En vecka i fjällen...

Jahapp... ska man ta å göra en uppdatering av veckan i fjällen kanske... Alltså jag och Linda och hunden Douglas packade in oss i "Pärlan" och började den långa vägen norröver till Björnliden som ligger nån mil söder om Grövelsjön... 85 mil blev det enkel väg innan vi var framme!

Väl framme efter 11½ timmar i bilen så blev vi bjudna på 3 rätters middag av Olle! Mmmmmmmm vilken god mat!!! Renskavsgryta till varmrätt, jisses vad gott!



Sen va det skidåkning och skidåkning och skidåkning och slappe och snöskottning och slappe och vin och öl och varm choklad med rom och mera skidåkning och skoterkörning och skratt och stoj och stim och snöskor och mera vin och lite mer choklad med rom och snö och lite lite sol och fantastiskt sällskap och goda middagar och våfflor och mumsiga mackor till lunch och skidåkning och vilse på fjället och "kyrklig dansbandsmusik" i kapellet och mera skidor och födelsedagsfirande och slappe och uppför och nerför och hit och dit!!!

Det var en fantastisk vecka med min bästa vän Linda och vovvsingen Douglas!
Grövelsjön är en alldeles speciell plats och vi lär åka dit igen!!! Vi är välkomna tillbaka har vi fått veta så det kommer vi garanterat att göra! Hoppas hoppas hoppas att vi kan åka dit och vandra i höst igen!! Det vore fantastiskt!!!
Grövelsjön med sina fantastiska vyer och miljöer och tystnaden och lugnet gör att själen mår bra!!!

Hem åkte vi tidigt på lördagmorgonen och det gick snabbt och smidigt att köra hem!!! Hemma på lördagkvällen så man hann med att tvätta och slappa i soffan och sedan somna gott i sin egen säng!!!




                                        





Kommentarer
Postat av: Åsa

åhhh vilka härliga vinterbilder :) underbart..



snygg mössa du har förresten ;)

kraaaaaaaamar

2009-03-10 @ 08:49:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0