Julhelgen

Idag är det annandag jul och julen är slut, snön likaså... 

Man vill ju ha vit vinter så klart!

Julen va trevlig... Vi va hos bror min och hans familj och mina föräldrar, syster och min svägerskas föräldrar.. Vi började med grötlunch och sen va det slappe och lugnt. Kalle och hans vänner önskade oss god jul. Sedan va det julmat i mängder, fattar inte varför man inte lär sig att sluta äta när man är mätt... Men ögonen vill ha mer än magen helt enkelt!

Vet ni, tomten kom oxå!!! Han hade varit och lämnat en massa paket under granen och hade med sig några i säcken till barnen oxå. Många julklappar fick jag, måste varit snäll i år! Allt från skursvampar, olivsked, ljus till presentkort, lotter, en handväska, glas och en digital fotoram! 

Det var en trevlig julafton och vi var hemma nästan midnatt då vi somnade gott!

Igår va det juldagen och vi tog det mest lugnt, va en sväng hos Cina och hjälpte henne lite och sedan firade vi lite jul med Mattias och Clara.

Idag blir det tjejmiddag med Linda och Anna, ska bli trevligt och mysigt!!!

Usch å fy... jag har kommit på att jag snart ska tillbaka till jobbet igen. Vill ju så gärna jobba med blommor men nu blir det till att sälja resor igen...
Känner att det kommer kännas tufft att börja igen men det är väl för att man slappat till sig nu när man inte jobbat regelbundet på ett bra tag...

Jaja... jag kommer väl in i det igen hoppas jag! Men drömmen om blommlor finns där och en dag ska det bli verklighet!!!!GOD JUL!!!Vi önskar alla en riktigt GOD JUL!!!

Hoppas tomten hittar till er för ni har väl varit snälla??

Kram kram


Julstämning!

Igår blev det julgodis i mängder här, mozartkulor, knäck, wienernougat och chokladploppar med cornflakes, nötter och kokos.

Idag har vi tagit in julgranen och den e så fin så fin, massa massa kulor blev det men det behövdes för den va väldigt tät och många grenar!!!

Tänkte att jag får lägga in lite foto sen, idag e jag alldeles för trött...


Julgodis...

Idag är det vitt på marken men tyvärr är det nog mest slask så det kommer väl smälta bort under dagen... Hade önskat att det kunde ligga kvar så vi kunde gå ut och bygga en snögubbe som Elias så gärna vill göra!!!
Men det lär inte bli så idag...

Vi ska göra julgodis idag iallafall och det ska bli mys! Julmusik och full fart i köket!! Julstämning!!!


Ledsen...

Känner mej ledsen idag... Har haft ångest nästan hela dagen och känt inre stress som fan!!

Mår inge vidare idag helt enkelt! Men imorgon är en annan dag och förhoppningsvis en bättre dag än denna dagen varit!


Vi 2Ett par
Vi två
Längtar
Saknar
Älskar
Tillsammans!!!


Min lille pepparkaksgubbe!Visst e han fantastiskt fin min lille pepparkaksgubbe!!!Finast i världen!

Min älskade lille knatte!!!


Luciadagen

Idag har jag och Elias haft en mysig dag! Vi har dammat och städat och pyntat med tomtar överallt! Elias har fixat och hjälpt mej och han har gjort en tomteparad på sin byrå... alla tomtar på ett och samma ställe men så vill han ha det och så får det bli!

Sedan var det simskoleavslutning och Elias fick en medalj och det var fritt bad! En hel flock barn i bassängen så man fick ha ögonen med sig ordentligt!! Tyvärr hade jag missat att även vi vuxna fick bada för då hade jag passat på och gjort det med min lille knatte!

Nu bara ligger jag här och väntar på min käraste, han åkte kl 4 imorse och kommer hem och vänder snart innan han ska iväg igen... Vi har inte hunnit träffas så mycket på sistone och det känns trist... Jag har tidigare sagt att det passar mej perfekt med en man som inte är hemma så mycket men när han inte är här så saknar jag honom och vill ha honom hemma!
Men med det arbetet han har så får jag ju vänja mig vid det helt enkelt...Drömmar...

Tänk om jag kunde vakna upp imorgon och vara utbildad florist!!!! Ska drömma det och så när min chef på praktiken frågar mej imorgon ska jag säga att "JA, nu är jag utbildad florist, när kan jag börja jobba?"

Jag vill jag vill jag vill så mycket!!! Jag vill verkligen arbeta med blommor och jag gör allt vad jag kan för att visa att jag kan och vill och att jag är beredd att lära mej!!!

Men tyvärr verkar det svårt när man inte har utbildning, konkurrensen är hög...

Men jag ger mej inte så lätt, en vacker dag kommer jag att arbeta med det jag drömmer om! Jag ska jobba med blommor och grönt någon gång och det ska inte dröja länge! Det har jag gett mej fan på!!!


Vilken vecka!!!

Egentligen e jag för trött för att skriva något bra inlägg här men jag måste bara tala om att jag har haft en underbar vecka i blommornas värld!!!!

Jag njuter av varje sekund jag får vara där och vill helst inte gå hem på lunch och när kvällen närmar sig slutet så vill jag bara gå tillbaka dit igen för jag mår så bra där!

Min handledare har frågat mej flera gånger om jag inte har blivit utbildad florist under natten för då hade jag haft ett nytt jobb nu... men tyvärr så är ju inte läget så, så något jobb blir det inte tyvärr!
Jag hade verkligen hoppats på det men man vet ju inte hur det blir i framtiden, jag ska hålla mej informerad!!!!

Men jag njuter av den tiden jag har där nu iallafall och så får vi se vad framtiden har att visa!!!!


RSS 2.0