Lägenhet!?!?

Fick mail idag att vi är erbjudna att komma på visning av lägenheten vi anmält intresse på!!
VILL VILL VILL!!

5 stycken får komma och titta och jag är nummer 4 av dem..
Det innebär att 3 stycken tackar nej för att vi ska få den!

Jag ska tänka positivt och hoppas att vi får den!
Vi ska ha den!!! Det är vår tur, det är meningen att lägenheten ska bli vår så att vi får bo tillsammans som en familj!

Håll alla tummar!!


Fy fan vad jag mår bra!

Igår va en helt fantastisk dag!

Jag vägde mej och hade gått ner 1,9 kilo!!!!! Vilken känsla att ha gått ner så mycket trots semester och midsommarfirande! Men jag vet att jag kämpat oxå med promenader och löpning!
Totalt e det -7,1 kilo sedan starten den 2 maj och det är jag nöjd med!
Målet är att ha nått min målvikt till jul och det kan jag klara! Det ska jag klara!
Jag har ett slutmål i huvudet men sätter upp mindre delmål för att slutmålet inte ska kännas så långt borta...

Efter vägningen gick jag in i butiken där jag lämnat mitt cv och presenterade mej personligen för hon som äger det och hon sa att de vet att de kommer behöva anställa till hösten då en av hennes anställda ska sluta... Tänk om jag kunde få jobb där! Håll tummar å tår att de hör av sig!!!
Visserligen har jag inte rätt utbildning men jag kan ju få det iaf och lära upp mej!!! Ingenting är omöjligt!!!

Jag belönade mej med att shoppa loss lite igår för att jag varit så duktig med vikten! Köpte löparbyxor och två sportbh:ar och det fick bli invigning direkt! :)

Bestämde mej för att utmana mej själv på en runda som e längre än jag sprungit innan och jag klarade det!!!!
Jag sprang 5,8 km utan att stanna och på en tid jag e nöjd med! Så jävla nöjd!!!

Fortsatte i full rulle med att sila flädersaft så nu har jag 10 liter i frysen, kaffepaus med en go vän och sen racer till Malmö och min älskade som väntade!

Fatta vilken fantastisk dag!!! Lovely kan man säga! Som jag skrev i början av året, detta är mitt år! Jag vet det, jag har en bra känsla!!!


Här e jag!

Ska testa att blogga från tfn...
Som vanligt länge sen sist men som jag sa till mannen igår så e det nog så att när jag mår bra så skriver jag inte lika mycket, har inte så mycket att ventilera då antar jag!

Tänkte dock att jag skulle skriva ett inlägg om läget i livet just nu!
Jag är kär, kär, kär och lycklig över att ha träffat en fantastisk man! Han är helt enkelt bäst! Vi kompletterar varandra, vi har så kul tillsammans och vi skrattar tillsammans! Han pushar och stöttar mej och orkar lyssna!
Han är helt magiskt bra med min son, de är riktiga bundisar! Det betyder allt och jag blir så glad och ännu mer kär när han är så bra med Elias!
Håll alla tummar att lägenheten blir vår! Har anmält intresse på en lgh och får jag den så flyttar han och vovvsan till oss!!!
Vi får veta på onsdag om vi får komma o titta på den!!

Inatt har jag anmält mej och mannen till Lergöksloppet i september! En sporre till att fortsätta med löpningen som jag är bra igång med! Jag är så glad att ha hittat längtan efter att få ut och springa! Det känns underbart!

Att jag har kommit igång med det hjälper mej i min viktminskning som jag jobbar på! Vägning imorgon efter semester och midsommar! Om min våg talar sanning så är det minus! Mitt mål var att hålla vikten och om det går neråt är det bonus! Jag kämpade på i Spanien med jogg och powerwalk men unnade mej även god mat!

Måste tillägga att idag har jag varit i blommornas värld och det är helt fantastiskt! Mår så bra när jag får va bland blommorna!!!

Mitt liv är jävligt bra nu!!!!!! :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/819537/images/2012/pic_207272056.jpg" class="image">


RSS 2.0