Tankar...

Vad gör Linda nu? Är de ute och äter på nån go restaurang? Själv har jag ätit vanlijyoghurt med "kaksmulemüsli" och hur gott va det?!?! Inte alls gott! Men jag orkade inte stå i köket å fixa nåt annat... E egentligen hungrig nu men klockan e ju för mycket för att äta så jag ska nog ta o gå å lägga mej istället...

Men hur ska man kunna sova när man sovit hela eftermiddagen... sovit bort flera timmar som jag kunde suttit i solen och njutit... men jag behöver vila, min kropp är slut och jag måste sova sova sova för att bli pigg!

Jag önskar så att jag hade varit uppe i Stockholm med bästa Linda nu! E så ledsen för att jag inte kunde följa med, pengarna bryr jag mej inte om ett dugg men jag ville så gärna åka, ville träffa Madde, stewart och Sebbe, Håkan, Anna och deras lille bebis och bara vara och njuta av ledig tid med Linda!!!

Jag hoppas att Linda får en härlig semester iallafall, det är hon så mycket värd!!!! 

Letar efter ljuspunkter och jag kan väl hitta några; jag får träffa A mer denna veckan, jag kan vara med på Gustavs 1-årskalas på lördag och..... ja inget mer vad jag kan komma på just nu!
Helene sa åt mej att jag skulle tänka positiva saker och skriva ner dem och låta universum höra mina tankar... jag tänker bara en sak just nu, jag vill bli hel och frisk i min kropp!!!

LÄngtar efter min son idag, pratade med honom innan och han är så fantastisk, han gör att man blir varm i hjärtat, ÄLSKAR DEJ ELIAS!!!



 

Det blev ingen resa...

Jag skulle ha suttit på flygbussen med min bästa Linda nu och åkt från Bromma till Centralstationen i Stockholm för att ta oss vidare till söder och Lindas syster...

Men vad gör jag då???

Jo jag ligger här i sängen och e allmänt låg och ledsen och har sååååå ont i arm och axel och lite nacke... Ingen Stockholmsresa blev det för mej... :(

Jag har istället spenderat hela förmiddagen och lunchen på sjukhuset... va först hos min husläkare som skrev remiss till närakuten för röntgen och sedan vidare till sjukhuset där väntetiderna är SÅÅÅÅ långa!
Jag har väntat och väntat och väntat... Men en positiv sak e ju att röntgenbilderna visade inga frakturer på skelettet iallafall. Någon magnetröntgen gör de inte akut vilket nog är det jag borde ha egentligen eftersom det inte är i själva

NÄhäpp... mina ögon stänger sig, vi hörs senare!

Vink o hej!

Sol vind och vatten...

.... e det bästa som jag vet!!!

Har legat på stranden idag  eller i en håla vid stranden med ett härligt litet gäng! Jag Carina, Nicolina, Jonna och lilla Agnes!!!
Så skönt!!!!!!!!!

Solat i bikini och det är inte ens maj månad, det känns nästan overkligt bra!!! Hoppas verkligen att det kommer va mycket sol i sommar! Jag får grymt fin solbränna eftersom naprapaten har tejpat min vänster arm för att lindra smärtan lite och avlasta nacken. Men jag tar hellre lite randig solbränna nu och blir av med det onda och blir "fit for fight" igen för detta är verkligen inget kul...
Sommaren bjuder förhoppningsvis på massor av sol och då ska jag njuta av varenda sekund jag kan på stranden!

Kom hem och satt under mitt parasoll och slappade och chattade lite medan jag väntade på min "sambo" som skulle komma hem från jobbet.
Satte honom i arbete direkt med att dammsuga... Hihihi man ska lära dem från början hur det ska vara eller hur?!?!? ;-)

Mätta och belåtna efter en smarrig falafel middag e det nu mys och hockey som gäller...

HEJA SVERIGE!!!

Vilken dag!!!

Har varit en riktigt bra dag med min lille son och min hjärtevän! Första gången de träffades och det gick så bra som jag trodde det skulle göra! Elias e helt såld...
Men man kan ju nog inte bli annat faktiskt på A som är så fantastisk som han är!!! :)



Jag är ju såld på honom och Elias likaså... härligt!
Vi spenderade hela eftermiddagen på stranden och där va en del folk faktiskt... Några va så galna att de badade men det måste bara ha varit alldeles för kallt!
Kände på vattnet med fötterna och det kändes inte så farligt men hela kroppen i vattnet vore nog för bra! Brrrrrrrrrrrr!!!



Jag och Elias byggde sandslott... eller jag byggde och Elias krafsade runt omkring och plockade några snäckor...

Vi har haft en så underbar dag i solen och nu e den slut... SOV GOTT

Vilken fantastisk dag!!!



Vilken härlig dag jag har haft!

Detta trots att jag knaprar smärtstillande och har förbannat ont i armen från och till så måste jag ändå säga att det har varit en fantastisk dag!
Jag har hunnit träffa Fredrik en sväng på en kopp kaffe och snack,
varit i trädgården hos Carina och Jerker och pekat ut vilka blommor hon skulle gräva upp och kollat av blivande bänkarna på altanen som Jerker sågade å spikade på,
fått många pussar och kramar av min hjärtevän på hans lunch
haft min bästa vän här hos mej och Elias hela eftermiddagen och kvällen,
sett hur glad min son är för det lilla,
njutit av livet!

Ja livet har varit bra idag!!

Min älskade son är så glad för att få ta hand om Lindas hund Douglas, de är ett bra litet team tillsammans! Elias lär sig att ta ansvar och Douglas hänger med...


Det behöver inte vara dyra nöjen för vet ni hur spännande det kan vara att stå bredvid på kajkanten och titta när de sjösätter båtar! Det är minsann ett äventyr i sig att kolla in!!
Sedan är det rätt härligt att ta en paus efteråt med lite god glass och bara njuta av att vara!!





Sedan blev det ching chong kinamat med pinnar på balkongen och godis och tvmys i soffan!
En klassiker visades på tvn, Cocktail och det var riktig nostalgi! NICE!

Alltid lika härligt att vara där du är Linda för du är ju bäst!!! GLÖM ALDRIG DET!

lunchdejt!!!

Mmmmmmmmmmm.... härligt härligt för idag på lunchen kom min hjärtevän så jag fick pussa på honom och kramas lite granna! En bonusdejt!

Å nu kommer min bästa Linda och vi ska hämta min lille vilding och sen ut i solskenet och njuta av livet så gott det går med den "räliga" känslan och smärtan i arm och nacke...

Knaprar smärtstillande så funkar livet lite iallafall!!! 


 

Livet på en pinne...

Tänker på ordspråket som jag har fått sagt till mej så många gånger och som jag själv oxå sagt många gånger:
Livet är precis som det ska vara just nu...

Men ska det verkligen vara så här jävligt... Jag har ont i min axel, nacke och ner i armen och ut i fingrarna där jag inte har någon känsel i pekfingret och halva långfingret.
Det började med lite nackspärr i måndagskväll när jag suttit ute i trädgården hemma hos mina föräldrar,
på kvällen åt jag några snacks och glömde att tugga ordentligt så jag satte i halsen rejält. Jag hostade och härjade på som en galning här och var på väg att ta mej in till grannen då jag inte fick luft... Så obehagligt!
Fick lugnat ner mej och andats ut efter en stund och sedan fick jag mer och mer ont i nacken och ner i armen, en stickande känsla i vänster arm.
Hela natten värkte armen som fan och jag var på väg att ringa min bonussystra Carina och be om hjälp mitt i natten... Jag kunde knappt ta mej ur sängen.
KLockan 6 på morgonen var jag helt slut av att ha haft så ont hela natten att jag ringde Carina och storgrät. Hon kom till mej nån timme senare och sa åt mej att lägga mej på golvet, jag fick smärtstillande och låg där och zippade på lite yoggi med sugrör medan hon gav Elias frulle och plockade fram kläder till honom.
Jag låg kvar i mer än en timme och ville bara att det onda skulle släppa... Det jävligaste jag varit med om, nog värre än att föda barn skulle jag våga påstå.
Fick iallafall tid hos naprapat som höll på med mej i en hel timme utan att få någon lösning på det å sen hem o vila.
Spenderade mesta delen av dagen i sängen hemma och hos mina föräldrar och sen på kvällen blev det akuten i sällskap av Martina för att få lite mer smärtstillande tabletter.. Blev ordinerad att ringa min husläkare så igår var jag först hos husläkaren och sedan naprapaten igen.

Sjukskriven i 2 veckor och öm och ont i nacke arm och axel... VILL INTE ha ont mer!!! Känner mej som en gnällig gammal hagga men man blir fan helt handikappad när man inte kan använda sin arm ordentligt och det värker i hela armen när jag varit uppe och rört mej.

Idag var Elias på dagis och jag har sovit i stort sett hela förmiddagen, eftermiddagen har vi varit med Karin och Wilma och sedan hem och bara tagit det lugnt.

Jag har sagt det innan och jag säger det igen:

JAG ÄR SÅ RIK!!!!!
Jag har sådana fantastiska vänner omkring mej som ställer upp för mej! Mina änglar!!!
Vad vore jag utan mina fantastiska vänner???

TACK för att ni finns!!! Ni betyder mer än ni kan ana!!


VAB

Morgon och jag och min son är hemma och myser i sällskap med hans prickar... Men det bättrar sig och snart kan han nog gå till dagis igen! Ska gå igenom hela lilla kroppen och kolla prickarna när Piff och Puff härjat klart på tvn här!

Måste dock säga att det är ganska skönt att vara hemma och mysa med honom lite! Han kryper upp nära intill och sitter och myser med mej! Vi åt en god frukost tillsammans och sen ska vi pyssla och klippa och klistra lite innan vi ska hem till mormor och morfar en sväng och hälsa på! Så han oxå får en chans att gratta mormor i efterhand!

Vi mår bra av att ha den tiden tillsammans, när han inte är hos mej så längtar jag efter honom i massor! Hans skratt, hans envishet, hans bus och stoj, hans glädje, hans ilska (kanske inte så mycket), hela hans lilla varelse!!

Min lille lille filur!!!

                    
          
                                            

Helgen...

Söndag och visst är det härligt att bara vara! Igår sov jag hos min bästa vän och vi hade en fantastisk eftermiddag/kväll tillsammans!
Vi slappade i solen och njöt av värmen sen begav vi oss iväg till Hjärnaps kyrka på gospelkonsert och det var verkligen medryckande! Meningen var sedan att vi skulle grillat men klockan blev mycket och vi var vrålhungriga så det blev pizza istället! Men det funkade kanon det oxå!!!

Ja å så fick vi ju köpt lite lördagsgodis oxå vilket aldrig är fel...

Min stackars bästis har inte fått sova så bra inatt dock. Dels har hennes katter väsnats och härjat.. ut och sen in igen! Jag har inte hört någonting. Hon däremot har fått stå ut med att jag babblat, snarkat och gnisslat tänder...
Jag har drömt en hel massa i natt och det var länge sedan jag kommer ihåg att jag drömt. Det har varit en hel massa människor i drömmen och jag har härjat på... Galet galet!!
Men men, hon tar sig kanske en lur i solskenet i eftermiddag och blir utvilad!

Vi var ute på en lång promenad i skogen och det är så skönt att komma ut och röra lite på sig. Jag har ju en plan att jag ska springa halva Änglamilen den 31 maj men jag kommer inte igång med träningen så vet inte hur det kommer gå med det... Får minsann ta tag i det nu annars hinner jag inte komma i form!

I eftermiddag ska jag och gratta mamma som fyller år, tyvärr får inte Elias följa med eftersom han har vattenkoppor och min bror och svägerska vill inte att deras knatte ska bli smittad. Han får va hos pappa sin så länge och så får de komma och lämna honom sedan.

Ja de ska komma och lämna honom, vi pratade först om att jag skulle hämta honom men det var ju om han skulle med på kalaset och nu ska han inte det så då får de minsann komma och lämna honom. Jag ska säga åt fd. att han får komma hit med honom ikväll eller imorgon bitti. Det är ju så att de egentligen ska lämna honom på dagis imorgon men eftersom han fortfarande har prickar så ska vi vara hemma!
Känns rätt skönt att vi kan vara hemma och mysa lite han och jag! Ut och cykla och njuta!!!

Jag vill att veckan ska gå fort til lördag för då får jag träffa min hjärtevän igen... han ska få träffa Elias då... Jag träffade hans döttrar igår och de är fantastiska!!! Jag är så glad att jag har hittat honom! Han är  underbar!!!

Nu väntar duschen och kalas...
 

Vårväder!!!!

Måste bara säga att jag njuter av det fantastiska vädret och livet just nu!!!!

Det är helt underbart att höra fåglarna kvittra och bara vara!!!


KÄRLEK!



Mmmmmmmmmmm.... tänk vilken känsla det är att få träffas när man har längtat efter varandra i en hel vecka! Så glad och varm i hjärtat och lugn i själen när man får känna hans goa kropp nära!
Som tur är så är vi väldigt kramiga och "pussiga" båda två... hade varit lite jobbigt om han inte gillade det eftersom jag är en sådan som måste hålla på å krama, känna, peta och ta på honom hela tiden! Kan lixom inte låta bli att röra vid honom för att verkligen förstå att han faktiskt är verklig!

Och vet ni, han är faktiskt verklig och verkligen min oxå! Jag är kär i honom och är så glad för honom och hoppas att vi kan komma lika bra överens alltid!

Vi hade en härlig dag igår, var på hans föräldrars koloni och hälsade på och fikade och sen gick vi och strosade längs med havet och vid Gröningen en sväng. När vi kom hem slappade vi en hel massa och bara hade mys mys! Vi firade lite påsk med påskmat och mera mys och lite Nintendo wii och mys och wii och ännu mera mys mys!

Det är så skönt att somna med honom, ligga nära och somna! Jag sover så gott bredvid honom!

Han känns så trygg och det är vad jag behöver! Någon som kan hålla mej hårt när det stormar och river omkring mej och i hjärtat...

JAG ÄR KÄR!!! JAG ÄR GLAD! JAG KÄNNER MEJ LYCKLIG!!!



Påskfirande



Underbara Kullen!

I fredags var vi ett litet gäng som begav oss till Kullaberg och vandrade ner till Nimis och Arx!
Det var jag och Elias, Linda och Douglas (hunden), Anna och Alexaner och Lotta.
Pojkarna var fantastiska duktiga alla tre (ja Douglas oxå så klart)! De spatserade på och jag hade hjärtat i halsgropen mest hela tiden när Elias pinnade på nerför i full fart...
 Men både han och Alexander var riktigt duktiga!

Väl nere vid Nimis där vi inte precis var ensamma, typ 50 andra personer runt omkring på klipprona och klättrandes i tornen, fikade vi och satt och njöt i solen!

Elias och Alexander klättrade loss i tornen och även i "riddarborgen" Arx...



På vägen upp flåsade vi tjejer men grabbarna va så duktiga och tog sig tillbaka till bilen med alldeels egen kraft!
Stolt mamma!!!

På kvällen umgicks vi vidare, åt gott och hade det bra hos Anna och Alexander!

Så var det lördag och påskafton... Jag promenerade och Elias tog cykeln ner till stan där vi mötte upp Martina och shoppade doppresent till lilla Sofia som blivit döpt idag.
Solen sken så det blev uteservering på Torstens och när Elias tröttnade på oss så satte han sig och hängde i baren och snackade med personalen så de säkert fick skavsår i öronen... Men huvudsaken e ju att han hade roligt.

Kvällen spelades det boccia med mormor och morfar i Strövels, Elias blev sur etfer en stund när han inte vann en enda gång... Då kastades bollarna hej vilt omkring i mormors rabatter...

Idag har det varit dop för Sofia med smörgåstårta och tårta, smarrigt!!!
Sen gasade jag o Elias till Örkelljunga där jag lämnade av honom med några prickar på kroppen som blivit till 17 stycken ikväll, Vattenkoppor! Men det var ju rätt väntat...
Längtar efter min lille knatte nu!

Ikväll har jag varit i Strövelstorp och firat påsk med sill o ägg och sen Lamm och potatisgratäng! Mycket gott!!!!

Imorgon är en ny dag och det blir en härlig dag i härligt sällskap! Ska umgås med HONOM hela dagen... Mmmmm! JAg längtar enormt eftersom det är en hel vecka sen vi sågs!!!

Så nu ska jag ta å sova så jag är pigg och glad imorgon!!!

En liten påskgubbe!




Här är min lille påskgubbe innan han åkte till dagis imorse och hade påskfest
med sina kompisar där!
Visst e han världens finaste lille påskgubbe?!?!

Jag tycker iallafall att han är den mest fantastiske lille påskgubben jag sett någon  gång!

ÄLSKAR MIN KNATTE!!!


Funderingar om påskharen

Påskharen, finns han? Eller är det en hon kanske?
Elias frågade mej i morse om jag tror att Påskharen hittar hem till oss i lägenheten med påskägg...
Jag sa att det får vi ju hoppas att han gör!

När jag var liten bodde vi på en gård och då hittade alltid påskharen dit när det var påsk. Han var väldigt finurlig och gömde påskäggen på alla möjliga ställen i trädgården, i nån gammal stubbe eller högt gräs... Det var alltid så spännande att ge sig ut och leta efter påskägget som haren kommit med!

Var ska påskharen kunna gömma Elias påskägg i vår lägenhet då? Hmmmm.... nån som har någon bra idé som vi kan skicka över till påskharen! 

Undrar förresten om påskharen har skaffat sig mobiltelefon så man kunde smsa honom eller man måste använda sig av snigelpost??!

Tänk om han inte kommer eftersom vi inte har något riktigt påskris med fjädrar... Vi har bara tuppar och hönor och några harar utplacerade runt omkring i lägenheten.
Ja sen har vi ju påskblomsterarrangemang oxå iofs som jag gjorde när jag vara på kurs i måndags! 

Jo så lite påsk e det ju faktiskt hemma hos oss utan påskris... sen e det ju kanske inte försent att ta in lite rs och pynta det med fjädrar... Får se om knatten min vill att vi ska göra det idag!

Påsken är iallafall på väg och jag hoppas att våren kommer med den och stannar kvar sen!!!

 
  

sova sova sova!!!

Jisses vad trött jag är! Jag satt här vid datorn och somnade nu och det är ju lika kass som alltid. MAN SKA JU INTE SOMNA PÅ JOBBET!

Men jag har sovit lite få timmar och dessutom inte hemma, bara en kudde och en liten 90 säng som jag delade med Elias. Å den krabban han far runt som bara den även när han sover, spark och box och vift... Ja så därför har jag inte kunnat sova så bra inatt! Skulle egentligen ut och gå med Linda efter jobb men jag är så trött att jag inte orkar! Åker hem och påskpyntar med Elias istället och myser!!
Vi får promenera en annan dag helt enkelt!!

känns för jävla dumt när man sitter upp och ner och bara stänger ögonen och somnar... Jag är verkligen i behov av att sova riktigt mycket!!!! När ska jag hinna med det dock? Tiden går ju så fort och jag vill göra så mycket och många saker så sömnen hamnar i skymundan....

Ja ja, jag får helt enkelt sova när jag blir gammal!!

GRATTIS!!

Idag har jag anledning att säga grattis inte bara en gång utan flera gånger!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!



Min kära kusin och vän Karin fyller 35 år idag så jag säger Grattis till henne!
Hoppas hon har en fantastisk dag i det vackra vårvädret, ledig som hon är idag!!!
På lördag blir det kalas! Nice!!!

Jag säger Grattis till en annan vän som berättade en väldigt trevlig sak för mej idag! Du vet vem du är och du ska veta att jag är så underbart glad för din skull!!!

Sen säger jag Grattis till min fd "plastsvärmor" som även hon fyller år idag! Tänk om man hade haft mera tid i livet, känns som att jag inte hinner med allt jag vill, skulle vilja hinna med att träffa dem men tiden finns inte helt enkelt!





 


Vårväder!

Jag vill ut, ut, ut i vårvädret och njuta av solen!!! Men jag får snällt sitta här nästan en timme till innan jag får ge mej ut i vårvädret!

Njuter av att solen skiner! Det är så skönt, man blir glad och lite lyckligare och livet känns lite lättare! Kan det kanske oxå bero på att jag är förälskad?!?

Jag är lycklig och glad för jag har träffat någon som är så härlig, glad, mysig, omtänksam och go! Vi passar på att ses så mycket vi kan dessa veckor då vi inte har våra barn... "barnveckorna" blir det bara snack i telefon och på datorn!

Vi tänker lika i mycket och har samma syn på många saker! Jag sover så gott bredvid honom, det känns så härligt att man kan slappna av, vara sig själv och bara vara! Än så länge är det inget som känns konstigt.

Det är bara det att jag ibland får mina spöken innanför pannbenet och blir lite rädd och förvirrad... Kan inte förstå varför han tycker om mej, hur kan kan tycka om mej, att jag duger precis som jag är???

Kan jag verkligen va helt okej och bra så att han faktiskt tycker om MEJ för den jag är???

Tankefel heter det och det vet jag egentligen men trots att jag vet det så kan jag inte få in det i huvudet... Men någon gång så kommer det väl att gå upp för mej...


RSS 2.0