Nananananananaa... I wanna start a fight!

Ja så känner jag det just nu! En riktig fight för att få avreagera mej på allt jag har inom mej... Men hur lätt är det när man är konflikträdd?!
Jag är ju en mespropp när det kommer till konflikter. Konflikter är aldrig kul, jag backar hellre och håller tyst än startar en diskussion som kan leda till en konflikt.

Jag vet inte varför jag är så rädd för att någon ska bli arg på mej och att jag ska bli av med den personen isåfall: Om någon blir arg på mej och inte vill ha mej som vän längre så är det ju faktiskt deras förlust, så försöker jag tänka men det är inte alltid så lätt...
Jag är så rädd att bli av med de människor som finns i min närhet så därför fogar jag mej, vänder kappan efter vinden och står inte upp för mina egna åsikter...

Jag har fått rådet att försöka säga nej och stå för det när jag får en fråga om något jag inte vill eller känner för men jag har så svårt för det... *skakar på huvudet* Trött på mej själv kan jag bli!

Skulle behöva en explosion inuti och få ut alla aggressioner och tankar om allting som snurrar!



Pang boom bang!!!

SKÅL!!!

Idag jobbar jag sista dagen denna veckan och det är riktigt skönt! Jag är och har varit så trött hela veckan, det tar på krafterna när man inte mår bra!  Alla tankar tar så mycket energi!

Jag ska konfrontera så småningom men som det känns så kommer jag aldrig att få ett ärligt svar och det kommer ju innebära att jag tappar bort två vänner. Jag vill ju inte att det ska bli så men så måste det bli tyvärr...

Sitter och längtar till klockan fem, segt på jobbet... Ska köra hem till min kära bonussystra och hennes familj där min knatte redan befinner sig och vi ska spendera kvällen och natten hos dem! Så länge sen vi sågs!! Ska bli riktigt härligt!
Har jag tur så blir jag slingad i håret oxå, hoppas hoppas!!!

Sen ska det drickas vin och babblas och ventileras en massa tankar!!!  

Morgondagen blir vad den blir, kommer att hålla till i mina gamla trakter under dagen och sen blir det nog bara mys på kvällen med min lille pojk!

Hoppas att det blir sol och fint väder imorgon oxå så att man kan vara ute och njuta!!!

SKÅL PÅ ER!!!
 
                                 

Beroende!

                         



Mmmmm, fantastiskt goda men det är inte bra att äta två paket om dagen kan jag meddela...
Jag har jätteont i magen!!!

Jag har dock blivit beroende, får komma på nåt annat att äta istället, magen mullrar och låter och burrar och bubblar...


Konstant trött

Jag är trött, trött, trött,,trött, trött hela tiden! Jag sitter på jobbet och nästan somnar, när jag kommer hem somnar jag med min son och igår sov jag till 22.15 då jag vaknade till.. fortfarande helt slut!

Jag har gått och lagt mej i tid denna veckan för att försöka sova ikapp lite men jag vaknar ju innan tuppen på morgonen och sedan sover jag bara halvdant tills klockan ringer 06.10...

Jag är less på att vara trött jag vill vara pigg och glad och nöjd med livet! Jag vill inte känna som jag gör nu... Varför varför varför???

Vad är det jag ska lära mej av detta? Jag borde vara glad och känna energin sprudla när solen skiner, det är vår, jag är förälskad, jag har fantastiska vänner!!!

Varför är det då så???

Dra åt helvete...

Ja det har jag lust å säga till en person eller två personer eller en person eller ja jag vet inte vilket egentligen! Men jag är pissförbannad och ledsen och besviken och arg och ännu mera ledsen och känner mej så lurad och ja nästan utnyttjad faktiskt!!!

Jag funderar på om h*n tror att jag är totalt dum i huvudet och inte tror att jag fattar...
Jag kan koppla ihop mer än ett och ett lixom!

Det kommer att bli så att jag exploderar och får ett utbrott snart och tyvärr så kommer det innebära att jag tappar bort en person som jag trott va väldigt speciell men så är det nog inte tyvärr för då gör man inte så!!!

Även om man är osäker, blyg eller har dåligt självförtroende så är det inte en ursäkt, det är inte acceptabelt att göra så!

Man gör inte så bara! Fy fan för det!

Jag är så jävla ledsen över detta!!




Mina vänner och nya människor är fantastiskt kul!

Jag är kanske lite galen och knasig men jag bara älskar att lära känna och träffa nya människor! Jag vet att det finns de som tycker att jag ska fokusera på de vänner jag har men jag får nog faktiskt berämma mej själv där lite för jag är bra på att behålla de vänner jag träffar och möter och stöter på i livet!

Sen att jag inte pratar och träffar alla så ofta det beror på flera orsaker... många bor för långt bort, andra har familj och lever familjeliv, de flesta av oss jobbar men det fantastiska är att de vänner jag har finns där även om vi inte hörs så ofta! Vi kan höras ibland och då uppdaterar man vad som hänt sen sist! Jag älskar dock alla mina underbara vänner och jag är så RIK på goda vänner!!!

Det jag kan sakna är den där spontana vänskapen, ringa och springa iväg på en kopp kaffe eller bara hänga å glo på en film eller gå en promenad! Inte det fär att allt ska va så planerat alltid...

Igår så va jag ute på promenad med en kille jag aldrig träffat innan som skrev till mej på Facebook för ett tag sen. Vi har klottrat fram och tillbaka och igår spatserade vi runt i Ängelholm i en hel timme och babblade! Trevligt trevligt, vi pratade om allt möjligt och sa att det kan vi gott göra om nån gång!

Jag har många många vänner och det är många av dem som är nära vänner och några som är riktigt nära vänner och några bästa vänner!! Men alla är de fantastiska på sina egna speciella vis och alla är de unika!

JAG ÄLSKAR ER ALLA MINA VÄNNER FÖR ATT JUST NI ÄR NI!


Vårkänslor och myror i huvudet!

OJ! En hel vecka sen jag skrev om mina fantastiska morötter...

Jag har väl egentligen hjärnsläpp på vad jag ska skriva eller var jag ska börja!
Jag mår ganska bra för tillfället måste jag få säga! Det märks att våren är på väg, solen skiner och fåglarna kvittrar! Att man sen kan lyssna på fåglarna och se solen gå ner i sällskap med någon man tycker om är ju väldigt härligt!

Att ha sällskap till middagen, slappa i soffan och sova och bara vara i sällskap med någon är roligare än när man är ensam!

Jo så är det!!

Sen kan ju denna tjejen få myror i huvudet iallafall tyvärr... *skakar på huvudet* Jag är fenomenal på att grubbla, fundera och tänka! Jag måste för mitt eget bästa lägga ner med det!

Underbara morötter!



Mmmmmmmmm... det är gott att gnaga morötter!

Jag har blivit beroende av morötter sen jag slutade snusa men det är bra mycket bättre att äta morötter än att snusa! Nu ska jag bara komma på att jag kan gnaga morötter istälelt för att äta en massa "skräp" på kvällarna oxå!

Mina öron börjar växa och mitt skinn börjar bli orange... hihihi! Nä skämt åsido!

Det är bara bra att äta morötter och gott är det dessutom!

En kraschad bilruta...

Jag har bott här i lgh sen oktober 2007 och har parkerat runt omkring och här å där innan jag fick min parkering. Mina vänner har parkerat runt omkring här och min familj och det har ALDRIG hänt något med någon bil...

Sen igår fick jag en galen idé om han ville komma på kvällskaffe efter att min Elias somnat och DET VILLE HAN! Så han kom vid halv nio och va här några timmar... blev dock inget kaffe men en massa prat och mys istället!!!

När han sen gick för att köra hem så ringde han och jag tänkte att han skulle säga god natt eller nåt men då är det nån idiot som har kastat en blomkruka på hans framruta så att den gått sönder... :(

Hoppas han vill komma hit igen iallafall nån annangång!!!

För jävla trist e det iallafall när nåt sånt händer, det är så frustrerande ju... blir ju alltid en kostnad för den som blir drabbad även om man inte har något med det att göra alls... SUCK! Man kan inte annat än att svära högt faktiskt!

Livstecken...

"Min NorgeMattias" har äntligen meddelat sig att han lever och att han nu har lite ledigt i Norge innan de drar till Grönland och fiskar vidare!

Jag tänder ljuset för dej så att du hittar hem en dag och precis som du skrev i kommentar till mej så ser jag oxå fram emot en kaffe på stan med dej!!! Du vet ju var jag finns så det e bara å höra av dej vännen!! 

Va rädd om dej där ute på havet!!!! Tänker mycket på dej!

Frukostdejt!

Ja när jag kom hem från fjällen så hade vi bestämt att vi skulle ses på frukost på söndan för annars skulle det dröja alldeles för länge tills vi skulle kunna ses...

Jag shoppade med mej bullar och vi hade en riktigt härlig frulle och sen en promenad i regnet! Men det var trevligt iallafall och det beror på sällskapet!!! :) Sen snackade vi och pratade och hade mys mys mys ända tils jag va tvungen att köra hemåt...

Jag har en härlig känsla, jag är glad och mår bra, bättre än på länge! Skulle kunna skriva en lång roman om det jag känner.... Jag bara ler!!!

LOVELY!

En vecka i fjällen...

Jahapp... ska man ta å göra en uppdatering av veckan i fjällen kanske... Alltså jag och Linda och hunden Douglas packade in oss i "Pärlan" och började den långa vägen norröver till Björnliden som ligger nån mil söder om Grövelsjön... 85 mil blev det enkel väg innan vi var framme!

Väl framme efter 11½ timmar i bilen så blev vi bjudna på 3 rätters middag av Olle! Mmmmmmmm vilken god mat!!! Renskavsgryta till varmrätt, jisses vad gott!



Sen va det skidåkning och skidåkning och skidåkning och slappe och snöskottning och slappe och vin och öl och varm choklad med rom och mera skidåkning och skoterkörning och skratt och stoj och stim och snöskor och mera vin och lite mer choklad med rom och snö och lite lite sol och fantastiskt sällskap och goda middagar och våfflor och mumsiga mackor till lunch och skidåkning och vilse på fjället och "kyrklig dansbandsmusik" i kapellet och mera skidor och födelsedagsfirande och slappe och uppför och nerför och hit och dit!!!

Det var en fantastisk vecka med min bästa vän Linda och vovvsingen Douglas!
Grövelsjön är en alldeles speciell plats och vi lär åka dit igen!!! Vi är välkomna tillbaka har vi fått veta så det kommer vi garanterat att göra! Hoppas hoppas hoppas att vi kan åka dit och vandra i höst igen!! Det vore fantastiskt!!!
Grövelsjön med sina fantastiska vyer och miljöer och tystnaden och lugnet gör att själen mår bra!!!

Hem åkte vi tidigt på lördagmorgonen och det gick snabbt och smidigt att köra hem!!! Hemma på lördagkvällen så man hann med att tvätta och slappa i soffan och sedan somna gott i sin egen säng!!!




                                        





Semesterfirare och födelsedag

Jahapp då va man 33 år nu... Födelsedag idag och jag tckar alla som grattat mej!!!

Har haft en fantasstisk dag med skoterkörning, full gas!!!! :)

Är vaken på övertid, klockan är över 21... kommer uppdatera mera när jag landat hemma i Änglastaden igen!

Skotta snö...

Nu är vi till fjälls och njuter av livet här!!!
Bilresan tog ungefär 11½ timmar och när vi kom fram blev vi bjudna på trerätters middag och gott vin!!!
Gissa om man somnade gott sen!?!?!

Idag har det varit snö snö snö men vi har varit ute på en sväng med längdskidorna och njutit av att vara tillbaka i vårt paradis!!! Linda och jag njuter verkligen av att vara här! Ja Douglas oxå så klart! (hunden)

Vi skidade loss och ramlade bara vars två gånger så det kan vi kalla väl godkänt tycker vi! Vi pausade med macka och varm choklad med rom och vispgrädde... Mmmmmm!!!

Hemma igen vid stugan hade jag massa energi kvar och Olle (stugägaren tillika min svägerskas pappa) var på taket och skottade så jag tog mej upp på taket jag oxå och vi skottade loss! Härligt härligt att få vara ute hela dagen!

Tog en paus i soffan och vaknade lagom till att maten var klar! Trevligt trevligt!

Nu ska vi slappa och äta semla, vi får ju äta mycket gott så vi inte tappar bort några kilo under veckan, det vore ju katastrof.... *ler*

Pussar till den som känner sig utvald att få det och kramar till alla er andra!!!



RSS 2.0