd! *ler*

Aja, man har nog fått en smäll av klubban eller pucken för VI LÄR GÅ PÅ FLER MATCHER framöver!
Shit vad kul det är! Sen får man nog läsa på lite mera om regler och hur allt funkar men det viktigaste är ju att man har roligt eller hur?!?!?

HEJA HEJA HEJA RÖGLE!!!





Sköna lördag!

Fick minsann sova till kl.10 och vad skönt det var!!! Att sen solen lyser på en helt blå himmel gjorde ju sitt oxå!

Har varit på vift och ska snart vidare på vift igen, ishockey med Linda, min fantastiska vän!! Vi ska heja fram Rögle riktigt ordentligt så de piskar Djurgården idag!!!! Hahahaha

Varit på stranden med Carina och det var riktigt skönt!!! Men kallt... huga! Fast med termobyxor mössa och vantar så funkar det bra iallafall! Vi promenerade en sväng  fikade lite varm choklad och bulle, mysigt!!!

Nä nu ska jag ladda upp inför hockeyn!
 

Softis fredag!!!

Fredagkväll.... jag tänkte att jag skulle ta mej i kragen å sätta in lite foto men vet inte om jag pallar... e egentligen trött trött trött så borde sova istället!
Vaknade redan klockan fem imorse och kunde inte somna om, oro i kroppen!
Idag lämnade jag min knatte på dagis och nu ser jag inte honom på en hel vecka, SAKNAR redan!!!

kväll har jag iallafall haft trevligt... Jonas va här på slappe... Vi käkade pizza, drack julmust, rökade, pratade och kollade tv! Skönt att bara softa när det är fredag!!!

Imorgon har jag tusen saker som kretsar i huvudet som jag ska försöka hinna med och det gör att jag får ångest! Jag vill hinna med så mycket men samtidigt vill jag bara stanna i sängen och sova och glömma världen utanför! Bara vara och inte göra någonting!! Men det har jag ingen ro till i själen :(

Ja ja, jag får väl göra det jag hinner och resten det får vänta!!!

Dumpad......

Men det var ju väntat så jag hade redan förberett mej på det! Men det är trist iallafall!!!

Men men life goes on!!! Jag måste bara säga att jag är faktiskt glad att han va så ärlig och sa som han kände, hade inte varit kul sen annars ju... om vi fortsatt träffas o han sagt det efter flera månader tillsammans när man fastnat och blivit kär!

Jag skriver med Mattias nu och vi bubblar å babblar om det mesta! Lovely!!! Varför e du i Norge för? Jag hade kunnat bjuda dej på kaffe eller öl eller nåt annars ju.... vi hade nog garanterat haft väldigt kul ihop!!!



Korrekturläser och grubblar...

Hur ska jag ha energi att korrekturläsa nästa års katalog när jag knappt sovit fem timmar inatt... Satt och skrev med härliga Mattias igår länge länge och det är skönt att bara skriva med honom om allt och ingenting egentligen! Tack kompis!! *ler*

Men sen ska man då försöka sova och det går inte... kan inte somna, låg och tittade på mina nya foton som kom igår och bläddrade i reklam, allt för att ögonen skulle bli lite trötta men icke! Somnade sent och vaknade tidigt med en liten "krabba" intill!

Ikväll ska jag träffa honom och jag är nervös över det... Vet ju nästan redan hur det blir men jag hoppas hoppas hoppas att det ska bli bra och att han vill!!! Tänk vad det hade varit underbart att få ha någon nära och kramas med och vara med!
Men men... vi får väl se!

Måste säga att igår fick jag en HÄRLIG kram på jobbet! Norrlänningen kom förbi och gav mej en kram! Det va kul att se honom och snacka några ord, han e bra rolig och nice! Inte varje dag man får besök på jobbet och får kramar!

Knatten fyllde år igår, min fantastiska L och hunden Douglas kom och åt middag med oss och E fick paket och presenter! Jag och L byggde lego och hade riktigt roligt medan E bara tittade på... *skrattar* Hoppas han får mer lego till jul så att vi kan bygga mera!!! :-) TACK underbar vän för att du finns!

Ja jag vill tacka alla mina underbara vänner för att ni finns i mitt liv utan er vore jag ingenting! HElt fantastiska är ni allihopa som finns där i vått och torrt! Älskar er!!!

NU ska jag iallafall försöka att korrekturläsa så gott det går så att katalogen nästa år blir så bra som möjligt utan massa stavfel... 
 

Många tankar...

Idag snurrar det på bra i huvudet... Jag och min pojke har haft en mysig dag tillsammans, vi har lekt med lego riddar och kollat film. Jag har varit totalt slut efter gårdagens kalas! En promenad ner på stan blev det för att handla frukt till dagis imorgon när min lille gosse fyller 4 år!!

Kvällen har blivit helt åt helvete sedan... känns som att jag trillat ner i ett svart hål!
Först ett samtal från honom... det har jag väntat på hela helgen så det var ju nice att han ringde men jag känner på mej att han vill träffas för att säga att han inte vill fortsätta. Jag ska försöka tänka positivt och tänka att han vill satsa på oss och att vi kan göra ett försök. Men någonstans säger mitt huvud att så är nog inte fallet tyvärr... JAG VILL JAG VILL JAG VILL!!!
Han ville ses imorgon mendå kan jag inte så vi ska ses på tisdag när knatten somnat. Jag tänkte att hur ska jag palla vänta och inte tänka ända fram till dess...

.... men det löste sig av sig själv! En annan person ringde mej och rev upp hela min värld så nu kan jag inte tänka på något annat än det. Just nu hatar jag denna personen och det är någon som jag älskat tidigare, kan inte förstå hur känslorna kan ändra sig så! Men i det som sades i vårt samtal gjorde att jag nu bara känna sådan ilska och svek och besvikelse!
Jag blir så ledsen över hur allting är och hurdet kommer att bli. Det SKA INTE VARA SÅ!!! Det handlar om en sådan kort tid och att bara tänka att man ska göra så finns inte för mej... men för den personen är det så det ska vara och så kommer det väl att bli. Jag har inte rätten på min sida och det finns nog tyvärr inte mycket jag kan strida för i detta!
Jag önskar av hela mitt hjärta att personen kan ta sitt förnuft tillfånga och tänka efter och komma på att det inte är den bästa lösningen!!!

Nu ska jag försöka sova men ikväll känns det som att det inte kommer att gå att somna. Har huvudvärk av alla tankar som snurrar i huvudet... Var ska jag vända mej, vem ska jag fråga om råd, hur ska jag göra???

En sak vet jag iallafall, JAG HAR DE MEST FANTASTISKA VÄNNER SOM FINNS!!!! Guld värda, helt otroligt vilket stöd jag får av mina vänner! Det finns inga bättre!!

En sak till vet jag, jag älskar min son över allting annat på denna jord! Han är mitt allt min lille solstråle!!!

Min kalaspojke!



Tänk att min pojke fyller 4 år på måndag... det kan jag inte fatta! Han börjar bli stor och han är så duktig och fantastiskt bäst!!!
Idag har det varit förberedelser heeeeeeeeeela dagen för kalas och ikväll hade vi kalas för våra nära och kära! TACK  allihopa som kom och grattade knatten! Han hade en superkväll!
Själv är jag helt slut efter att ha fixat å grejat och varit igång hela dagen! Men det är härligt med stora kalas! Visst, här är inte så stort men vi fick plats iallafall. Vi blev en hel flock 23 personer som åt och drack och hade väldigt trevligt!

NU kallar kudden grymt mycket... man e rätt sliten! Imorgon ska vi leka med riddare, bygga lego och kolla på film och bara mysa!!!

Äntligen fredag!!!

Idag kommer knatten min hem, äntligen! Ska bli så härligt och mysigt, vi ska ha fredagsmys!!!! Alldeles strax ska jag bege mej till dagis och hämta honom! Måste bara sitta av tiden på jobbet först... några minuter kvar!

Har försökt att inte tänka så mycket idag, har haft å göra hela dagen på jobb så har inte hunnit tänka så mycket! Jag kommer tyvärr fram till samma sak gång på gång på gång... Han är nog inget att ha! Jag borde banka in det i huvudet och säga det till honom. I nuläget är det han som har övertaget och jag ska bara gå å vänta på att han ska tänka och bestämma sig! Pallar fan inte det!

Det tråkiga är att han verkar ju var en bra kille egentligen!

Aja, livet går vidare, nya människor kommer i min väg och jag lever!!


Du får inte...


Du får inte knacka på min dörr, om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mej för din
Du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål
Du får inte stjäla av min godhet, för att fylla upp ditt hål...

Du får inte riva mina murar, som jag omsorgsfullt har byggt
OM du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt
Du får inte ha mig som en dröm när jag vill va din verklighet
Du får inte säga att du hoppas, om du inte tror du vet...

Men du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill
Du får be en bön att tiden du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar så att två själar kan få ro,
och så att allting som vi lovade oss själva kan få gro

Du får inte andas på min panna, inte få mig att falla mer
Om du inte sen kan stå för all den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
än att du gör det mot mig snart...

Ja du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
Du får be en bön att tiden du behöver räcker till
så att två själar kan få ro
och att så allting som vi lovade oss själva kan få gro

Ja... det blev ingen kram. Han tycker att det är jobbigt att jag har barn och vet inte vad han vill. Han sa idag att han tycker om mej men hur kul är det på en skala när han inte vet om han vill satsa på oss. Han ville inte träffa mej ikväll för han vet att han inte kan hålla fingrarna i styr och i hans värld och drömmar finns det nog inte att han ska träffa en tjej med barn. n säger att han vill träffa en tjej och bilda en egen familj och vet inte om han kan acceptera att där redan finns ett barn.
Jag vet att jag borde säga åt honom att han kan dra åt skogen för min lille pojke är mitt allt, han är inget problem, han är bäst och värd allt guld i världen! Kan man inte acceptera att han är med i livet så är det inget att bygga på.

Visst, sen ska jag ju vara glad att han är ärlig och säger som det är men det gör ONT! Jag har ju börjat tycka om honom och vill inget hellre än att träffa honom, krama honom vara med honom och se om det kan leda till någo!
Men det går ju inte att tvinga någon till det...
Nu ligger bollen hos honom, jag hör inte av mig mer... Vill han så får han höra av sig men jag vet inte om jag är intresserad av att träfa honom längre... Inte efter detta!
JAG VET INTE; Vet ingenting!!!

Fan oxå, han e ju fin och jag vill bara att han ska tycka om mej och acceptera mej för den jag är och mitt liv! Han hade varit anska perfekt, det vet jag!!!

Imorgon kommer mitt hjärta, min solstråle min lille guldgosse hem, längtar!!!


Jag vill kramas...

Ja det vill jag... kramas kramas kramas massor med Honom! Vet inte hur det blir med det idag dock för jag har en busy busy kväll!
Efter jobbet ska jag på ett möte och sedan ska min svägerska firas med middag. Jag hoppas dock att de förstår om jag rymmer lite tidigare så kanske jag hinner med att hälsa på honom en sväng och kram på honom! LÄNGTAR!!!

Visst sen vet jag fortfarande inte var han står och vad han vill och det gör att jag blir så osäker... jag vill lita på honom och jag försöker ge det en chans men samtidigt så finns det någonstans långt inne en liten misstanke om att han kanske ändå inte är bra för mej! :(

Men jag tänker ge honom en chans att visa att han är en bra kille och sen får vi se vad som händer... han har dock varit bra sval sen vår diskussion för en vecka sedan... HÅLL ALLA TUMMAR för mej iallafall!
Jag är så van att krascha nuförtiden så jag kraschar väl inte hårdare denna gången om det inte blir något av det. Kan aldrig krascha så som jag gjorde när M gav upp oss, det kan fortfarande värka i hjärtat och det kommer nog alltid kännas som ett misslyckande! Att inte kunna vara en familj med mamma pappa barn!

På jobbet e det lugnt i luren men mycket inför nästa års resor... boka utflykter, kolla färjetider, lägga in i bokningssystemet och kolla hotell osv. Men det e bättre att ha o göra än att bara sitta o vänta på att tiden ska gå!

OH höll på att glömma berätta att jag är STOLT SOM EN TUPP! Min lille knatte har slutat med nappen! När jag lämnade honom hos pappan hans i lördags låg där inga nappar i väskan och efter en del gråt somnade han utan nappen och nu har han varit utan napp sedan dess. Säkert kommer han att testa mej imorgon men det ska stå ett paket på rummet och vänta på honom från tomten som varit och "hämtat" napparna till tomtenissarna och Pippi!
Han börjar bli så stor min älskade lille groda! *ler*




En ny bilruta...

Jahapps, idag är det dax för min bil att få en ny bilruta! Fick ju ett stenskott på den när en "ungjävel" kastade lerklump på rutan! Men föräldrarna ska betala självrisken på 1500:- så jag blir inte fattigare vilket känns bra!  "Min" norrlänning Peter tipsade om sin kompis bilglasfirma där jag lämnat in min bil idag! Fick lånebil, en liten leksaksbil!

På väg till jobbet fick jag en rejäl vattenplaning och jag bara tänkte NEJ NEJ NEJ, inte köra in i räcket inte köra in i räcket! Hade ju känts lagom kul att ringa dem och säga "Hej jag har råckat krocka med er bil"... Kunde iallafall andas ut när jag fick rätt på bilen! Blir till å köra fint när jag kör tillbaka o hämtar min egen bil igen!

Har ont i huvudet idag som fan... va bra yr och dåsig imorse för det va svårt att somna igår... Kom inte i säng som jag skulle men idag SKA jag absolut lägga mej tidigt!! Ska bara hjälpa C att flytta ut hennes möbler från vardagsrummet så att hon får slipat golvet å får fint! Sen blir det hem till sängen!

Panik har jag för jag har inte tränat på snart en hel månad :( Har en ENVIS hosta och förkylning som inte ger med sig och då kan jag inte träna ju! SUCK! Va så motiverad att göra det denna veckan men det får nog vänta ytterligare några dagar!

Hmmm... annars i livet just nu?? Ja jag andas som jag brukar säga! Vädret suger, det e grått å regnigt och mörkt, längtar efter att få sätta upp adventsljusstakarna och få lite julkänsla!!!

Sliten...

Söndag söndag söndag hela dagen! Och sliten har jag varit hela dagen! Igår blev det flytt hela dagen för C. Vi lastade in och lastade ut, städade nya lägenheten och pakcade upp nästan alla lådor! Sedan var det bara hem och dusch och fix och ut på stan! Party party! En riktigt nice kväll!!!
Träffade honom oxå!! *ler finurligt*

Idag har man då varit bra sliten, upp i ottan och ut i det kalla vintervädret på en liten promenad, hem och sova igen och vakna med ångest att man soer bort en dag när det är fantastiskt väder ute!!!

Hälsade på KDW en liten sväng, vill inte men det känns som att vi just nu tappat varandra lite... MEn det får vi ta tag i och jobba på igen!
I eftermiddag blev det picknick på stranden med C. Vi tog m liggunderlag, filtar och sovsäck! Baguetter varm choklad kaffe och brownie och sen en sovstund och bara vara! Så skönt!

Nu kommer snart han en sväng...

Lördagmorgon...

Ja det är lördagmorgon och här ligger man och kan inte ta sovmrogon trots att jag inte har min älskade knatte som väcker mej... Nä då är det bara så att kroppen är på något konstigt sätt inställd på att vakna tidigt även om man somnar sent...

Jaja, det är väl bara att ta tag i dagen som är! Det är kallt kallt ute, ja inte för att jag varit ute men det räckte att titta ut genom fönstret, bilarna är vita av frost! Men det blir nog en rikgit härlig dag iallafall! Sol, blå himmel och hög luft, då är det härligt med höst!!
Andra dagar när det är grått och mörkt hela dagarna då är jag verkligen ingen fan av hösten, usch och fy. Man blir deppad och undrar hur det kan få lov att vara så egentligen.
Dagen idag, ska hjälpa min underbara "bonussyster" C att flytta och det är så härligt för vi kommer bo med max 2 minuters promenad från varandra! :) Har tankar på att bjuda iväg någon på en picknick på stranden med varm choklad och rom och muffinsar och bara sitta och mysa lite! Så det är bara att hålla tummarna att denna någon kan ha tid med det annars får jag nog ta ett beslut och läggadet på hyllan! Kan inte gå här och bara vänta! Det är ju inte det jag vill lixom...

Nä nu tänker jag ta tag i dagen och jag hinner säkert damma en bra stund innan flytten drar igång eftersom klockan bara är 8

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0