Säger man så???

Hade lunch från min praktik och gick en sväng på stan, hämtade mina nya linser och njöt av at solen sken på en blå himmel!

Mötte en person som jag inte sett på många år... kan inte säga hur många men det är evigheter sedan och ännu längre sedan som vi brukade umgås.

Hon hojtade Hej Therese och när jag då sa hej så är det första hon säger "Vad stor du har blivit!"

Men halllllllllåååååååå... gissa om jag blev ställd, visste inte vad jag skulle svara! Fine jag vet att jag har gått upp i vikt och jag trivs inte med det men det är väl för fan inte det första man säger?
Jag hade inget svar att ge henne precis, kallpratade lite och sedan avslutade jag och gick vidare och köpte mej en dubbelnougat bara för att!!!

I efterhand tänkte jag att jag kunde ju sagt något tillbaka till henne "Fan vad du har blivit gråhårig" exempelvis men jag har mer hyfs, man säger inte vad som helst! Så är det bara!

Ja ja, jag tänker varje morgon när jag vaknar att idag är dagen då jag ska börja om mitt liv och ta hand bättre om min kropp och gå ner de där extra kilona som sakta men säkert blivit alltför många!

Någon morgon snart kommer vara den morgonen som är den dagen då jag verkligen tar tag i det! Jag känner att det är dax och jag laddar!!!


Jag e ute i verkligheten!

OJ!

Det va läääänge sen jag skrev här insåg jag precis...

Ja mitt liv är full fokus på skolan för tillfället! Jag har inte energi till mycket annat! Långa dagar, tidiga mornar och massor av nya saker och intryck hela tiden!

Nu är jag ute på praktik i 3 veckor, va första dagen igår och trivs kanon!
Det är en butik här i stan så jag behöver inte åka/köra långt alls vilket är skönt!!! Gren & Grön heter butiken och hon som äger den är väldigt trevlig! Igår snittade vi blommor hela dagen men idag har jag både gjort planteringar och buketter! Imorgon är det dax igen!

Jag är helt slut i fötter, ben och ryggen lider efter bowlingen i lördags... Men livet är FANTASTISKT!!!!

Jag mår så jävla bra för att uttrycka mej rätt, jag är på rätt plats i livet nu!!! Det är detta som jag vill och ska göra, så är det bara! Arbetet på kontoret på Hyllinge BUss är verkligen så långt borta som bara kan tänka sig...

Puss på er alla, hoppas ni njuter av hösten, idag har det iallafall här i Ängelholm varit underbart väder! Lite kallt men blå himmel och sol hög klar luft, lovely!!!


Mamma jag ska viska dej en sak...

Pratade med min fd man idag och han sa att han hade något roligt att berätta...

Han sa att vår pojke har en flickvän *ler*

Elias, min lille kille, som brukar säga att tjtjer har baciller och är läskiga...

Pratade med hjärtat och han sa att han har tjej och hon heter Emilia och går i ettan! Han sa; "mamma, jag ska viska dej en sak... Jag e kär! Du får inte berätta för pappa! Å vet du mamma, man måste inte pussas fast man e kär!"

E det inte helt underbart med dessa små människor... MIN ÄLSKADE SON!!!!

LOVE LOVE LOVE!!!!


Åt helvete...

...... jo så känns det!

Å ingen som kan krama om mej heller, jävla skit!!!!!

Jag e nog en av jordens största mesar tror jag...

Ledsen ikväll

ha där va det ju...

inlägget skrevs igår å då tappade jag bort det... Nu e det här men jag pallar inte skriva klart om min härliga dag igår för kvällen idag har blivit skit..

Har verkligen haft en härlig dag!!!

Till frukost kom min svägerska och min älskade lille brorson som bara lyser av glädje hela han! Underbart när han kallar på mej och pratar till mej och hela tiden använder mitt "namn"... Tette ha den bullen, Tette köra vagne, Tette hit å Tette dit... Jag bara älskar den lille filuren!

Vi åt frukost och sedan tog vi en sväng ner på stan med lite shopping!

Hem och iväg med bästa Linda till nästa shopping, IKEA, världens nyaste IKEA dessutom! Det är beläget i Helsingborg och WOW vad stort det är! Jag och bästa Linda blev alldeles matta och nästan berusade av att gå in, lightheaded kan man kanske säga. Så mycket folk att man knappt kände att man kunde andas. Ett väldigt fräscht varuhus men lite högt i tak vilket gjorde att ljudvolymen är högre an vad det va på gamla IKEA...
Vi shoppade loss en hel massa, ljus, servetter, ny stekpanna, toaborste, duschskrapa, lampa till Elias och en ny konservöppnare!
Härligt härligt att hitta det man söker!

Vidare strosade vi in på Väla och shoppade loss även där! Jeanstights, svart "storskjorta"/tunika, svart/grön randig t-shirt, gråsvart melerad kofta, en blommig helt fantastisk scarf... tror det var alles i stort sett iallafall!


skit...

fan..........

skrev ett långt inlägg å så tryckte jag bort allt av misstag :(

RSS 2.0