Det var inte meningen...

Jahapp... jag som trodde att jag hade jobbet som i en liten ask och så får jag beskedet idag att en annan tjej har fått det eftersom jag går i skolan 2 månader till :(
Bara det att det hänger på 3 små veckor eftersom jag ska praktisera i butiken igen... Men men, det var inte meningen att jag skulle ha det jobbet just nu, meningen är något annat för mej!
Jag har bra lust att ringa spådamen och höra vad hon säger men min plånbok vill inte det... Men kanske jag gör det iallafall!
Sen vet jag att ni säkert e flera stycker anser att det är att kasta pengarna i sjön men jag tror och det är väl huvudsaken eller hur???

Ska försöka att inte göra detta inlägg lika negativt som det förra men hittills har det inte gått så bra... :)

NU ser jag framåt och mot nya mål! Jag kommer iallafall få möjlighet att få extrajobb där i sommar och jag har en utbildning som jag snart är klar med och sedan är det bara att gasa på och ge mej ut på arbetsmarknaden och visa upp mej vad jag kan och att jag VILL!!!
Sen löser sig säkert resten av sig själv! Mina planer är inte att jag ska sitta på kontoret i all framtid iallafall. Är glad att jag har ett jobb och att jag får lön!!!

Angående min rygg som va sned och det onda som gick ner i benet så blev det ohållbart, jag gick till doktorn och hela snurren är igång med läkare, sjukgymnastik och har fått en tid till magnetröntgen om 2 veckor. Känns bra att ha kommit igång med sjukgymnastik och jag är flitig hemma oxå och tränar och gör mina övningar!!!! :)
Läkaren och sjukgymnasten var inte så glada för att jag varit hos kiropraktor eftersom det nog kan vara så att hans manipulation är det som gjorde att nerven hamnade i kläm och om jag har otur så blev det ett diskbråck...
Men jag är glad iallafall för att det inte gör lika ont längre, äter iofs starka tabletter nattetid för att sova men jag fungerar och är igång och känner inte mycket när jag är uppe och i rörelse!

Idag har jag rensat och rotat i varenda skåp här hemma... det ska bli loppis och jag ska se till att göra mej av med så mycket saker som jag bara kan. Det som jag inte använt sedan jag flyttade till lägenheten för 3½ år sedan behöver jag inte!

Kom på i natt oxå att jag kan göra några kransar till försäljning oxå som kan hänga nånstans! Alla inkomster är bra inkomster!!! :)

NÄhä, tidiga mornar i veckan som kommer så jag ska natta mej och ladda inför en vecka som kommer bli full rulle! Det ska arrangeras en vårutställning på skolan i helgen som kommer med tema Bröllop Fest och trädgård och det är vi som ska arrangera detta med allt vad det innebär!!! Ska bli spännande!!!!!!!!!!!RSS 2.0