5 minuter...

.... sen e det semester!!!!

Underbart!!! Hoppas vädret håller i sig!!!


Fruktsallad

Igår funkade jag ganska bra faktiskt!
Efter jobb åkte jag och köpte på mej massa frukt och sen blev det fruktsallad på kvällen när Jögge kom hem!
Inget godis och inga kakor på hela dagen!!!
 
Meningen var att jag skulle vilat en liten stund när jag kom hem till Jögge efter jobb men jag somnade som en sten och vaknade klockan 20 å då fick jag dra mej upp för att fixa fruktsalladen innan han kom hem.
Gissa om det var lätt att somna på kvällen sen, näe inte precis!!
 
Å vad gjorde det då imorse... jag hade ställt klockan att jag skulle ut och stava men jag sov som en sten så inget stavande idag på morgonen men förhoppningsvis kanske ikväll annars imorgon bitti!
 
Ska hem till vänner ikväll och äta räkor! Mums mums! Smarrigt värre, det va länge sen så det blir nog smarrigt! Sen blir det packa för i helgen blir det spontansemester till Blekinge med tält och man och badkläder, solen är beställd oxå hoppas jag!!!
 
Imorgon jobbar jag sista dagen innan 2 veckors skön semester!!! Sen e det bara en vecka kvar på jobb innan jag börjar skolan....... Iiiiiiiiiihhhhhhhh!!!!!
LÄNGTA!!!!

Tiden är nu!

Jag va uppe imorse och stavade trots att jag inte kunde somna igår kväll då jag fick sån ångest över hur jag har tillåtit mej själv att gå upp så mycket i vikt och hur jag ser ut...
 
Jag låg och grubblade och klurade och bölade en skvätt och grubblade lite till och bestämde mej för att det är nog nu!
Jag har nått gränsen nu känner jag, det är dax att ta sig samman och göra något åt situationen!
 
Jag hade satt klockan på 05.50 men snoozade om till tio över 6 å då va det bara på med kläder i med hörlurar i öronen, greppa stavarna och pinna iväg i full fart!
SÅ SKÖNT va det!!!!! Inte många människor ute och det var lagom varmt att spatsera fram med musik på hög volym in i öronen som bedövar alla andra tankar som vill tränga sig på...
 
Jag har träningsvärk i magen oxå efter mina situps och andra övningar jag gjorde igår på min pilatesboll!
Skön känsla! Den ska sitta i, jag ska ligga i som fan nu så jag kan komma i mina kläder ordentligt utan att det klämmer och spänner...
 
Jag vill börja trivas med mej själv igen! NU helst men jag får va beredd på att det kommer ta sin tid innan jag är där jag vill men tiden är NU och det är dax!
 

Äcklas...

Jag tänkte inte skriva nåt depp och tråkigt för det är ju sommar och man ska må som bäst!

Men fy fan vad jag nästan dog och ramlade av stolen när jag tittade på foton tagna här nu i sommar på mej... Jag ser fan gravid ut... Äcklas av att jag är så tjock och trivs verkligen inte med mej själv just nu! Varför varför varför kan jag inte ta tag i mej själv och sätta fart på fläsket!

Usch kan jag bara säga just nu när jag sett bilderna på mej själv.
Tänkte lagt upp lite sommarbilder här men icke... det vore förfärligt att visa de bilderna på en valross där det väller över fett överallt...

Näe jag får minsann ta i med hårdhandskarna nu och sätta stopp ordentligt för jag trivs verkligen inte och mår riktigt illa av mej själv!

Kul läsning eller hur???? Näe kan förstå det men så är verkligheten här idag när jag sitter på min underbara balkong efter att ha varit med Fredrik och hans barn i Båstad och kollat "stekare" som Mackan kallar dem... Det e verkligen kul å titta på folk, vi såg Peter Magnusson och sedan mötte vi Måns Zelmerlöv och hans Mari Serneholt sen va det ju mängder av folk i övrigt oxå så klart!

Undrar om jag ska ta å gå å lägga mej nu och gå upp i ottan och gå ut och stava på morgonen en sväng innan jobb? det vore kanske en idé?!?!

Jo så får det bli!!

Hoppas att jag kan skriva nåt roligare och mer glatt nästa gång...

Sista dagen...

... för Elias på dagis idag!

Jag är så tacksam för att han hamnade på ett sådant kanonbra dagis! De har verkligen ställt upp och varit superbra hela tiden!

Det kommer kännas märkligt att han inte ska dit mer... att han ska börja skolan till hösten!

Han och jag börjar skolan samma dag, den 23 augusti är det dax!

Jag har bara 10 arbetsdagar kvar nu... helt galet känns det!!! Men jag ska ju ha semester oxå innan det är dax men det närmar sig med stormsteg kan man säga!!! 

Idag blir det bad med Linda och sen sover jag och knatten över där innan vi imorgon ska bege oss till Göteborg och Liseberg för en heldag med karuseller och karameller och sockervadd!

 

Gravid!!!

Mmm...


Hahahahahahaha idag va jag på det humöret att jag kunde ta emot kommentaren helt okej och skratta åt det! Men ibland så blir man ju bara tokig när man får dessa underbara kommentarer!

En chaufför kom in på kontoret och han klappade sig på magen och sa att "ja nu har du ju snart vuxit om mej"...
Jag blev lite ställd först, svarade honom att det tycker jag minsann inte och då säger han, men visst har den vuxit lite sen sist, när är det dax?

Då förstod jag ju att han trodde att jag är gravid och jag svarade honom  att jag absolut inte är gravid! Jag ska ju börja skolan till hösten och har minsann inte tid med något sådant!

Idag funkade det rätt bra men visst känns det inte speciellt kul att man är så tjock att folk tror att man är gravid...
Men jag är ju den jag är och jag får leva med det så länge jag inte tar tag i det ordentligt!RSS 2.0