Valborgsfirande och lite annat blandat

Då har man firat valborg! Trevligt blev det med firande på Gården hos Martinssons med brasa och grillning och trevligt sällskap!!!

I förmiddags sprang Elias vårruset med dagis och jag stod i regnet och väntade på att han skulle komma springande och allt jag lyckades få va ett suddigt foto på en våt pojke som susade förbi..
Jag åkte vidare och handlade present till Brorsonen som fyller 2 år på söndag och som vi ska fira imorgon och hämtade sedan Elias.

Hemma och vände och sedan ner på stan och iväg till naprapaten som är så bra! Kan varmt rekommendera Magnus Häggbom på Engelholmskliniken!
Han kände igen hela min rygg... Jag började nästan gråta så ont det gjorde när han tryckte på så jävla hårt på sätesmusklerna... Aaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!

Nu har jag nästan mer ont än vad jag hade innan jag var där men förhoppningsvis så släpper det. Han sa det som jag redan vet, att jag måste träna och få rätt på min hålning för om jag får det så kan känseln komma tillbaka i fingret igen och min rygg kommer inte att störa mej längre förhoppningsvis!

Så det är väl dax att ta tag i den där pilatesbollen, pumpa upp den lite och börja träna på den så att jag kan bli bra i ryggen! Hade ju varit fantastiskt om man fick tillbaka känseln i fingret igen oxå!!!!

Sov en liten sväng i eftermiddags, läste bok för Elias men fick ta en liten paus i läsandet för jag tappade ögonen..

Fattar inte att det tar så mycket energi, var tar den vägen? Jag har tankar som surrar runt i huvudet hela tiden!! Det handlar mycket om min ekonomi för tillfällllet för den är INTE rolig! Men men, jag ska väl klara ut detta, jag kommer ju i slutändan att få göra det jag vill göra och det är det jag måste fokusera på istället för att tänka på nu att jag verkligen inte har en enda krona över...

Längtar efter Jörgen gör jag oxå. Han är iväg i helgen och kör... har ju inga helger tillsammans och det är tråkigt!!
Näähäpp nu ska jag somna!

Torsdag idag...

Sitter här och sitter...
Har fixat och donat en hel del idag och ska fixa lite till ikväll, betala mina räkningar och skriva i lite papper!

Jag har sagt upp min hemtelefon, tre månaders uppsägningstid men sedan blir det bara mobil för min del! Va lite för snabb och ändrade månadskostnad på mobilen oxå men kunde som tur var ändra tillbaka det så det får jag fixa när hemtelefonen inte finns längre.

Har skrivit brev till CSN som begärde in mer uppgifter angående min ansökan om studiemedel till hösten och samlat in adresser och telefonnummer till alla ställen jag va på när jag pajjade nacken. Dessa ska skickas till mitt försäkringsbolag för eventuell ersättning. Mitt finger fungerar ju fortfarande inte, ett år efter att det hela hände!

Har kikat lite på praktikplatser men det är minsann inte så lätt... Vill ju gärna ha något i Ängelholm men där är ju inte så många ställen att välja på egentligen... ska ju vara något som är bra och som kanske kunde leda till ett jobb i framtiden!!

Men jag kan iallafall känna att jag mår lite bättre idag än vad jag gjorde igår även om det maler runt i mitt huvud...

Har hittat en bra sida på nätet som heter www.smartbudget.se där man kan lägga in sina inkomster utgifter och få koll på ekonomin! Jag ska vara flitig denna månaden och fylla i varenda öre för att se var mina pengar tar vägen och se vad jag kan spara in på...

Näe, nu vill jag sluta för idag, hämta min knatte och köra hem!!!Skitdag!

Fy fan för denna dagen...

har varit skit nästan hela dagen idag, jag e rörig i huvudet och det bara surrar!

haft en massa annonser att skicka material till och det är alltid röra när det ska göras... många korrektur som ska läsas och så mitt i alltihopa så ställer vi in resa å så ska alla tidningarna ha ett nytt mail igen och så upptäcker jag att jag skrivit fel datum och nytt mail till alla tidningarna igen...
SUCK!

Sen e jag så jävla less för min dator hemma fungerar inte! Kan dessutom inte hitta vad felet är och jag har inte råd att lämna in den heller!!!!!
Får väl se om jag har någon snäll vän som kanske kan hjälpa mej att fixa till det!

Å dessutom så har jag förbannat ont i ryggen, inte från i söndags när vi lyfte takpannor så svetten rann utan det har varit redan sedan innan. Visst det har väl inte hjälpt till att jag lyfte takpannorna men jag e bara så less på att jag ska behöva leva med den förbannade ryggen och så e jag less på mej själv för att jag inte tar tag och tränar min rygg för jag vet ju att det blir bättre då!
Nu blir det dyrt besök hos naprapaten och var ska jag gräva upp de pengarna nånstans...

Det surrar i huvudet om skolan oxå... hur ska jag klara ekonomin när jag pluggar??? Det kommer bli tight som fan. Jag sparar pengar nu så att jag ska få ihop till en buffert men det är minsann inte så lätt att leva på liiite pengar... Visst det får ju gå så klart och det gör det ju. Man får ju prioritera men så blir jag less på mej själv att jag inte kan ta tag i det ens...

Handlar ju om att jag måste sluta snusa, där skulle jag spara många pengar, var är motivationen???

Jag behöver dessutom gå ner i vikt, blev så arg på mej själv imorse när jag provade ett par byxor som jag va nästan säker på att de skulle passa då de va för stora när jag hade dem innan och nu kunde jag inte knäppa knappen FAN!!!!!!

OJ vilken negativ blogg detta blev men jag känner mej så neggo just nu, neggo på mej själv mest, neggo på jobbet, neggo på det mesta!


Sov gott Douglas

En fantastisk hund har somnat in! Lindas hund Douglas fick somna in måndags och kvar är vi med våra minnen av denna hund som var en väldigt speciell hund!

Jag och Linda pratade på kvällen i måndags och vi skrattade åt många av våra minnen med honom!

Han hade ett fantastiskt liv med Linda, han var med på så mycket och levde gott in i det sista!

Några speciella stunder med denna Douglas:

* Vår resa till Grövelsjön där han njöt av fjälluft och han kunde springa fritt på fjället!

* Grövelsjön i vintertid, en alltid gottesugen Douglas som hoppade rakt ut i snön och försvann ner i snön, allt för  att kika om det fanns något gott... Det trista va att det var äggskal och inget annat

* Douglas i tältet på Österlen, finns det hjärterum så finns det stjärterum!

* Douglas som jagade mej så fort jag skulle kissa uppe på fjället

* En busig Douglas som smet från sin matte och gjorde en massa människor sysselsatta när han sprang runt på äventyr i Ängelholm

* En kräkhund som valde att kräka upp sin kvällsmat på min matta...

* En gosig hund att mysa med i sängen

Man kan skriva hur många minnen som helst egentligen...

Kommer kännas så tomt när Linda kommer utan Douglas eller när man åker dit och ingen Douglas möter oss i trädgården!

Sov gott Douglas!!!


Älskade pojken min!Min älskade knatte!!!

Mor och barn

Av: Okänd författare

 

En längtan, en lycka, ett barn, ett hopp

en gåva från himmelen jag har fått.

Två händer, två fötter, ett ansikte så sött

ett efterlängtat litet barn jag har fött.

 

Ett skrik, ett skratt, en kropp så varm

ett vackert barn jag håller i min arm.

Ett hjärta, en själ, ett nytt liv

ett barn som ska ta världen med flera små kliv.

 

Ensam, vilsen och lite rädd ibland

i mörkret du famlar efter en hand.

Glädjen och sorgen följer dina spår

livserfarenheten är följden du får.

 

Mamma, barn, två hjärtan, två själar

ett starkare band har ingen sett.

Något så stort, en känsla så stark

en kärlek som står på stadig mark.


En underbar låttext!

Hörde denna låten ikväll på Talang och det är en fantastisk text!! Känns som att den träffar så rätt och det handlar ju om hur jag vill ha det och leva mitt liv!!

Det är nu som livet är mitt
jag har fått en stund här på jorden
och min längtan har fört mig hit
det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
min förtröstan långt bortom orden
som har visat en liten bit
av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
all den tid jag har
ska jag leva som jag vill
jag vill känna att jag lever
veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
jag har bara låtit det sova
kanske jag hade jag inget val
bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig
för att jag är jag
kunna vara stark och fri
se hur natten går mot dag

Jag är här och mitt liv är bara mitt
och den himmel jag trodde fanns
ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt livIt´s fucking friday!

Ja det e fredag och här ligger jag i sängen hela eftermiddagen och gör INGENTING!

Jag vaknade vid 8 av att något ramlade någonstans i lägenheten och jag fattade noll... Ringde Mattias en sväng och väckte honom, somnade om, blev väckt igen vid 10 av Linda som stod och väntade på en bil, somnade om och 11.26 vaknade jag av att MAttias ringde och sa att han och hans dotter stod utanför och väntade på mej... Att vi skulle ner till stan!

Shit, jag fick bara hoppa upp, tvätta av mej snabbt, klä mej borsta tänder och susa ner. 10 minuter!! De ni!!!!!!

Vi traskade på stan, handlade en fin tunika på Lindex och lite annat smått å gott och sen lunchade vi innan vi åkte runt lite i Ängelholm bara för att få tiden att gå...

Hem och vips så hamnade jag i sängen med datorn i knät och nu ligger jag här...

Jag är så rastlös att jag har kli i kroppen! Vill göra något idag men har ingen att göra något med och jag orkar minsann inte heller!
Jag vill bara dra på mej täcket och sova men då kan jag inte sova inatt ju...

Får väl komma på om jag ska äta nån middag sen och kanske glo på film. Jag har en del måste egentligen som jag borde göra men NÄE jag har ingen energi till att göra någonting alls idag

Bara ligga och slappa! Tänk om jag kunde tycka att det va skönt???


Blir vanisinnig!

Finns det någon lag som säger att man får gå ut och slå sönder en bil som har haft ett tutande billarm igång i flera timmar idag?

Tidigare idag tutade det jävla larmet i säkert 3-4 timmar och nu när jag och Elias kom hem så började det igen... Förbannat oxå! Jag vill ha balkongdörren öppen men det är omöjligt... Det tjuter som fan och lär väl göra så halva natten minst...

Någon borde väl kunna gå ut och ta hand om sin jävla bil eller e ägaren döv???

Vet inte om man kan ringa nånstans om det, polisen känns ju bara helt fel att ringa men vem ringer man?

Det är iallafall frustrerande som fan att höra det jävla pipande eller tjutandet kan man nog mera kalla det!!!!

Annoying as hell!!!!!!!!!!!

Ögonen går i kors...

.... så trött är jag och ändå ligger man här med datorn i knät och joxar runt på en massa bloggar, facebook och annat.

Men faktiskt så tänkte jag sova nu så jag säger bara GOD NATT!

Ordnar och fixar...

Skulle egentligen sova nu och snart måste jag släcka lampan och stänga ner datorn...

Har iallafall deklarerat idag och det känns skönt att ha det gjort!

Sen har jag fyllt i ansökan om csnlån, man blir alltid nervös när man gör nåt sånt för tänk om man fyller i fel och det blir galet och man inte får lån eller nåt sånt galet... Usch å fy!!!

Men det ska säkert bli bra hoppas jag!!!

Nu ska jag bara invänta besked från dem så att jag kan betala in första avgiften till skolan!!! :)

Det är ju ett tag till innan det är dax för skola så jag har ju tid på mej att få ordna till så att allting blir rätt och riktigt!

Ja jag va faktiskt flitig igår oxå, ändrade mit elavtal så nu ska förhoppningsvis räkningarna bli lite lägre!!!

Sen ska jag försöka få tag i någon på mitt försäkringsbolag för att höra om hur jag ska gå tillväga angående eventuell ersättning för mitt fantastiska pekfinger...
När jag fick mitt diskbråck i nacken för nästan exakt ett år sedan så tappade jag känseln i vänster pekfinger och den har inte kommit tillbaka...
Jag är ju vänsterhänt och känner att jag har tappat en del av finmotoriken i fingret, kan inte använda det på riktigt samma sätt. Skriva på datorn går bra och många andra saker oxå men pyssliga småsaker e jobbigt att få till. Sen fryser jag alltid om det fingret trots att det inte känns kallt om jag tar på det...
Det känns bortdomnat och som att det sover lixom, dumma finger!
Iallafall så tänker jag höra mej för med försäkringsbolaget om jag kan skicka in en skadeanmälan så här ett år efter själva skadan...
Vi får väl se vad de säger!!!

NÄhä nu väntar jag på att J ska höra av sig att han kommit hem så att jag kan somna gott sen!

Hoppas min knatte inte blir krasslig till imorgon, han har tagit en spruta idag och det var visst vanligt att barnet får feber och blir hängig dagen/dagarna efter...
Älskar min lille knatte!!!!Så underbart..

Jag tycker verkligen att det är helt underbart att mina vänner får bebisar och nya små familjemedlemmar!
Samtidigt svider det i mitt hjärta för jag vill ju oxå ha en liten bebis, Elias vill ha ett syskon!

På dagis säger personalen att Elias har de små barnen som sina småsyskon, Elias har sagt till mej och till personalen att jag har en bebis i magen... (kanske inte så kul iofs eftersom inte så är fallet)
Han vill bli storebror och jag vill bli mamma igen till ett nytt litet liv.

Ibland känner jag att jag inte vill ha fler barn, att jag är så nöjd med mitt lilla mirakel men så ibland, speciellt när mina nära och kära vänner omkring mej får små nya barn i sina liv, då önskar jag att jag oxå var en av dem! Att jag oxå kunde få ett litet barn, en liten bebis!!!
När jag skilde mej bestämde jag mej att jag ALDRIG skulle ha fler barn för jag vill inte riskera att ett barn till ska behöva gå igenom en skilsmässa och jag vill inte ha barn med flera olika pappor. Jag har stått fast vid det beslutet länge men samtidigt kan jag ibland längta!!!
Jag har ju ett fantastiskt mirakel, jag har min älskade Elias som betyder ALLT för mej! Han är ju min skatt, mitt hjärta!!!

Man kan väl kalla det avundsjuka men absolut inte på det sättet att jag inte unnar mina vänner att de får barn, så är det inte alls för jag är så glad för dessa små liv som föds och jag blir helt lyrisk när jag får handla lite nya bebiskläder och små presenter att ge dem för det är ju helt underbart med små nya barn!!!! Att få gosa och kela och mysa med en liten bebis är ju bara något av det härligaste som finns!

Jag älskar mina vänner över allt annat och unnar dem att få vara lyckliga föräldrar men ändå får jag lite ont i hjärtat för jag vill ju oxå....


En liten bebis!

Ett stort grattis till min kusin, hennes sambo och deras dotter, mina vänner, till den nye lille familjemedlemmen!

Han är fantastiskt söt!!

En ny liten krabat,

 9 april kl 10.13, 3370 gram, 50 cm lång!

All lycka till er!!!

Fredag fredag...

Nu är det fredag och jag sitter på jobbet... eftersom jag va hemma i tisdags med min förkylning så jobbar jag idag istället för att slippa bli av med pengar...

Pengar är en bristvara för mej för tillfället... lever på minimigränsen och vänder varenda krona känns det som.. Men det är bara att vänja sig nu innan jag ska börja plugga, då blir det ännu tightare!
Men jag ska och jag kan och jag vill!!!

Sitter och tittar ut på solen och funderar på om jag ska gå på after work eller inte ikväll... vill men vill inte, vet inte om jag orkar, kanske man bara ska va hemma och slappa och göra ingenting... Spara pengarna!!

Igår var tanken att jag skulle ha haft en dag idag med min J men eftersom han arbetar på samma jobb som jag så vet han ALDRIG när han ska jobba...
Så det blev inget idag... och inget på resten av helgen heller... *besviken*

Vi har aldrig tid att hitta på något tillsammans för han jobbar alla helger redan och i sommar blir det ju ännu mera jobb... trist e det!!

Jag är ju en tjej som gillar att ha egen tid men jag vill inte bara ha egen tid, jag vill ju kunna hitta på saker oxå... Gillar traditioner och firande med familj och vänner men det är inte kul att alltid få vara ensam på dessa grejor!

Ja ja, det är ju så det är nu!

Jag ska fundera en liten sväng till om det blir after work eller inte och ska köra hemåt alldeles strax!

Så trött på att va krasslig...

Nu får det faktiskt vara nog.. jag är så bra trött på min förkylning, idag är det värre än det varit innan men det har ju hållt på så länge nu...

KÄnns som att jag har ett järnband över pannbenet och jag kan inte andas med näsan och är helt slut i kroppen. Orkar inte göra någonting.

Idag har jag bara varit ute en sväng med Carina, vi körde ner till stranden och satte oss och tittade ut över havet men man såg nästan ingenting för det var så dimmigt... Vi åt frukost och snackade...

Sen åkte vi hem och jag gick och lade mej och sov igen. Jag tog en dusch och blev helt matt, åt lite middag och landade i soffan där jag nu ligger...

Om jag mår så här imorgon så kommer jag inte jobba...

Hoppas att det blir bättre till imorgon!!!!!!!!!

Fredagen och lite funderingar...

Ligger här i sängen, det är fredagkväll och jag är så trött så trött!!!

Jag och min älskade lille knatte har haft en bra dag!! Vi tog det lugnt hela förmiddagen och sedan var det dax för dagens cykeltur ner till stan och in på Röda Kvarn för att se Draktränaren i 3D...
Det var en bra film och Elias satt stilla hela tiden!

Ja utom när det blev nästan som mest spännande för då kom han på att han behövde kissa så det var bara att tassa iväg...

Vi cyklade hem, lastade cykeln i bilen och åkte och hämtade min syster i stallet och sedan till mina föräldrar på middag, cykeltur igen, jordgubbstårta och godisar och prat.

Min kära "systra" Carina har kommit hem från sin semester idag och det känns härligt att hon är tillbaka hemma!! Har saknat henne trots att det bara är en vecka hon har varit borta.

På tal om saknad så längtar och saknar jag Jörgen mycket... han är i Prag och kommer inte hem förrän på tisdag.. För er som inte vet det så är vi tillsammans igen men ska inte bo ihop. Vi ska ta det lite mera easy än vad vi gjorde första gången...
Det känns härligt och bra och jag längtar efter honom mycket!!!!!!!!!!! Hade jag inte jobbat torsdagen bland blommorna och haft Elias så hade jag nog följt med honom till Prag faktiskt... gömt mej i sovkabinen eller nåt och bara fått vara där med honom, mysa!!!!!!!!

Men det kommer säkert fler tillfällen för det längre fram!

Nu ligger jag här istället och "myser" med min dator... denna fantastiska grej som man inte kan klara sig utan. Det är märkligt vad livet blivit annorlunda egentligen, förr hade man inte datorer och mobiler och man skrev brev, skickade kort och ringde på den fasta telefonen.
Nu skickas det sms, mms och pratas i mobilen, man är tillgänglig var man än befinner sig (nästan iallafall), man har en dator där man kan läsa om kända och okända personers liv i deras bloggar, man blir uppdaterad och proppad med information!
Hur ofta får man ett vanligt brev nuförtiden? Hur ofta skickar man ett vanligt brev? Allt sköts nästan genom datorn och mobilen. GALET men sant!!!

Det har sina positiva sidor men oxå negativa sidor så klart...

Nähäpp nu kallar kudden massor på mej!

GLAD PÅSK!RSS 2.0