Mors dag

Japps, idag är det mors dag, mammas dag! GRATTIS OCH KRAMAR till alla mammor på mors dag!!!

Jag har pratat en sväng med min mamma som är ute med husvagnen denna helgen så jag och min knatte ska åka till dem på  tisdag istället!

Ska hänga på Andreas till hans mamma på söndagmiddag och mors dags fika och sen ikväll kommer min lille knatte hem! Elias ringde mej imorse men han sa aldrig grattis på mors dag men det spelar ingen roll, jag  fick ju höra hans röst en lite sväng iallafall!
Denna veckan har jag ju dessutom fått krama och pussa och träffa honom två gånger, BONUS kan man kalla det!!!!!

Det finns en alldeles speciell mamma oxå som jag tänker massor på just för tillfället! Bea från Kalix! Du finns i mina tankar och mitt hjärta och jag skickar dej styrkekramar i mängder ch alla goda energier jag bara kan!!!! Du är stark och jag hoppas av hela mitt hjärta att Fredrika är lika stark som du!!!

kram kram till alla mammor och alla andra oxå idag så klart! även om man inte är mamma nu så tycker jag att man kan få fira mors dag, kvinnornas/tjejernas dag kan det ju vara istället! Så jag skickar kramar till alla tjejer/kvinnor runt omkring i vårt land och i världen!
   
              
                                                          

blocket.se

Bra irriterande när man skriver på sin annons på blocket att man kan skicka fler bilder om det finns intresse och det sedan inte kommer fler bilder iallafall...

Hur tror de då att de ska kunna få sin husvagn uthyrd?!?! Riktigt B måste jag säga!  Om man annonserar får man ju va lite aktiv tycker jag!!!!

Ja ja, vi får hoppas att vi hittar en husvagn innan semestern iallafall!!!!

Husvagn???

Ja vi har ju bokat husvagnsplats på Ekerums camping och måste hitta en husvagn oxå nu ju... Synd att vi inte kan ha mina föräldrars husvagn för det hade ju varit väldigt smidigt men den är alldeles för liten... Bara plats till max 3 personer i den ju så det funkar dåligt!
Jag kollar Blocket och andra sidor för att försöka hitta en husvagn till oss... vi får väl se men nån husvagn måste vi ju hitta misann!!! Vore trist att inte kunna åka pga att vi inte har nån husvagn ju... det får inte hända bara, så är det!

Är det någon som har en husvagn eller vet någon som hyr ut husvagn kan Ni väl hojta till!!!!

Fick kommentar igår om ett obligatoriskt besök hos Sanna och Henke i Kalmar och det är så klart att vi måste komma på ett besök och kolla in nya huset!!!! Inget snack om saken!!

söta brorsonen min...

Va en sväng och hälsade på hos min bror och hans fru och deras fantastiske lille son Gustav, 1 år! När jag kom in genom dörren sprang han mot mej med öppna armar, gissa om man blev varm i hjärtat!?!?!

Han e så go den lille filuren! Han e inte stilla en sekund och jag kan se att han och Elias kommer bli bra "bundisar" när han blir lite större! Elias kommer bli den store idolen och han kommer vilja göra allt som Elias gör!! Underbart! det lär säket bli en hel del bus oxå men det får man ju tåla...

Saknar min knatte men kanske kanske får jag träffa honom imorgon! Håll tummarna för att hans pappa kan tänka klart och tänka att det är för Elias skull som vi går på vernissage på dagis en sväng med honom! Jag hoppas det för Elias skull! Tror han skulle vara stolt att få visa upp dagis och vad de gjort i vår... Men när jag pratade med pappan idag så kunde han inte säga vilket... SUCK!!

Ja ja, han får ju göra som han vill men jag tycker att det för Elias skull hade varit kul!!!
Sen vore det ju en bra bonus för mej oxå att få träffa knatten min mitt i veckan oxå så klart!!!

Ja jut ja, nu höll jag på att glömma att berätta att idag har jag bokat campingplats på Ekerums camping på Öland vecka 31!!! Jag, Andreas och barnen våra ska åka och campa, nu är det bar ahusvagnen som vi ska fixa fram oxå men det hoppas jag att vi hittar snart!!!
Längtar till Öland, mitt smultronställe och favoritplats i Sverige! Ska bli härligt att åka dit igen!

vi fick desutom husvagnsplats i närheten av Karin och Daniel och Anna och Ulrik och alla deras barn så det kommer nog bli lajbans!!!!

Längtar redan!!!!!!!

Ledsen i hjärtat

Jag är ledsen i hjärtat idag och saknar min lille son så enormt mycket att jag bara önskar att veckan ska gå fort fort så att jag får hem honom igen!

Han har varit hos mej länge denna gången och kanske är det därför som det är extra jobbigt att inte ha honom här nu. När jag skulle lämna honom hade han somnat i bilen och när jag lyfte ur honom ur bilen så blev han ledsen och grät och sa att han ville hem... Jag försökte trösta honom och säga att han ju var hemma hos pappa och Linda nu.

Jag stannade en stund och vi pratade lite och det är så obvious att jag och hans pappa har så olika syn på uppfostran. Jag kan vara för slapp och inte alltid så konsekvent och hans pappa är väldigt auktoritär och ryter och gormar mer åt honom. Det gör ont i mej när han gör det för jag hatar när Elias blir ledsen. Jag tycker inte om sättet han blir tillsagd på... Samtidigt kan jag ju inte visa det när Elias är där för det vore förödande i vårt gemensamma ansvar i hans uppfostran...

Jag anser mej dock inte vara en dålig mamma och jag kan visst ha kontroll och ordning på min pojke, jag väljer mer mina fighter tror jag och det kan nog upplevas som att jag är slapp i min uppfostran då...
Sedan är det väldigt jobbigt att han för tillfället inte alls vill lyssna på det jag säger utan svarar emot eller lyssnar inte utan man måste säga allting flera gånger innan han lyssnar oc kanske gör som man säger. Bra frustrerande!!

Iallafall när jag skulle köra så skällde Pappan på Elias och knatten min blev jätteledsen och hängde sig fast i bilen och ville följa med mej... Det river i hjärtat och är som att få en kniv i ett öppet sår... Det gör så ont att se honom gråta när man åker och sedan veta att det är en hel lång vecka tills man får se honom igen.

Sedan vet jag ju att gråten går över efter att jag svängt runt hörnet men bara känslan av att han är ledsen för att jag kör gör så ont!!!
Jag grät i bilen och fick gråta ut hos min ängel Helene... TACK!!!

Jag känner skuld i hur det har blivit för vår son, att vi inte lyckades hålla ihop som en familj och att det är vårt fel att han gråter och beter sig som han gör.  Samtidigt vet jag ju att det är bättre som det är nu än innan och att det i längden är bättre för ett barn att ha två lyckliga föräldrar på skilda håll än två olyckliga föräldrar tillsammans!

Just nu känns det iallafall för jävligt att jag inte får se min son på en hel vecka och jag saknar honom så enormt mycket, min älskade Elias!!!!


Kommentarer...

Det verkar som att jag har en del trogna läsare av min blogg men det är väldigt sällan som jag får några kommentarer.
Betyder det att det jag skriver är ointressant eller att det helt enkelt inte finns något att kommentera i det jag skriver???

Visst en del av er som läser pratar jag med live och i telefon oxå men jag funderar så klart på vilka ni är som läser och vad ni tycker om det som skrivs...
Visst en hel del inlägg handlar ju egentligen om mitt liv och det finns kanske inte så mycket att tycka om det, vad vet jag...

JA det e bara en liten fundering jag har en söndagkväll som denna!

Så va det fredag igen!

En härlig dag har det varit idag!

Lugn förmiddag med slappe och sedan susade jag och Elias ner till Råbocka camping där min fantastiska Helene med familj e med sin husvagn! Elias längtade efter sina kusiner och de hade kul och lekte tillsammans!!
Vi satt ute i sol och moln och vind, på med jackan av med jackan och på med jackan igen...
En riktigt mysig dag va det!!

Väl hemma har jag och Elias haft lite mys innan han somnade trött efter en hel dag ute... Själv är jag oxå sliten och kommer bara att slappa resten av kvällen!

Trots att det varit en hel del moln har vi fått sol i nyllet idag och jag e varm om kinderna!!

Imorgon e det dax för släktträff i Magnarp! Ska bli skoj att träffa allihopa och umgås och det blir som en liten minisemester!
Jag Diggar dej

Jag diggar dig jag diggar dej jag digg digg diggar dig. 
Jag digg diggelidiggdigg diggar dig så smått
Du riggar dej flott
Det diggar ja hot
Fan va du e sympatisk
Hej va du e kamratisk
Potatis gillar potatis gott gott gottJag diggar dej till 1000
Va har du för stoff i blusen?
Va mysig du e kring kusen
Maxat kaxat
Vi gillar samma stycken ju
Vi kör me identiska smycken ju
Har lika mycke tycken ju
Zoom bäng gloschaamadosch
Städernas gemenskap är klädernas gemenskap
Blajsan å blusen schysst till 1000
Städerna gör kläderna och kläderna gör killarna
Killarna och bruttorna allabadam på duttorna
Måndag tist onsda torsda alla dar e lika
Ska du gå me och fika?
Har du sagt de så
Freda lörda sönda stängt
Fan ja trodde dom hade förlängt
Give me all little kiss!
dojnk dojnk!
Så va de tänkt
Hon e hon och han e han och sällan blir dom så lika varann
som i klädernas gemenskap
städernas gemenskap
Schysst salt skönt fränt maxat kaxat!
Diggar du diskoteket?
Säkert säkert .
Diggar du dans på bryggan?
öö nä
Tänder du på Clint Eastwood?
De händer de händer
Ser du va tv sänder?
öö blä
Schyssta prylar schyssta stilar super-duper schyssta bilar
Liksom i princip asså om ja säger liksom vet du
Liksom i princip asså om ja säger liksom vet du
Liksom i princip asså om ja säger liksom vet du
Liksom i princip asså om ja säger liksom vet du
Liksom liksom alltså alltså liksom alltså liksom alltså alltså alltså liksom liksom alltså liksom allabadam
Knickeleding på dicken Boutiquen, boutiquen
Vilken bouticque?
Pop la Pic - a ringe ding ding
Jeansen e all righta?
För tajta för tajta
Var ska vi gå å najta?
Zoom bäng gloschamadosch
Inne e ute inne ute inne
Fläsket brinner inne
Ute inne allabadam
Jerusalem Methusalem och Hoola Bandoola Bandusalem
Rolling falling balling calling Stones i grammofons
10 years after Beatles å Heatles å Deatles Eyes nose ears after 10 more years
Try to remember Kebjekase in November
Santana Black Sabbadi-Dabbadi Blood Sweat and Tears
Harrison och Barrison och Allice Wallis Cooperson Södra bergens ballabalajk och lille Elton John
Garfunkel i bardunkel och Herbie Derbie Sherbie Mann Godawie Bowie Dylan I fyllan och i villan
Tio i toppar, Fläsket hoppar, stoppar Mothers of Bäska Droppar Jim jimini Cats och Steven Hendrix om varann
Elton John Lennon John Ringo Ringo Ringelidoj.
Hej John Fejom! Alla balla hubba, oj, oj!

Måste bara säga att denna e rätt kul faktiskt...

Härliga torsdag!

Nu e det kvällen igen och jag är trött efter en härlig dag!

Jag och Elias har varit hos Andreas och hans girls och haft en mysig dag tillsammans! Det var första gången barnen träffades och det gick hur bra som helst! Men det var inget jag oroade mej för faktiskt för min lille knatte är en social liten kille när väl blygheten släpper och Andreas tjejer är så fantastiska att jag visste att det skulle går bra!

Vi tog oss till en stor lekplats och där fick de flänga runt och härja och leka och vi fikade i gräset och bara slappade och hade en bra eftermiddag! Barnen cyklade och vi promenerade fram och tillbaka och Elias var duktig och trampade på!

Hemma hos Andreas igen så lagade vi middag och åt och hade det trevligt och sen körde jag och Elias hem! Han somnade som en sten i bilen min lille vilding!

Kom precis att tänka på en sak som är bra bra... Elias har bråkat en hel del med mej idag, han trotsar, svarar emot och är allmänt jobbig med att inte lyssna på  mej och jag känner mej som Sveriges tjatigaste mamma och det är inte kul att bli arg och irriterad på honom hela tiden men det blir man ju när han inte lyssnar, han lyssnar ALDRIG när ajg säger åt honom första gången...
Men det jag kom att tänka på är ändå att det jag tänker om denna dagen är ändå att det varit en fantastisk dag och att vi haft det härligt!!
SÅ SKÖNT att det är den känslan man har kvar när dagen är slut och kvällen är här... Nya tag imorgon och jag ska försöka att inte tjata och bli irriterad för det gör inte saken bättre...
Ska försöka prata med Elias för han förstår så mycket så om jag pratar med honom så kanske vi kan komma i ordning med detta!


Måste ju skriva att jag saknar min bästis idag.. vi har inte hörts av på hela dagen, inte ens ett sms och det känns märkligt! Jag messade precis o frågade om hon va vaken men har inte fått något svar så antagligen sover hon!
VAD VORE LIVET UTAN DEJ LINDA???
Glöm aldrig att du är värdefull och viktig och min bästa Linda! Du är min fantastiska vän och jag tycker om dej mest!!!


Så sugen.......

Ja jag e så grymt sugen på godis!!!!!

Å inte har jag nåt godis hemma heller så jag kan lika gärna gå å lägga mej... Har en chokladrulltårta men den ska jag ha med på utflykt imorgon så det går ju inte att jag äter upp den idag... Och hur bra vore det att äta upp en chokladrulltårta ikväll när klockan är nästan elva?!?!
Nä nä nä nån måtta får det va minsann!!!

Men choklad eller salt godis eller lakrits eller nåt riktigt surt godis hade inte varit fel... eller en eller flera nötcreme kanske?!

Mmmmmmmmmmmmmmmmm vad det hade varit gott!!!

Vilken tur att Elias ligger och sover för annars hade jag nog pinnat iväg å köpt mej nåt godis men det kan jag ju inte nu!

Nåväl... jag tror jag ska knoppa in nu, ska bara leta fram ett recept först som jag fick i måndags som jag redan lyckats slarva bort... suck!

Sommardäck och kvinnlig charm!


Idag är det tomt i huvudet, är helt slut efter att ha jobbat första dagen på tre veckor... Jobbade halvtid idag och ändå är jag alldeles slut! Kan bero på att jag och Elias va iväg sen hela eftermiddagen hos Jenny o Dan o deras knattar Wilmer och Emmy... Fast hur ansträngande är det att sitta och fika ute på gräsmattan?

Det enda jobbiga va att jag fick bära min vinterdäck in i deras garage där jag får förvara dem!
Jag använde min kvinnliga charm idag... För det första blev jag irriterad på min chef som inte hade fixat så att mina nya däck va på fälgen trots att han sagt att han skulle fixa det... Å så fick jag säga åt honom flera gånger innan han sa åt P-A att fixa det. P-A körde iväg och jag bad honom att han skulle se om de kunde fixa det direkt för att jag skulle slippa böter!
Han kom tilbaka och ställde däcken utanför min bil å då gick jag ut och frågade honom om han ville sätta på sommardäcken så skulle han få en kram av mej...
Han sa JA och jag kör alltså inte olagligt längre!!!! Känns väldigt bra måste jag säga... behöver man inte oroa sig för det nu!!!
Tänk vad bra att man kan snacka till sig sådant! Å ja, jag gav honom en kram men det kan det ju vara värt eller hur!?!?!

Nu tänker jag faktiskt krypa till kojs så jag orkar med morgondagen...

Alla mina kära vänner, NI BETYDER GULD FÖR MEJ!!!!! En del av er pratar jag med alldeles för sällan men ni är i mina tankar och mitt hjärta alltid!!! Älskar er!!!!

Polisbilar...

tänk att man kan vara så fascinerad av polisbilar att man tar 17 foton av samma polisbil på olika avstånd och vinklar...

tänk att det är det första man säger på morgonen är; Har Niclas och Erika kommit hem nu så vi kan gå till polishuset?!

tänk att dagen kan bli så fantastisk för att man får sitta på en polismotorcykel och låtsas gasa...

tänk att man kan bli helt lycklig för att ha träffat två poliser och ha fått prata med en riktig polis!

tänk att man kan va alldeles glad för att ha varit med på skjutbanan och spanat och fått två tomma "skott" med sig hem! 

När man är en liten kille på 4½ år så är det värt så mycket att få följa med morbror Niclas och kusin Gustav till polisstationen!!! GULD VÄRT!Kolla in denna coolingen!!!!Ett av de 17 korten på denna polisbussen... ler!  Undrar om han blir polis eller fotograf?!


Min tanke var att skriva lite mer om helgen som varit men jag är så trött efter helgen som varit full fart och så är jag grymt nervös för imorgon ska jag jobba... Ska jobba 50% denna veckan som kommer men det känns jobbigt och jag känner på mej att det ligger högar med grejor som ska hinnas med... PUST!
Men jag kan inte göra ett heltidsjobb på en halvtid så jag får tänka att det jag hinner det hinner jag och det andra får jag ta efterhand!!!

Som tur är blir det en kort vecka, bara 3 dagar för sen är det helg och på fredag föräldraledigt! Skönt att börja lite lugnt!!!!

Lite svammel om nu...

Jag är flitig och gör mina övningar kanske inte riktigt varannan timme men nästan. Det strålar ut i armen när jag gör det men kanske det hjälper lite iallafall! Hoppas det!!!

Men jag är så trött så trött så trött hela tiden... Det beror väl antagligen på att jag inte gör så mycket vettigti med mina dagar men jag är ändå ute på lite vift. Jag träffade Jonna och lila Agnes igår och idag har jag träffat min fantastiska vän Anna och hennes två söner! De e nere på besök från Norrland! Alltid så härligt att träffa henne trots att vi inte hörs så ofta när vi är på olika orter i vårt avlånga land...

Igår kom mitt hjärta hit och det va mys, vi slappade mest och båda två va nog ganska trötta... Han kommer idag oxå men inte förrän senare ikväll så det blir middag på stan med Martina en sväng idag! Nice!!!!

Imorgon ska jag hämta min älskade lille Elias! Så mysigt att få hem honom igen! Vi ska åka förbi fd svärmor och äta pannkakor och sen ska vi vidare till min "systra" Helene i Åsljunga och hennes familj, det blir en heldag i Örkelljungatrakterna...
HÄRLIGT!!!!!

Mina däck på bilen måste jag ordna till oxå... pratade med chefen nu och han hade utan att fråga mej beställt två däck till så nu blir jag bra fattig men han sa att jag måste ändå byta dem om nån månad så det va lika bra att beställa nu. Jag har för tillfället inte lagliga däck på bilskrället... har mina dubbade vinterdäck och man får rätt bra med böter om polisen stoppar mej med dem... Tur att jag inte kör så mycket! Hoppas att jag kan få satt på sommardäcken imorgon innan jag ska köra till Örkelljunga, ska kolla med chefen imorgon bitti om någon kan hjälpa mej med det!! Annars får jag köra dit å packa in dem i min bil och köra nånstans å få det fixat för jag måste ha lagliga däck på bilen NU!

Har minsann inte råd att både få böter för att jag har dubbdäcken på och sen betala för 4 nya däck när jag tänkte köpa 2 bara... SUCK!

Ja ja, livet går ju på iallafall så det är bara att le, se glad ut och betala!
Min dag idag...

Idag har jag varit lite piggare måste jag säga... känns bra att inte vara helt lost hela dagen iallafall! Ont har jag hela tiden men jag har nog vant mej vid smärtan nu...

Har varit hos sjukgymnasten första gången idag och han ställde en hel massa frågor, jag fick stå och vrida huvudet åt alla möjliga håll och kanter och tala om när det gör mer och mindre ont... Det strålar ut i hela armen och en pirrande känsla i fingret... Så obehagligt!
Han förklarar bra för mej om diskar och deras uppbyggnad och säger att utifrån mina symptom så tror han att jag har en diskbuktning eller ett diskbråck i nacken, ett C6 syndrom kallade han det...
Han är så klart inte säker utan väntar på att jag ska få göra min magnetröntgen! SNÄLLA SNÄLLA, låt mej få en tid så snabbt som möjligt! Har iallafall kollat och remissen är skickad till Hässleholm där det är 5-6 veckors väntetid istället för här i Ängelholm där de har minst 20 veckors väntetid...

Jag fick övningar att göra varannan timme, 10 gånger med huvudet åt sidan och 10 gånger med huvudet framåt. Är det en buktning i disken kan man få det att gå tillbaka med rätt övningar så jag hoppas att det kan fungera!!!!

Ikväll har jag varit på syjunta och svettats... shit vad varmt de hade hemma i huset i Vejbystrand! Jag och Tina fick gå ut o lufta oss några gånger.
Jag fixade med mina foton, har sorterat och lagt Grövelsjöbilderna i ordning och satt in en hel del bilder i mitt album, känns som att jag fick en hel del gjort! Vi va nog över lag väldigt koncentrerade idag... va tyst långa stunder!

Nu kallar kudden så att jag kan vända rätt dygnet imorgon!!!

Min hjärtevän kommer imorgon och jag längtar!!!!!!!!!!!!!!!!


Mitt i natten...

Jahapps, det är mitt i natten och jag borde väl egentligen sova men jisses ikväll snurrar det tankar i huvudet och den enda jag vill och skulle kunna ventilera med e Carina och hon svarar inte på sin mobil... men men jag får väl fundera vidare och se vart det leder.

Egentligen kanske det är onödiga funderingar och jag hoppas kunna släppa dem snart igen för jag har ingen lust att lägga energi på småsaker som egentligen inte är något stort alls...

Aaaaaaaaaaaahhhhhh... det e nog faktiskt mest trams när jag tänker på det, inget konstigt alls kanske!

Har haft en fantastisk dag med min hjärtevän och hans två underbara döttrar! De e fantastiska och det e kanske inte så konstigt eftersom deras pappa är fantastisk han oxå ju!!!
Sov hos min bror och passade min lille brorson imorse när de va på PUMA utförsäljning, fick minsann köpt ett par skor åt mej och ett par åt Elias så jag e nöjd!
Åkte sedan hem till Andreas och hans döttrar där vi spenderat hela dagen tillsammans! NICE! LÄngtar redan till tisdag när jag får träffa honom igen!!!

Frustrerande när man vill ses hela tiden och det inte går men att sakna är väl oxå en del av det hela, säkert bara nyttigt!

Kvällen idag skulle jag varit med min bästa Linda men hon e krasslig... Jag skickar friskelurisar så att hon piggar på sig så vi kan umgås imorgon istället!!!!
Jag tog bussen hem från Hbg och ramlade direkt ner i soffan där jag befinner mej nu...

Två dagar kändes armen och nacken bättre och ja jag var dum och dammsugade och grejade loss en del igår och antagligen pga det så har jag förbannat ont i armen idag. Jag blir så trött!!!! Vill kunna leva som vanligt!!!

Jo förresten, imorgon kommer en tjej och kollar på Elias gamla vagn, hoppas de vill köpa den så tjänar jag 500:- och kan göra nåt kul för de pengarna istället... Ska jag lägga dem i min spargris till fallskärmshoppningen eller ska jag ta dem till nån kul shopping?!?! Kanske en ny vårjacka för det vill jag ju ha!! HÅLL TUMMARNA!!!

Nähäpp, nu ska jag ta och tacka för denna dagen och lägga mej och sova gott!


Helgen som komma skall och dagen som varit!

Oh nu får jag nästan panik över att jag planerat in hela helgen och när har jag lagt in om vilotid??? Hmmmmm.....

Ja ja, det löser sig säkert det oxå! INga saker som kräver så mycket energi som är inplanerade i och för sig så det ska säkert lösa sig!

Jag får vila imorgon förmiddag helt enkelt för sen drar det igång, sjukgymnastik, hälsa på en sväng hos Karin och Daniel och Wilma, bussen till Helsingborg till min svägerska och lille brorsonen. Sova hos dem och passa Gustav på lördagmorgon när de ska på shopping, träffa A och hans girls och därefter hämtar Linda mej och vidare upp i skogen med mys och sova över hos min bästis !
Söndag får bli VILA!!!!!!!!!

Det blir nog hektiskt men trevligt! Jag ska bara tänka på att ta det lugnt men det går säkert bra...

Måste säga att antingen så hjälper de nya tabletterna mer eller så har det börjat släppa lite i värken i armen. Känseln e fortfarande kass i pekfingret och bortdomnad i vänsterarmen men kanske lite mindre ont än tidigare... Håll tummarna att det går åt rätt håll!!!

Idag har jag haft en härlig förmiddag med bästa Linda! Vi va en sväng på stan och åt lunch, bakad potatis på Grafitti, mums!!! 
Sov hela eftermiddagen och sen fikade jag med Janne en sväng, bjöd på hemmabakade muffinsar och snackade av oss lite. Vi har inte träffats på ett bra tag så det va trevligt att ha ett litet snack!

Oh ja just det, jag fick mina foto som jag skickat till framkallning idag oxå! Alltid kul och härligt att få dem!!! Nu har jag att göra igen med att klippa och klistra in bilder både till mej och Elias!!! Det blir sysselsättning på syjuntan nästa vecka om nacke och arm vill som jag vill då...

Nu blir resten av kvällen slappe och lugnt...
sorry...

... att jag för tillfället bara skriver tråkiga bloggar om min nacke och arm men just nu upptar den väldigt mycket av min vakna tid pga att den gör så ont!

Jag lovar att bättra mej så fort jag blir piggare och mår bättre!!!

Svensk läkarvård...

Suuuuuuuuuuuuuck...

ja så kan man säga när man suttit på läkarstationen i en hel timme och det enda jag fick med mej hem va ett papper på förlängd sjukskrivning och nya tabletter... Men jag får väl säga att det är tur att jag blir fortsatt sjukskriven för jag hade inte kunnat jobba som det är nu med min arm...
Men man blir ju helt matt i kroppen!!!

Jag försökte verkligen att säga ifrån och va lite tuffare än vanligt, att jag ville ha remiss till ultraljud men det hade han aldrig hört talas om att det skulle va nåt som kunde funka och när jag sa att jag ville ha remiss till ortoped fick jag bara beskedet att det är låååång väntetid på det oxå... Han sa att det jag kan göra om det inte blir bättre är att åka in till Helsingborgs akutmottagning och få bli undersökt av en ortoped där...

Funderar starkt på att göra det inom det närmaste för meningen kan inte vara att man ska behöva gå runt och ha så ont som jag har nu...

Jag blir så frustrerad... och det går ut över sjukvården men de jobbar på allt vad de kan med sina resurser... det är ju inte deras fel att det är som det är! Det är ju våra politiker som drar in på allting som borde få höra både ett och annat.

Nu ska jag vila innan det är dax att hämta knatten min!
deppad...

Idag är jag helt deppad och låg och vill typ bara gräva ner mej i en djup grop... Mår som en skit!!!

Jag har så förbannat ont i min arm, det värker hela tiden, hela tiden och hur jag än rör mej eller ligger stilla så värker det. Två veckor har jag haft detta skitet nu och jag är mer än mätt kan man säga!!

Jag va hos naprapaten idag igen och han tejpade mig igen för att avlasta och stödja upp. Han sa sen att han kan inte göra mer nu utan vi får vänta tills jag har varit på magnetröntgen så att man får veta vad som har hänt i min nacke...
Å så kom posten... brev från röntgenkliniken i Ängelholm och jag fick ett litet hopp!
Pang boom, läste det och det är minst 20 veckors väntetid till magnetröntgen här i Ängelholm, VANSINNE!!!!

Jag vet inte vad jag ska ta mej till med min kropp, jag hatar att ha så här ont!

Jag känner mej så ledsen hela tiden och känner mej inte som en bra mamma till min son... Känns som att jag "morrar" på honom i onödan och han är verkligen duktig min lille prins! Han har hjälpt mej att diska och han vill vara nära och mysa och ta hand om mej! Han är fantastisk denne lille kille!!! Å så blir jag irriterad och trött för ingenting och då mår man ännu sämre...

Just nu känner jag att jag bara vill kapa alla kontakter och skita i allting, känns som att jag bara är gnällig och deprimerande att vara med ändå så vem vill vara med mej egentligen!?!? Inte konstigt om de inte pallar!!!

Håll tummarna att jag får sova inatt utan att ligga vaken i flera timmar med värk...

TACK alla ni som finns för mej, det betyder guld!!!

jag hugger av den...

Ja så känns det från å till med min förbannade arm... Det värker och gör ont och hugger i armen och nacken när jag gör vissa rörelser. Jag måste ligga på speciella sätt när jag ska sova för att kunna sova någorlunda och jag är så trött på det!

Sen när jag tänker på det så finns det ju de som har de så mycket värre än vad jag har... bland annat så läser jag Vimmelmammans blogg varje dag och hon är en kämpe som fightas med sin cancer! Då är en nerv i kläm en "piss i Nilen"  (ursäkta uttrycket)

Idag har jag varit på 1-årskalas hos lille Gustav, min brorson! En fantastisk brunch som vi åt i trädgården och sedan muffins och chokladtårta med färska jordgubbar på... Mmmmmm Erika, min svägerska är så pysslig av sig!
Min "A" va oxå med men åkte sedan för att se sin dotter på gympatävling...

Nu är det så där länge tills vi ses igen och det blir sådan kontrast från att ha träffats varje dag sen förra lördagen till att inte veta när vi kommer ses nästa gång... Känns lite jobbigt faktiskt! Men visst, det är bra att sakna varandra oxå ju...
Längtar dock massor efter honom nu nu nu och vill inte sova utan honom!! Bara att kunna lägga handen på honom om man vaknar till på natten gör mej lugn, han lugnar mej och jag mår bra när jag är med honom!

Wow, måste skriva om bästa Linda oxå... Fick två mms från henne i grymma partyskor!!! Wow wow vilken pingla!!! Bara hon inte kärar ner sig i nån stockholmare som inte kan följa med söderut... För huga vad hemskt om hon hade försvunnit härifrån, det får bara inte hända!
Sen vill jag och hoppas att hon hittar en härlig man för det är hon så mycket värd!!!
Jag önskar att jag va där i huvudstaden jag oxå... en annan gång, nu tar jag hand om min kropp och min själ!


1 maj

Jaha ännu en dag har gått, det är redan maj månad och här ligger man och slappar i soffan med mysigt sällskap!!!
Har haft en skön slappedag i solen på A´s föräldrars kolonilott... skönt! Det känns bra, de är lätta att ha o göra med och man kan känna sig som hemma.Jag rotar runt i skåpen och hjälper till som om jag träffat dem många gånger redan. Sånt gillar jag, när man kan vara sig själv och att man får lov att känna sig som hemma!!!

Imorgon fyller min lille brorson Gustav 1 år, vi ska dit på brunch och det ska bli härligt! Jag har köpt en traktor med släp och djur som han säkert kommer digga. Elias fick en likadan när han va i den åldern och han har tyckt så mycket om den!!!

Sen hoppas jag att det blir middag på stan eller pizza och slappe med Jonas på kvällen, vi har inte träffats på evigheter känns det som, vi måste uppdatera varandra på våra liv lite granna!!!

Nu kallar snart sängen här, armen och nacken har känts bra hela dagen men nu ikväll har jag fått ont igen... E så jävla trött på det!!!!  Hoppas att jag kan sova gott iallafall nu i natt.

Har det gött men ändå önskar jag att jag vore på semester med Linda i Stockholm!! Men vi sparar det till en annan gång, det har vi redan planerat!!

Nähäpp... time för mys!

RSS 2.0