var blev solen och värmen av???

Alltså, ikväll känns det som höst... Inte alls lika lockande med balkongen idag kan jag säga... Det e 17 grader och blåsigt och regnet hänger i luften!

Lite turbulent kväll har det varit och jag bara tappade lusten på allt för en stund... Men men, allt löser sig väl på ett eller annat vis...

Ska ut och campa i helgen minsann... lånat mina föräldrars husvagn och ska njuta av campinglivet! Känns aningen jobbigt att det ska va dåligt väder men det blir säkert kanon iallafall. Lite planer har vi ju, strosa till Höganäs och spana, å så Jonstorps marknad där man kan göra lite fynd! Kryddor är ett måste när man är på marknad och så lite marknadsgodis kanske!

Varför kan inte allting bara fungera och vara som man tänker sig. Fast jag får väl lära mej nåt av detta oxå, ska vara Övertydlig i fortsättningen och försöka fatta att kommunikation är A och O!!!!

Näe, undrar om jag ska ta och natta mej nu och läsa i boken... den ska lätt med till husvagnen imorgon!!!


Livet just nu...

Jag är klar med skolan sen en månad tillbaka... galet, en månad sen jag slutade skolan och har varit tillbaka på gamla jobbet en hel månad... GALET!

Sitter där vid datorn och hur kul är det på en skala när jag har en alldeles färsk utbildning i ryggsäcken?  Men jag får skylla mej själv eftersom jag inte tar tag i det och ger mej ut och jagar jobb... JAG ÄR LAT!

Jag hoppar in extra så fort jag får en chans... har fått klartecken från jobbet att jag kan göra så. "Ta allt du kan för du blir ändå snart uppsagd" fick jag besked av min chef... Ja så blev jag mött när jag kom tillbaka, inte ens hej fick jag... Fick bara besked att jag kommer bli uppsagd... Jiiiiiiiiiiiihooooooooooo vad kul att komma tillbaka!!!!

Eller inte....

Ja ja, givetvis vill jag inte bli arbetslös men jag gråter inte om jag blir uppsagd om man säger så...

Men drömmar finns det gott om, ska gå å lägga mej och läsa i min bok jag lånade igår på bibblan och sen får vi se vart det leder! Jag kan och vill och ska!
Jag kommer arbeta med blommor på heltid snart, så är det bara! FAN jag är så duktig på det jag gör att jag bara måste kunna hitta något eller göra något så jag får göra det jag brinner för!!!!

Under tiden gör jag brudbuketter, jobbar extra och ser till att omge mej med blommor så mycket jag bara kan!!!! För det är i blommornas värld jag vill och ska vara. Så är det bara...

Nästa vecka har jag semester och det ska bli underbart att få bara va med min älskade lille knatte hela veckan! Saknar honom enormt!!!!!! Ändå är det bara sen igår jag lämnade honom... men mitt hjärta värker. Det blir aldrig bättre... det gör lika ont varje gång jag lämnar honom och inte har honom hos mej. Ibland känns det så jävla orättvist, jag har inte valt att bara få va med halva E´s liv... Jag vill va med honom ALLTID!
Men jag får försöka se positivt... i helgen ska jag ut och campa med bästa Linda, sånt hade jag inte gjort om jag varit heltidsförälder...
Jag lever livet lite mer de veckorna min älskade knatte inte är hos mej, passar på helt enkelt!
Men hade jag fått välja hade jag lätt valt att ha Elias i mitt liv alltid, ingen tvekan om det!!!!!!!!!

Nähäpp... klockan tickar och jag vill inte gå å lägga mej... känner mej bara rastlös och snurrig idag... men det är dax, ska ju kunna va vaken och svara i telefonen imorgon...

Ska njuta lite till av mina nya sommarblommor på balkongen sen e det sängen!!!!


RSS 2.0