Men aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh.....

Irriterad som fan!!

Här har man sett fram emot att titta på favvoserien ikväll och så är det inget.......

Nån trilogi CSI istället! SUCK!

Tacka vet jag Greys Anatomy!!!!



Inte den färskaste bilden på gänget men detta gänget är ju originalgänget och det va tider det när de va med allihopa!!


Gråväder...

Grått grått regn och trist väder här idag...

Dagen går så SAKTA idag... Jag vill att klockan ska vara fem så jag får köra hem!!!

Hem och mysa med knatten min och sen kolla på Greys Anatomy och sen sova!
Imorgon får jag lite sovmorgon! Ska vara i den underbara miljön med blommor omkring mej hela dagen och bara njuta, göra buketter och arrangemang i mängder till påskhelgen!

På kvällen är det dax för juntan att ha påskfirande med våra barn och respektive... Jag har ju då tyvärr ingen respektive som kan följa med, han e på vift på annat håll... Trist! Hela påskhelgen dessutom. Men så är det ju när man arbetar som han gör! Bara att vänja sig!!!

Jag är fortfarande enormt täppt i nosen, blir så trött av det, har svårt att andas och det tröttar enormt! Jag vill vara frisk!!!



Bomull runt hjärnan

Så känns det idag...
Igår slog det på mej som fan när jag var på jobbet! Blev enormt förkyld och idag är det ännu värre. Har känt mej helt groggy hela dagen och levt på ipren!
Kan inte andas med näsan och kan inte snyta mej för det sitter i bihålorna och känns som att jag har bomull i hjärnan!

Skittrist att bli krasslig nu när man ska vara lite långledig!!!

Aja, jag jobbar på iallafall och hoppas det ska gå över!!

Igår pratade jag med en vän på msn som jag inte pratat med på ett tag och hon berättade då att hennes pappa hade varit med om en olycka, han hade blivit påkörd av en cyklist och det var inte säkert att han skulle överleva. De skulle ta lite fler prover igår och se om det fanns någon aktivitet i hjärnan men tyvärr var det inte det så han dog igår eftermiddag.
Jag har träffat honom och han var en härlig person och han är nog saknad av väldigt många! Jag lider med min vän och hennes familj och syskon som har förlorat en pappa, en man, en morfar/farfar...
Livet är så orättvist! Man fattar inte hur det kan gå så illa av att bli påkörd av en cyklist... man tänker inte att det kan göra att livet bara tar slut så där plötsligt.
HEMSKT är det!!!

Tänker på er och skickar er styrkekramar!!!!!



GÅ UPP!!

Säger det åt mej själv, gå upp med dej... jag är egentligen väldigt rastlös av att ligga här i sängen men jag har minsann ingen ork att gå upp heller...

Men det är dax minsann, kan ju inte ligga hela dagen i sängen! Måste få något gjort oxå ju innan dagen har gått! Det regnar inte idag iallafall men solen skiner inte så jag tänker inte gå ut nåt nu iallafall. Min lille knatte kommer och han ska få cykla til simningen idag så då får jag både motion och frisk luft när jag jagar efter honom på hans cykel!
Han håller på att lära sig att cykla utan stödhjul och han börjar få in rätta känslan så det är bara att träna träna träna! Kanon nu när det är ljusare ute på kvällarna för då kan vi träna lite efter jobb och dagis oxå istället för att bara hamna framför tvn...

Tänk vad skönt till sommaren när han cyklar själv, då kan vi trampa ner till stranden och bada och sola och han cyklar själv, härligt!!!

Vad ska jag göra med min dag då????

Ska jag ta tag i min papperslåda och rensa bort i den lite kanske? Det är på tiden, alla gamla räkningar och papper som ligger och skräpar, ja den får det nog bli!

HA EN UNDERBAR DAG ÖNSKAR JAG ER!!!!



idag..

Pust och suck... Har varit igång hela dagen och nu skulle jag slappa lite framför tvn men ajg åt för mycket pizza och har fått ont i huvudet nu oxå...
Måste få gnälla lite!!!

Jag har varit bland blommor idag och det har gått i påskens tecken hela dagen, jag har gjort mängder av påskarrangemang och pysslat och plockat! Det regnade massor idag så det blev inte mycket sålt, ingen som e ute och shoppar blommor i sånt skrotväder!

Väl hemma bestämde jag mej för att städa... hur kul det nu är på en skala.... Men nu är det fint och städat i hela lägenheten! Imorgon kommer min lille filur hem och då ska vi påskpynta med fjädrar kycklingar och tuppar!! Mysigt!!!

Jag tror jag kommer somna tidigt idag men ska ju inte glömma att ställa fram klockan innan jag somnar, imorogn är det ljust en timme längre och det är så SKÖNT!!!!
Kvällarna blir längre och vår och sommar närmar sig! UNDERBART!!!!



Lite bilder...



Partypinglor!
Jag Anna och Jessika!



Min lille Rockstar!!!






Blommor från min fantastiska vän Sanna som jag fick på min födelsedag!!




Elias in action på Busfabriken!



Tittut!

  

En lycklig liten "skitunge"!!!


Borde sova nu...

Ligger i sängen, lyssnar på trafiken utanför, så skönt att man kan sova med öppen balkongdörr igen!! Det enda tråkiga med det är att det ibland kommer röklukt in när någon e ute på sin balkong och blossar...

Har haft en bra dag slappe imorse, jag lyckades som tur va att somna om när min fd man ringde mej kl 06.45 för att fråga när jag ska ha semester i sommar... han hade glömt att jag va ledig!
Jag låg kvar länge i sängen och slappade innan jag tog mej upp och iväg till mamma i Strövels en sväng där jag fick smarriga våfflor till lunch och en laddning frukt och grönt med mej hem!
OJ kom precis på att jag glömt lägga in det i kylen, ah de klarar sig till imorgon!

Hem och slappade lite till och for sedan ut i skogen till Linda! Vi tog en promenad med Douglas gammelhunden och lille Hjulius katten som sprang med hela svängen han oxå. Sedan åt vi supersmarrig kycklingsallad och hade en slappekväll i soffan med Lets Dance final och film!

Imorgon är det blommor för hela slanten... längtar! Ska pyssla och fixa och jag ser verkligen fram emot att få vara lite kreativ!!!

Vad som händer imorgon kväll vet jag minsann inte, ska nog faktiskt bara ha en lugn hemmakväll och fixa lite, kanske ta tag och greja lite med Elias fotobok som jag ju bara precis har börjat med... Fick lite trix från Marlene hur jag ska göra!

Tänkte lägga in lite bilder som jag ju lovat ett tag nu... kanske några redan nu ikväll om datorn vill som jag vill!!

Hoppas att ni alla har haft en underbar fredag, det är vår ute! Det har varit riktigt varmt idag, så skönt!!!!

Å vet ni, imorgon natt ska vi ställa om klockan till sommartid! SÅ HÄRLIGT! Längre kvällar blir det ju då!!!

LOVELY!

Svammel...

Satt och kikade på bloggar som florister skriver och det är helt underbart att kika på alla dessa vackra buketter och arraangemang de gör! Snart är jag en av dem...
 
Jag funderar på hur jag ska göra, om jag ska ha en blogg till eller om jag ska ha samma blogg och lägga till en underkategori med min utbildning och mina blommor... Så får det nog bli!
Jag har ju tänkt att jag ska blogga om min utbildning och lägga upp alster och vad vi lär oss under utbildningen!
 
Jag är så sugen på att börja nu genast, ska betala in anmälningsavgiften nu på fredag och sen känns det ännu mera verkligt!!! Oh jag längtar så enormt!



Känner att det är mycket det jag skriver om här på bloggen nu men det är mycket det som upptar mina tankar för tillfället!!
 
Men nu kom jag på en sak till...
inatt drömde jag om att jag var i USA igen, jag är väldigt ofta hos min värdfamilj och det är alltid strul med att jag inte har pengar eller inte kan komma iväg eller hem och jag funderar på varför jag drömmer så mycket om dem och USA... Har jag något oavslutat där som jag inte vet om?
Jag önskar så att jag kan åka dit och hälsa på någon gång snart! Hade varit så underbart att komma tid och få umgås med dem och se allting igen, ta med Elias dit och visa honom New York och en plats som har satt spår i hans mammas liv för evigt... Det har verkligen påverkat mej massor eftersom det fortfarande efter så här många år fortfarande är så "aktuellt" i mitt undermedvetna!
Jag var ju där 1995-1996, det är ju massor av år sedan! var och hälsade på 1998 men sedan har jag inte varit dit...
... jo i drömmarna har jag varit där många många gånger!!!!
 
Jag skulle kunna sitta här och skriva en hel massa idag och bara svamla för jag är så uttråkad... har absolut ingenting att göra på jobbet och det e så segt... går så sakta!!!!!
Hade jag haft mina foto kunde jag lagt in lite nya bilder på bloggen här, har ju en hel del från helgen men de är hemma på datorn så det får jag försöka uppdatera hemma ikväll kanske!
Nåja... jag återkommer säkert senare!
 

Långt inlägg om helgen...

Måste uppdatera om en helg med full rulle...
 
I fredags bestämde Elias att vi skulle åka till BUSFABRIKEN!! Jag ringde och fixade så hans bästis Alex fick följa med och så susade vi dit efter lunch för 3 timmars bus och stoj!
Det var verkligen värt sina pengar, 100:- per barn för 3 timmars lek och vuxen betalade inget. Men vi passade på att leka och busa en del vi oxå till barnens glädje!
Det var riktigt härligt att hoppa runt, busa leka åka rutschkanor och att se barnen fara på som små vildar!
Man kan ju säga att det är en bra aktivitet för att få utlopp för all energi som finns i kroppen!
Elias har ju enorma mängder energi som han behöver göra sig av med!
 
Kvällen blev lugn med bara mys och godis och slappe!
 
Vi hade beställt bra väder till lördagen men så blev det ju då inte tyvärr... det duggregnade när Martina hämtade mej och Elias för en tur ut till Varalöv för att kolla bygget av Marina och Jockes blivande herrgård!
Vi spasterade runt på det blivande husets grund och garage och sedan fick vi hjälpa till med att dra slang, gräva grävmaskin och studera jord och leta efter dräningeringsslangar på åkern...
Elias var helt lerig hela han men SÅ LYCKLIG!!!
Han fick vara med och hjälpa till, köra grävmaskin och vara viktig för Marina!
Han måste ju hjälpa till eftersom han ska gifta sig med Marina och Jocke när han blir stor! ;)
Vi grillade korv i regnet och spenderade 4 timmar där ute på åkern...
Kolla in www.foljbygget.blogg.se
 
När vi kom hem var vi helt slut både Elias och jag så det fick bli slappe med film och mys och tidigt sänggående!!
 
Söndagen var oxå fullspäckad... Annica kom halv tio och då körde vi och lämnade Elias hos mormor och morfar och sedan rallade vi ner till Oxie och Ingvar Strandhs Blomsterskola!
Annica och jag kommer att vara klasskamrater och i helgen hade de en utställning på skolan så då passade vi på att åka dit och kolla in hur där ser ut!
WOW kan jag bara säga! Vilken miljö! Det är helt fantastiskt! När vi kom in så var allt smyckat med blommor, givetvis för att det var en utställning men ändå, bara miljön gör ju så mycket! Vi strosade runt och kollade på alla olika alster av diverse konsthantverk och alltihop dekorerat med blommor i olika färg och form!
Vi pratade med en tjej som pluggar på skolan nu och fick veta hur det är upplagt med lektionssalar.
Det är inga vanliga salar om man säger så, det är en stor sal med bjälkar i taket som är dekorerade med text, det står arbetsbänkar utspridda i rummet! Bara att få studera i en sådan miljö gör ju att man blir inspirerad och motiverad till max!
 
Köket som vi elever kommer ha tillgång till var stort och ruymligt, högt i tak och gamla kyrkbänkar som man sitter vid när man äter, underbart!!!
 
Utemiljön var oxå underbar, en damm med guldfiskar, planteringar och växter!
 
WOW WOW WOW!!!
 
Imorgon är det 5 månader kvar, låt tiden gå fort!!!!!
 
När vi var mätta på intryck åkte vi hemåt, jag åkte till mamma och pappa och hämtade Elias, han fick passa på att cykla lite och vet ni,
min knatte kommer snart att kunna cykla själv! Jag släppte honom flera gånger och han kan om han bara kan fokusera på vad han gör och inte ska kolla allt annat runt omkring samtidigt!!!!
 
På eftermiddagen var det sim och sen lämnade jag knatten!
 
Tyvärr fick jag grym huvudvärk på dagen och den gav inte med sig heller så det blev en lugn kväll och sänggående redan vid 9tiden och sen sov jag sött när J kom hem från sin Belgientur...
 
Nu e det måndag igen och veckan har börjat... hoppas denna veckan går fort, på lördag ska jag jobba med blommorna igen och jag längtar!!!!!!!
 
Kommer lägga in lite foto från helgen när jag får tillbaka mitt simkort som är utlånat för tillfället...
 

En bild säger mer än tusen ord...



LOVELY!!!!!!!


Ett tag sen sist...

Jag har tänkt flera gånger att jag ska uppdatera bloggen men inte blivit färdig till det!

Nu tänkte jag iallafall skriva några rader eller flera...

Önskar att tiden går fort fort till den 23 augusti, längtar varenda dag efter att jag ska få börja skolan och plugga till det jag verkligen vill!!! 
Har varit och hjälpt till i blomsteraffären lite i fredags och lördags och på söndagen ringde hon och jag blev lite stirrig för jag hade strulat när jag slog in i kassan i lördags...
Råkade slå in 10100:- istället för 100:- men jag lyckades fixa så det blev en felmarkering så slustumman för dagen blev rätt iallafall!
Hon ringde och ville bara berömma mej för att jag varit så duktig med att sälja, att jag fixat i ordning så fint och gjort fina arrangemang! *STOLT*
Hon sa att det är detta jag ska göra!!!! Jag ska arbeta i en blomsterbutik, det tycker hon absolut och det tycker ju jag oxå och vill jag ju oxå!!!!!

Men det är ett tag kvar innan det är augusti... 5 månader och 6 dagar tills jag är i skolan för första gången som elev!!
Igår fick jag ett sms från Annika, en tjej som praktiserade samtidigt på Blommor o Blad; Vi ska bli klasskompisar!!! Kram

Härligt härligt, kommer känna Annika och vi kan samåka till skolan, det är skitbra!!! Allting löser sig på bästa sätt!!

Ni kan ju förstå att det är mest blommor och sånt som surrar i mitt huvud mest hela tiden... lever för det, det är ju drömmen och snart blir drömmen verklighet!!!!!!!

Jag har ju slutat snusa oxå, skitjobbigt är det denna gången!!!! Men skam den som ger sig, jag ska inte snusa mer, varken vill eller har råd med det!!! 

What else is new??? Hmmmm....
Livet leker, kärleken spirar och det har varit mycket solsken på sistone! Våren är på gång så sakteliga!!! *yiiiiiiihaaaa*

*dansar loss till Whitney Houston en sväng och sjunger*  

"how will I know if he really loves me...."
 

FEELING HAPPY HAPPY HAPPY!!!

Födelsedag

Igår va det min födelsedag och jag hade en toppendag! Fick frukosten serverad av Elias och J på morgonen och fick paket och blomsterarrangemang.. Softade lite och skulle sedan åka och handla lite till kvällens festligheter.
Men Elias trillade på toaletten och slog näsan sin i vasken så det kom BLOD!!!!! Jag trodde att alla tänderna lossnade så hjärtat slog kan jag säga... Han blev så ledsen för det gjorde ju så klart jätteont!!!

Iallafall så va det ju toppen att J va här för då for han iväg och hämtade frukot och grönsaker hos mamma och pappa och handlade, min klippa!!!!

När han kom hem bakades det Grekiskt bröd och morotskaka och sedan var eftermiddagen ganska lugn. Elias följde med Linda ner på stan för att han ville köpa present till sin mamma och han hade varit så duktig och hittade precis det han ville, ett jättefint ljus i ljusblått som var dekorerat med ett hjärta och sedan änglavingar som man stack in i ljuset oxå!

Klockan 5-6 kom de flesta av gästerna och vi åt chili con carne och njöt av sällskapet! Jag fick fin fina presenter från både nära och kära, fick en jättefin tulpanbukett som bud från Sanna i Kalmar, fler tulpaner av mina föräldrar, glas och karaff, ljuslyktor, en klockan, tallriksunderlägg, presentkort, djupa tallrikar i min servis armband och massa solsken och kärlek!!!

Hade en underbar dag och kväll!!!

Å jag kände mej inte ett dugg äldre igår heller än vad jag var på torsdagen.....

Glad gladare gladast och lite less och sur....

NU e det klart!!!!
Jag har fråat chefen idag och jag får tjänstledigt så nu finns det inga fler hinder i vägen för mej...
 
Nu ska jag ta och kontakta banken igen och meddela att jag får tjänstledigt och se till att få ordnat lånet så att jag kan börja plugga i höst!!!
 
Det finns inte på kartan hur glad jag känner mej, jag skulle vilja hoppa, skutta och jubla för så glad känner jag mej nu!!!!
Jag ska äntligen få göra det jag vill och jag ska få en utbildning inom det!!
Jag är så glad!!!!!!!!!!

Jag är glad glad glad!!!!

 
Tänk att man kan va så nervös för en så enkel fråga egentligen, jag har ju dragit ut på att fråga länge men idag hade jag bestämt mej att jag skulle fråga!
Jag satt i stolen och kände mej nästan fastklistrad men det var bara att rycka sig loss och ta sig samman och gå in och fråga!
Han var positiv till det och sa ja direkt. Han sa att jag får säga till hans fru att hon skriver ett papper om tjänstledigt och sen va det klart!!!
 
 


Blääääääääää.... nu blev jag mindre glad ett tag! Nu blev jag lite less och sur...
Min bil e på service och det blir dyrt!! Servicen kostar 1500 och sen va det en annan grej på bilen som va sönder, bromscylindrarna bak... Å det skulle kosta 2300:- och då är det ändå billigt... Ska jag gå till en annan verstad får jag räkna med att det kostar minst 3500-4000...
Många utgifter blir det... var ska jag få pengar till allt detta ifrån???
 
Usch å fy!!!!!
 
Men det löser sig!!!!!
 
 

Tankar från jobb...

Brrrrrrrrrrrrr........ Jag fryser!!!
Det är så kallt idag, sitter med 4 tröjor på jobbet och ändå fryser jag som fan! Vilken fantastisk arbetsplats eller hur?!?!?!
När det är kallt och blåsigt ute så blir det så kallt här inne och vi har en luftgrej som bara öser ut kall luft, det drar förbannat!
Mindre skönt!
 
Jag hade en sån bra plan att jag skulle prata tjänstledigt med min chef idag men så for han iväg och kör buss så nu får det vänta, suck! Hoppas han kommer innan jag får gå hem för jag vill prata med honom idag för det är sista "lilla" detaljen!
Det är ju en ganska stor grej iofs för om jag inte får tjänstledigt, hur fan ska jag göra då????????????????
Det är ju skola jag vill lixom, men jag kan ju inte bara säga upp mej för efter skolan måste jag ha en inkomst! Tanken jag har är ju givetvis att jag ska ha ett annat jobb då men om jag inte har det så måste jag ju tillbaka igen. Kan ju inte leva utan inkomst...
 
Jag lever i ett lyckorus men emellanåt så dippar jag och då tänker jag att jag kommer inte klara ut det, det är inte meningen att jag ska plugga, jag ska kanske inte... bla bla bla...
Men för det mesta är jag positiv till det och tänker att JAG SKA!!!!!!
Det finns inga hinder i vägen, jag ska bara satsa stenhårt och det är dax nu!!!!

RSS 2.0