En ny cykel

Jag har köpt en cykel till Elias idag som han ska få när han fyller år. Han får den av mormor och morfar för själv kan jag inte köpa mer saker åt honom... jo så klart jag ska men inte några såna stora grejor...

Kollade runt på blocket och där va den, en 16 tums cykel för 300:- och så fanns den i Örkelljunga så ringde min fd man och bad honom åka och titta på den. Sagt och gjort, han åkte dit och tog cykeln med sig hem! Skitbra!!

Så skönt att vi kan prata och hjälpas åt med sådana saker, känns som att vår kontakt funkar riktigt bra för tillfället. Skönt för Elias oxå att han märker att vi fungerar som hans mamma och pappa trots att vi inte bor ihop...

Klicka för att se nästa bild

Gissa om Elias kommer bli glad när han fyller år!!!

Min älskade knatte!!! Saknar honom!


Shut the fuck up!

När jag tänker på det blir jag så arg och förbannad och ledsen och besviken!!!

Morr grrrrrrrrrrr....

Ville inte berätta det för min bästa Linda för jag visste att hon oxå skulle bli morrig och arg på hur saker sägs till mej ibland... Dumma kommentarer som sårar och gör mej ledsen!

FAN alltså...

Blir inte klok på vissa som säger sånt... De vet nog inte vad de säger antagligen och pratar innan de tänker helt enkelt!

Jag borde dock bli arg och tala om att jag blir sårad och besviken som fan för det är faktiskt inte alls kul att höra!!!

Så det så!

Tack min älskade Linda för att du finns, du är bäst helt enkelt!!!


Arbetslös

Mmmm... så är det! Från måndag har jag inget jobb att gå till längre! Får komma tillbaka i januari men hur kul e det? Då får jag jobba från januari till den siste oktober igen och sen har jag inget jobb igen november och december... Så kan man ju inte ha det lixom?!?!

Jag vill ju absolut inte tillbaka hit efter jul, vill ju få nåt annat jobb så klart!!!! Ett omväxlande roligt jobb som jag kan trivas med och utvecklas!!!

Men just nu känns det tungt att jag inte har något jobb att gå till på måndag... man blir inte rik av  att vara arbetslös och det är ju inga bra månader nu heller...
Det som känns jobbigt är att jag inte vet när jag får a-kassa, det oroar mej. Tänk om det drar ut på tiden, då har jag inga pengar alls och jag måste ju betala mina räkningar!!

Men jag ska försöka att ta en dag i taget och bara leva här och nu!

Allting löser sig!

Hon är här!!!

Nu har den lilla pluttan kommit!!!!

En liten Jennifer har kommit till världen til familjen Crooks!

GRATTIS GRATTIS!!!


KÄR!!!!

Måste bara säga att det är jobbigt att sakna och längta så mycket som jag gör!!! Han är borta hela veckan och jag önskar så att han va här hos mej nu!!

Shit vad jag har trillat dit och blivit kär!!! Å det bästa av allt är att det känns fantastiskt!!!







En bebis e redan född...

Kikade av en händelse på webbisar i Helsingborg och vips, där va en annan av mina vänner som fått barn!

En liten kille!! Härligt härligt!!!

Babybild


Grattis grattis till lille killen säger jag!!!

Bebis på väg!!!

Jo det är faktiskt sant! En bebis är på väg!!!

En liten flicka kommer det antagligen att vara som tittar ut till denna värld och en härlig familj med mamma pappa och barn! Så underbart fantastiskt spännande!!!

Ser så fram emot att få se detta lilla mirakel som snart kommer att titta ut och möta sina föräldrars blick! All den kärlek som det kommer att finnas runt detta lilla barn, så underbart och magiskt!!!



Fick ett sms i förmiddags att de hade anlänt till sjukhuset och var just inne och tittade på webbisar men ännu var där ingen bild av den lill* krabaten som ska komma att bli en ny medlem i deras fantastiska familj!!!!
Jag är så nyfiken och vill veta nu om bebis har blivit född och hur allting har gått!!!!

Men jag får så snällt vänta och vänta och vara nyfiken!!!

Många omkring mej som ska bli föräldrar snart och lite längre fram, så underbart med alla dessa små nya liv, alla kommer de till fantastiska personer som kommer att bli de bästa föräldrar man kan tänka sig!!! Hoppas att det en dag kan vara min tur att få vara den lyckliga som får ett nytt litet liv att älska!!! Det är drömmen som kanske en dag blir sann...

Men än så länge njuter jag av att få vara mamma till den allra bästa lille killen jag vet, Min Elias!!!!



En dag i sängen...

Idag vill jag göra ingenting... bara ta på mej mjukisbrallor och stanna inne hela dagen och bara ligga i sängen och slappa, flytta över till soffan och kolla lite film, äta pizza och godis och bara vara...

Å vem säger att jag inte kan göra det egentligen??? Jag har ju inget att springa efter och greja med om jag inte vill... men det dåliga samvetet gnager där inne någonstans för man får väl inte bara lov att bara vara. Man måste göra något annars är man lat och dålig...

Jag har många saker jag borde göra egentligen men måste jag göra det precis idag??? Jag borde koka äpplemos på äpplena jag har på balkongen, jag borde städa balkongen och få undan där och plocka ner i källaren, i källaren borde jag rensa undan och få bort för där e snart fullt. Jag borde försöka få till en ny dörrkrans av det lingonris jag plockat men som nog säkert är förstört nu för att det har fått ligga i påsen för länge... Jag borde diska, jag borde tvätta jag borde damma jag borde försöka få ordning i alla mina skåp och skrymslen jag borde ta tag i mitt liv och gå ut och stava en sväng jag borde träna på min boll jag borde...

Oj vad många saker jag borde göra idag och jag som inte känner för att göra något av det!!! Jag tror att jag ska tillåta mej själv att inte göra det idag! Jag får lov att göra ingenting utan att få dåligt samvete eller hur????


Sköööööööööna fredag!

Ja när jag skriver har det hunnit bli lördag men det handlar iallafall om sköna fredag!

Vaknade inträngd mellan Elias och J vilket är fantastiskt så klart! Att vakna intill två av de mest betydelsefulla personerna i mitt liv!
Hade en riktigt skön morgon och tog det rätt easy innan vi blev upplockade av en annan favvis, Mattias!

Med mina tre favviskillar åkte vi på lite shopping... fan vad det bränner i fingrarna när man vill handla och så säger plånboken NEJ!!!!!
Aja det var iallafall trevligt!!

Hem och slappade lite innan J skulle bege sig iväg och mot Österrike 9 dagar... kommer sakna som fan!!!!

Jag och Elias gick ut och luftade näsan lite och plockade en hel flock med kastanjer. De är så fina! Inte en enda är den andre like. Möster och färgskiftningar gör dem så speciella!

Vi åkte sedan hem till bästa Linda och ahde en myskväll med massa massa grönsaker, morötter, gurka paprika blomkål och chips med dip! Mmmmmmmmm mums!
Allt var frid och fröjd, vi kollade på idol och Elias somnade hos mej i soffan. Plötsligt vaknar han till och jag märkte direkt att något var tokigt, han yrade och hade tidigare gnällt om att han hade ont i magen! Linda va snabb som en blixt och fick fram en tom skål som inte var tom så länge om man säger så... Min älskade lille knatte kräktes och det gör så ont i mej för han blir så rädd och ledsen!!!

Sist vi träffades kräkte Lindas hund Douglas ner min matta och idag var det alltså Elias tur. Men vi va snabba och räddade hennes matta iallafall!

Elias fick vila en stund men sedan kräktes han lite till och då åkte vi hem. Han sover här intill mej i sängen nu och jag hoppas innerligt att det bara berodde på att han ätit för lite riktig mat och lite mycket annat krafs idag... Vill inte ha nån influensa för det vägrar jag helt enkelt!!!!!!

Hoppas han inte kräker mer för vi ska på kalas till Olivia som fyller 11 år imorgon. Hade först en tanke att sova över men läget är förändrat och jag har ångrat mej angående det så kommer att köra hem iallafall!

Dagen imorgon ska vi iallafall bara ta det lugnt och slappa!!!

Längtar efter min J!!!! Jag känner verkligen något för honom och det bubblar i mej, jag har fjärilar i magen när jag tänker på honom och han gör mej så glad! Han är så omtänksam och kärleksfull att man ibland inte tror att det kan vara möjligt! Saknar honom enormt och det är så länge tills vi ses igen ju....

Nähä nu tror jag att jag ska försöka sova, man vet ju inte om man måste vakna av att knatten kräker rätt va det är...



Räddhare Räddhare Räddhare!

Ja jag är en räddhare!

Jag har trillat dit ordentligt och blivit förälskad och kär i en fantastisk man som dessutom älskar mej och hela tiden berättar hur fantastisk jag är och hur bra jag är och hur vacker jag är! Att han vill dela hela livet med mej. Han har så många planer för vårt liv tillsammans och det kan ju skrämmas ibland... Inte van vid det ju...

Inte van vid att få så mycket bekräftelse och positiva kommentarer från någon.

Nu e jag iallafall en räddhare för eftersom jag har trillat dit och blivit kär finns ju risken att jag kan bli sårad om han inte vill mer plötsligt!
Han säger att han aldrig kommer lämna mej men eftersom jag är så bra på att klura och fundera och grubbla så tänker jag ju givetvis att "det kan man ju säga även om det inte blir så, har blivit lovad det innan i nöd och lust men det gick ju som det gick"

Och då tänker denna räddharen att det hade varit så mycket enklare att bara vara och inte bli kär, mycket enklare liv lixom... Men inte lika härligt så klart för det är verkligen fantastiskt att känna sig älskad och bekräftad för den man är!!!

Jag vill ju inget mer än att det ska vara han som är HAN för resten av livet! Att vi ska bilda familj tillsammans och leva livet tillsammans alltid!!!!!

Men det finns ju inga garantier för någonting och då blir jag rädd. Det gör ju så ont att bli sårad!

Fick bra ord från min underbara vän Åsa att jag inte ska tänka så, att jag ska njuta och inte tänka att det blir så. Blir det så så är jag stark och klarar av det!!!
TACK vännen!!

Jag ska försöka tänka om, tänka bort mina tankefel och rätta tankarna istället och bara njuta av att vara kär och galen i en alldeles underbar omtänksam kärleksfull man!!!

*MYS*

Usel och sämsta mamman!

Igår va jag den sämsta mamman... Iallafall för en stund! Fick grym ångest!
Elias bråkade och stimmade och va stojjig hela dagen igår. Jag hade inte så  mycket ork eftersom jag har en förkylning som känns i hela kroppen så jag aktiverade honom inte så mycket.

Jag va hemma från jobbet med båda mina favviskillar och vi va iväg en sväng och handlade och på eftermiddagen bakade vi en sockerkaka.
Dessa aktiviteter räckte dock inte för Elias som behöver aktiveras för att få ut all sin energi så han passade på att bråkas och tetas med sin mamma.
Han beter sig riktigt illa emellanåt... Han slog mej i ryggen för att han blev arg och sen kastade han en sten på mitt ben och jag kände hur det började koka inuti...
Vet ju dock att det inte lönar sig att tjata för han stänger av direkt när man försöker få sagt något till honom.
Känns som det är det enda man gör, tjat tjat tjat!
Hur kul känns det när man har sin andra favvis hos sig oxå då... han kommer väl tröttna på mej och Elias, skulle inte förvåna mej! Han har sagt att han inte kommer tröttna för han vill leva med mej resten av livet men sånt kan man ju säga tänker hon, tjejen som e bäst i Sverige på att grubbla och fundera och göra en massa tankefel och tänka negativt...
 
Iallafall så på kvällen när vi kom hem från Martina som bjudit oss på tacos så va det dax för Elias att gå och lägga sig och han trilskades ju så klart då oxå. Vi pratade och tummade på att vi inte skulle vara mer osams. Jag går ut och stänger till dörren lite granna och direkt far han upp och ska ha dörren öppen på vid gavel... Då exploderade denna mamman...
 
Jag gick in till honom och skrek åt honom att nu fick  han hålla käften och sluta upp med sitt trams. Att det var minsann nog nu och så gick jag ut och stängde dörren nästan helt.
 
Usch vad jag fick ont i magen! Så säger man INTE till sitt barn!!!!!!!! Kändes jävligt...... Ville bara ventilera men J pratade i telefon så jag kunde inte gråta ut hos honom!
 
Jag gick och snurrade runt ett tag och sen gick jag in till Elias igen och bad om ursäkt att jag sagt så och förklarade varför jag blivit så arg. Han var ledsen och skämdes för hur han betett sig under dagen...
Kändes iallafall skönt att vara sams när han somnade!!! Man ska aldrig somna osams!!!!!!
 
Men vad jag skämdes och skäms fortfarande! Kände mej som världens sämsta mamma!!!!!!!!
 
Usch usch usch!!!
 
Jag blir så ledsen för att vi inte bara kan ha det mysigt och bara vara och vara vänner och sams. Förstår inte varför han hela hela tiden testar mej, jag har inte energi och ork att stå emot och det blir ju bara värre och värre då! Fy vad jag känner mej som en usel mamma!!! Jag fixar inte att uppfostra min son ordentligt... FAN vad kass!!!


Ny digitalkamera!

En Digitalkamera är inhandlad till min knatte som fyller 5 om en månad!
Jag har haft lite bry om hur jag skulle göra men bestämde mej för att jag ville köpa det för han är så glad för att ta kort och han är duktig på det!
 
Han kommer att bli stormförtjust när han får den, det är jag alldeles säker på! Sen kommer det att fotograferas i mängder!
Hittade en digitalkamera för 399:- och det är ju en billig variant men han är ju bara 5 år oxå så det räcker gott till honom. Han måste ju vara rädd om den så klart men det tror jag att han kommer vara. Han kommer givetvis inte att få släpa med den till dagis heller utan det kommer vara begränsat en del.

Jag kommer ju dessutomatt få ha min egen kamera i fred oxå vilket är bra! Den är ju en lite dyrare variant!
 
Jag tänkte som så att han har så många leksaker och grejor som han inte leker med ändå och därför är det bättre att han får något som jag vet att han kommer att tycka om!!
 
Min lille lille knatte blir fem år, tiden går sååååååå fort!!!!

Min älskade Elias


Full fart denna lördag

En dag med full fart idag...

Linda kom och lämnade Douglas strax innan 9 och då hade vi precis vaknat och knappt gått upp ur sängen... Slappade ett tag till sen blev det frulle med ett jätteutbrott från min sida!
Jag blir inte arg ofta men idag blev jag riktigt arg och smällde näven i bordet och skrek på Elias...

Han satt och tjurade och gnällde hoppade upp å ner från stolen och åt inte sin frukost utan skulle bara in till tvn... Jag sa nej och då blev han arg och smällde skeden rakt i sitt glas med oboy så det stänkte över halva köket... på bordet, duken, mattan fönstret på honom själv... Jag blev så arg!!!!!!!

Han visste ju så klart att han gjort fel och han skämdes. Han måste fatta att han inte kan bete sig hur som helst... Sen vet jag att jag är lite för "slapp" ibland, att jag inte hetsar upp mej i onödan och att han kör en hel del med mej för han vet ju att det går. Men han märker oxå när det inte går mer för då blir jag förbannad!

Bästa är ju dock att det går över fort och glöms bort!

Vi satte igång med att storstäda Elias rum, vi dammade putsade fönster, bytte gardiner och gjorde finfint! Fortsatte sedan i vardagsrummet och gjorde lika fint där! Inga nya gardiner dock men nystädat och fräscht!! SÅ SKÖNT när man får det gjort så där grundligt!
Min älskade "bonussyster" Helene va här en sväng igår och hjälpte mej med köket så nu e hela lägenheten snart finfin! Badrummet ska få en omgång imorgon när jag lämnat Elias hos pappan.

Nästa projekt var att sticka iväg och palla äpple... hihihi
Ja man kan nästan kallade det för att vi pallade äpple för Fredrik va inte hemma men ajg hade fått tillstånd av honom att plocka äpple hos honom iallafall. Men man tänker så klart att grannarna kanske funderar på vad vi gjorde där.
Sen blev det en runda i skogen där vi letade efter Trollmor och hennes hus. Huset hittade vi men hon va inte hemma, hon va ute och letade efter svampar kom vi fram till. TYvärr var inte toaletten klar i huset så Elias fick sätta sig i skogen... Nöden har ingen lag och det finns ju löv...

Hem och här hemma stod Linda och väntade på oss och vi slappade loss. Lagade smarriga varma mackor och sen blev det chokladpudding!!! Mums mums!

Jag längtar enormt... Han e iväg i helgen och jag saknar och ser fram emot att han ska komma hem imorgon, ska va sambo nästa vecka e det tänkt! Får väl se hur det går men det går säkert toppenbra!!! Det känns ju bra allting så då funkar det säkert att va sambo oxå en sväng!!!
Känns härligt att ha den där kärlekskänslan igen!! Man blir lixom glad och piggelin och jag känner mej lycklig!!

Fantastiskt kan man beskriva det som!!!



det är höst

och det är kallare ute, mörkare fortare på kvällarna och på morgonen när klockan ringer e det bara så jobbigt att gå upp i mörkret. Men det är ju så denna årstiden...

Nu kom JOhn Blun tassande förbi och kastade grus i ögonen på mej för nu somnar jag med datorn i knät..

Mycket -

JA det kan man säga, mycket minus på sovkontot... Men jag har bestämt att jag får väl sova när jag blir arbetslös eller pensionär helt enkelt. Livet är ju till för att levas eller hur???

Just nu mår jag bra fast jag är lite trött får jag väl erkänna och det kan ju bero på att jag sovit alldeles för lite senaste veckan. Jag är ju fantastiskt bra på att inte komma i säng i tid. Ja jag kan nog kalla mej för proffs faktiskt! Tänk om man kunde fått ut en fet lön för det oxå, då hade jag varit stenrik!

Wwwwiiiiihhhhhhaaaaaaa!!!

Nu e det ju tyvärr inte så att man får ut nån lön alls för att man inte sover om nätterna utan man får helt enkelt skylla sig själv när kroppen säger stopp!

Ja vad händer, vad händer, det är så nytt att jag inte vill kommentera för mycket men jag är iallafall glad och får fjärilar i magen!! Där e ju så klart de där "men" men va fan, man måste ju våga chansa eller hur???

Jag chansar nu så märker vi vart det leder! Hoppas ju så klart att det ska leda till något bara positivt i slutänden!
Tränar på att inte tänka negativt, tränar på att ta emot, tränar på att inte tänka och planera tränar på att bara vara och njta av livet som det är just nu!!!


RSS 2.0