tjejfilmer e härliga när det regnar!

sitter i mörkret och har haft filmkväll med riktiga tjejfilmer... Ute har det regnat hela dagen idag så vädret har varit perfekt för att kolla film!!

Borde gå å lägga mej men jag sitter här i soffan och kommer inte upp från soffan riktigt ännu... Ska jobba imorgon igen så måste snart landa på kudden, så är det bara!

Funderar på varför jag bloggar egentligen, har oftast inget vettigt att skriva, många som skriver härliga bra bloggar om livet och allt som händer och har det som något att lufta och ventilera sina tankar... Det gör inte jag ju... mest bara dravel!

Ventilerar dåligt mina tankar nuförtiden faktiskt, känns som att jag tappat bort och tappat att hålla kontakten med några av mina närmaste vänner och jag gillar det inte...
Jag saknar mina vänner men jag har ingen ork och energi´, jag är trött hela tiden känns det som och skulle bara vilja isolera mej och gömma mej under täcket alldeles själv och bara ligga där och bara vara länge länge länge!!!

Så känns det och jag gillar det inte! :(

Älskar mina fantastiska vänner, ni vet vilka ni är!!!! Hoppas ni inte försvinner från mej för att jag är så dålig på att höra av mej för tillfället... Jag ska hämta upp mej och bli bättre, jag lovar!!!!


Äcklig lukt i hela lägenheten...

Nya grannar intill och det stinker rök in i min lägenhet... SÅ JÄVLA ÄCKLIGT!!!!

Inte bara grannen under som röker nu utan även nya grannen intill... Så tråkigt när man inte kan ha balkongdörren öppen utan att det stinker i hela lägenheten... SUCK!

Borde det inte finnas något förbud mot rök på balkongen? Det förpestar faktiskt mycket för många andra...

Så äääääääääääääckligt!!!!

hjärtat värker...

Jag saknar min lille knatte!!!

Jag saknar saknar saknar... ändå var det bara igår som han åkte hem till sin pappa och de har semester tillsammans nu och har säkert det supermysigt precis som jag och knatten hade förra veckan när vi var lediga tillsammans...

Men saknaden är stor, den känns mer när man haft så mycket tid tillsammans!

Min älskade lille pojke!!! <3

sitter på ballan...

så skönt är det, sitter på ballan eller balkongen och bara njuter av att det är lite svalt ute... Helt galet men jag har frusit ikväll hemma hos mina föräldrar. Då var det bara 22 grader!!!!!!!!

Har haft en härlig dag, fotvård och egen tid då jag passade på att shoppa mej ett nytt regnställ i det vackra vädret! :)

Hem och iväg med knatten min och min pappa till cykelhandlaren och där blev det en cykel som var alldeles för dyr egentligen... Men pojken min är så lycklig att det lyser om honom när han cyklar och trampar runt...
Han har cyklat massor på sin nya fina cykel idag och till alla han berättat för poängterar han att "den har växlar"... det var något VÄLDIGT viktigt att den skulle ha det!!

Jag som mamma blir så glad när jag ser hur glad han blir och det värmer i hjärtat... Sedan har jag väl hunnit hota x antal gånger att jag kan lämna tillbaka cykeln eftersom han ibland har lite mycket knäcl i lurarna...

Mina sparpengar gick till en ny cykel till min gosse men jag har en son och jag känner att han är värd att få ha lika fin cykel som sina kompisar och jag klarar mej nog ändå, får väl snåla lite bara så går det säkert... Kärleken till honom gör ju att han går före, mitt kan vänta eller så klarar jag mig på det jag har... så är det nog många gånger när man är förälder, Barnet/barnen är prioritet ett lixom och det är för dem man lever ju!!!!

Imorgon är det dax för ett besök på Liseberg med bästa Linda, Elias och hans kompis Clara. Ska bli en härlig dag, hoppas att vi får fint väder oxå bara!! Ska inte klaga men det behöver inte va riktigt så varmt som det varit idag... lite mer lagom värme hoppas jag på!

Nu måste jag nog plocka ihop det sista här och sedan natta mej så jag är pigg o vaken imorgon!!

Njut av livet, det går inte i repris!!!

RSS 2.0