Vill så mycket

Jag vill jag vill jag vill!!!!

Så många saker jag vill men som jag vet inte kommer att bli så som jag vill.
Men om jag avvaktar och tar det "easy" så kanske det kan bli som jag vill iallafall någon gång, det är ju min tanke!

Men det är frustrerande att vänta och inte veta..

Under tiden så passar jag på att försöka leva loppan så mycket jag kan men just nu känner jag mej bara tom.





Pallar inte

Skulle blogga men nu pallar jag inte... rastlös, trött, lite huvudvärk, ingen knatte här, blev lite låg, ätit en massa onödigheter... känner mej blääääääää

Skulle inte skrivit..

... att vi haft en härlig vecka utan en massa tjafs och bråk för fy attans vad min knatte har kivats idag med mej!!!

Han va gnällig som  fan och tjurade och trilskades och ville inte alls göra som jag sa!

Sen om det berodde på att Mattias va här och joinade oss på våfflor så att han skulle testa om jag kunde säga ifrån iallafall det vet jag inte men kan väl nästan tänka mej det...

Tråkigt iallafall att det som varit en så bra vecka nu ikväll blev gnäll och bråk och tjafs! :(

Men imorgon är en ny dag och då ska vi vara glada och vänner igen!!! LEDIGA så vi ska bara ha en härlig dag!!

Livet leker!

Fatta vad skönt! Nu är det klart! Jag och Elias ska åka till Spanien, Costa Brava, Lloret de Mar den 18 september 10 dagar!!! Tjohooo!!!

Å jag har pratat med hotellchefen som har gett mej ett grymt bra pris oxå så det blir en riktigt härlig semester för inte så många pengar! Ska bli så skönt att åka iväg och bara njuta min lille knatte och jag!  

Jag kan redan se mej själv sitta på balkongen på kvällen och njuta när solen gått ner och Elias somnat, där sitter jag med en bok och ett glas rött vin och myser och bara har det så bra!!!  

Vi ska verkligen ha det så gott, sola och bada och mysa massor! Åka karusell äta karamell, åka till Barcelona och kika och strosa runt! WOW!!!   Å tänk va att jag gör detta, att jag åker ensam med min son på semester, andra gången i år!
Jag känner mej rätt modig måste jag säga! :)  
Men jag är ju modig ibland iallafall sen e jag en fegis ibland oxå men jag jobbar på att inte fega!!! Det är ju inte så farligt när man väl tar mod till sig, det brukar ju gå hur bra som helst då och det värsta man kan få är ett nej...   Men nu har jag massor att se fram emot framöver och hösten kommer inte bli så lång!!! SÅ GLAD!!!  

Å jag vet en pojke som kommer bli så glad oxå när jag berättar det för honom! Att vi ska åka på semester och att jag dessutom har anmält honom till simskola som han ska få börja på på söndag!!! En glad pojke komemr jag ha ikväll!!!  Vi ska fira med våfflor!!  

Måste säga att imorse när jag skulle väcka min knatte så tänkte jag på hur bra det har varit denna veckan. Vi har verkligen haft en kanonvecka och inte mycket tjafs och bråk alls. Känns väldigt skönt!!!  

Livet är bra för tillfället!!

Flitig!

JA idag har jag varit lite flitig när jag kom hem! KÄnns skönt! Elias badade i sin lilla pool inne i badrummet och jag lagade middag som han önskat, fiskpinnar och "fuskmos". Medan han badade passade jag på att dra fram alla hans kläder från att han va minibebis till de som han just vuxit ur och lade dem på sängen...

Min svägerska och brorson kommer på lördag för att äta frukost med oss och plocka hem de kläder hon vill ha. De lånar de kläder de vill och jag får mer plats i min garderob helt enkelt! Har även kommit fram till att de kan behålla kläderna eftersom chansen att de får barn igen innan jag får det (om jag någon gång får det) är stor så de kan lika gärna ha hand om dem så länge!

Fick sorterat efter storlek nu och plockat bort en del som jag vet att jag aldrig kommer använda igen om jag skulle få barn. En del går till myrornas insamling och en del tar jag med till dagis som de kan han som reservkläder där om de vill. Kanon att det kan komma till användning igen ju!!!

Tvättar och har städat av lite i badrummet och diskat undan veckans disk, känns skönt att få bort både handduksdamm i badrummet och disken i vasken!

Nu ska jag ta och stoppa näsan i min bok och läsa några sidor innan jag måste sova...

Skitfinger...

E trött på att mitt pekfinger fortfarande är bortdomnat. Känns som att jag alltid är iskall och fryser om fingret men det är inte kallare än de andra fingrarna.

Det har ju varit så ända sedan jag pajjade nacken i april och det är länge nu! Frågade sjukgymnasten i fredags och hon sa att man kan räkna med ett halvår till ett år.

Jag e bara rädd att jag inte får tillbaka känseln igen, att jag får ha det så alltid lixom. Hur kul är det. Visst jag använder fingret i stort sett som annars för man har ju vant sig men vissa saker känns jobbigt att göra då fingret är bortdomnat.

Så tråkigt är det!!!

Spanien...

Jag är så sugen på att åka, jag tror att jag och Elias kommer åka, ska bestämma mej imorgon  hur det blir!! Håll tummarna att jag får ett bra bra bra pris av hotellchefen på hotellet så att jag känner att vi har råd att åka jag och knatten min!!!

Bussresan tar ca 30 timmar så det får bli många böcker papper pennor spel och annat med i väskan så att inte min lille knatte blir rastlös. Men vi får ju se massor på vägen oxå!!!!

Vi kan nästan inte låta bli att åka för det är ju så billigt för oss att ta en sån resa eftersom vi inte betalar för bussresan när vi åker...

Ja jag drömmer lite ikväll om det, kollar websidor om Spanien, Lloret de Mar och Fenals där hotellet ligger som jag har frågat om rum.

Min knatte har kommit ikväll och han hade sovit i bilen så han kan inte somna nu, irriterande! Han ska ju upp tidigt imorgon och iväg till dagis och det blir inte kul att väcka honom då.
Men men... det e sånt man får stå ut med!

Nu ringde bästa Linda och jag ska slappa vidare och drömma!!!



Slappa eller inte slappa?

Tänk för att idag lyckas jag faktiskt att bara ta det lugnt med en liten gnutta oro i kroppen... Är det verkligen okej att ligga kvar i sängen trots att klockan är snart ett??!!

Ja vem säger att man inte kan får göra det någongång. Jag är ju i farten alltid annars känns det som så jag har lov att göra det idag om jag vill! Måste bara intala mej att jag inte ska få ångest sen när hela dagen har gått utan att jag har fått gjort någonting!

Känner ju att jag måste iallafall plocka undan lite här innan Elias kommer hem, bädda gästsängen i hans rum och ta undan alla mina gamla räkningar som ska kastas som ligger i en hög på hans golv för tillfället. Jag vet inte om han kommer eller om jag ska hämta honom, har inte hört något från hans pappa och jag har bestämt att han får höra av sig och säga hur det blir idag.

Va på fest igår hos Carina och Jerker och det va trevligt, åt och åt och åt och åt och drack och drack och drack och pratade och skrattade och lekte lekar.
Jag kom sist i femkampen... jag är urkass på att kasta pil, verkligen sämst på det! Men det bjuder jag på, de andra fick sig ett gott skratt iallafall! Å jag fick en dvdskiva i pris eftersom jag va sämst... Han som vann fick en dammvippa, en lila dessutom!

Min pappa fyller år idag men han firade sig igår och då va inte jag där, jag och knattas åker dit en dag i veckan istället... Men vad ska man köpa till honom i present?????? Min bror gav honom en hockeybiljett till en av Rögles matcher och det e ju en kanonpresent men inget som jag kan ge honom ju å nu har han dessutom fåt en redan. Jag måste ju iväg och handla i eftermiddag så får väl ta ett span då helt enkelt...

Nu ska jag ligga kvar i sängen lite, släcka lampan och stänga ögonen en liten sväng till! För det är faktiskt okej att göra deet även om det inte regnar ute!!! Man får lov att slappa utan att få dåligt samvete!

Visst får man väl det???

En timme till...

Om en timme slutar jag och då är det helg!!!!

TJOHOOOOOO!!!!!!!!!!

Resa resa resa...

Nu e resan bokad!  

Jag har bokat biljett till Göteborg den 10 - 13 september och det ska bli så härligt att åka bort en helg och bara vara och umgås med fantastiska vänner!

Det är "kotteträff" med Sanna och Sara och så passar jag på att hälsa åp Sofia oxå när jag ändå ska dit! Långhelg i Göteborg e ju inte fel!   Längtar efter att träffa dem allihopa och ser så fram emot att få komma bort en sväng!  

Sen funderar jag skarpt på att boka resa till Spanien med min knatten, bara åka iväg och njuta med honom, sola och bada och ha det skönt! Åker ju väldigt billigt med bussen dit och har pratat med hotellchefen på ett hotell och jag skulle få ett bra pris om vi kommer! Jag kan riktigt se mej själv sitta där på balkongen och njuta på kvällen, titta ut över havet, dricka lite vin och läsa en bra bok!!! JAG VILL JAG VILL JAG VILL!!!
Men vill min ekonomi det? Man ska leva livet och pengar e till för att spenderas och en så billig resa som det kan bli får jag inte tag på så lätt ju... Ska räkna över och kolla ekonomin och klura lite till sen slår jag nog till!!!  

Men först och främst hägrar iallafall Göteborg!!!  

Dejting e nice!!

Idag har jag varit på inte mindre än två "dejter" vilket varit fantastiskt!

Efter jobbet körde jag till Össjö där Linda stod och väntade på mej och vi körde upp i skogen och promenerade runt nån sjö som vi döpte till Össjön eller Hornsjön eller nåt...
Jag och bästa Linda och Douglas traskade och pratade och babblade och gick på i rask takt och efter nästan 1½ timme var vi vid bilen igen och körde till "korvmojjen" i Munka för att äta en fantastisk middag med En tjock grillad med mos och gurkmajonäs och pucko!

Vi bestämde att det va bara nyttigheter, potatis, proteiner i ägget och korven, gurka och olja i gurkmajonäsen... Gissa om det var skitgott eller skitgott!!!
Allt blir dessutom godare i rätt sällskap!!!

Min telefon ringde och  dels har jag bytt ringsignal och jag kopplade inte vem det var först men sedan blev jag glad för det var ett oväntat samtal, kort, men väldigt trevligt!!!

Körde och parkerade min bil och gick direkt hem till Mattias som gav mej en baddarkram som jag bokat in redan tidigare idag och vi satt och snackade, snusade och kollade på tv en sväng!!

NU ska jag lägga mej och bläddra i nya IKEA katalogen som kom idag och faktiskt försöka släcka lampan innan midnatt!!!



Upp å ner...

... ner o opp. Grisen gal i granens topp!  *sjunger*

Nä men helt seriöst så känns det så märkligt att jag kan skifta så extremt mycket i humöret... Upp som en sol och ner som en pankaka och sen upp som en sol igen!!!

Jag pendlar verkligen från att vara full av energi och glädje och så trillar jag ner i ett svart hål och blir ledsen och värdelös och så plötsligt så blir allt bra igen och jag blir glad och full av energi igen!

Det är jobbigt att inte kunna hålla en jämn nivå, att jag inte bara kan vara lagom glad och lycklig hela tiden och få lite uppåt dagar då pch då. Men inga nedåt dagar för det tycker jag att jag har haft tillräckligt med!

Iallafall, var ju glad som en speleman och full av energi igår kväll efter juntan och hade svårt att somna...
Var glad när jag kom till jobbet sen började hjärnspökena att fara runt och röra till det rejält. Helt plötsligt va jag bara totalt värdelös, oduglig, ingenting värd och helt ledsen.
Fick en massa pepptalk av kära Åsa och underbara Mattias under dagen och plötsligt när jag skulle ha lunch så vände det!

Jag kanske inte är totalt oduglig iallafall, kanske jag inte är helt värdelös och kanske jag är värd något iallafall!

Mmmmmmm så är det nog faktiskt, det finns så många som tycker om mej för den jag är så jag ska fokusera på dessa många, mina underbara vänner!!!
Inte lägga energierna på annat som inte är så viktigt egentligen ju!

Jag måste sluta läsa in negativa tankar i allt som sägs eller inte sägs! Tänk positivt och hör det positiva som sägs istället!!!


Som att vända på en hand...

Från att igår varit glad och full av energi så har jag trillat av stolen nu och har tappat all energin och undrar varför jag e så dum att jag tillåter mej att det blir så?

Midnatt råder...

... tyst det är i husen!

Här ligger jag och har energi kvar som jag inte vet jag ska göra av med... borde sova men det e inte lätt när man inte känner sig särskilt trött!

Idag har det varit junta, tänkte kört förbi mina föräldrar men det blev att jag körde hem en snabbis först och kom lite senare till juntan istället! Samlade på mej massor av ny energi och det kändes riktigt härligt och bra!

Igår dog jag nästan av hjärtesorg och saknad efter min lille kotte men idag känns det lättare igen, en dag mindre tills han kommer till mej igen! Jag ser dessutom till att vara fullt upptagen oxå så att jag inte hinner tänka att jag saknar honom!

På juntan blev det räkfrossa och det var så gott!!!!! Massa olika dip, räkor och bröd och sillatårta!!!!! Mmmmmmm!!!
Mycket snack som vanligt men jag låg i och va effektiv och satte in alla bilderna i albumet från min och Lindas resa till Grövelsjön i mars. Ja jag vet att jag ligger efter men så är det bara helt enkelt... Måste framkalla nya biler snart så jag får nya projekt!!!

Nä nu ska jag drömma om dagen och kvällen och försöka slappna av och sova!!!


Mitt hjärta värker...

Det gör ont  ont ont ont i mitt hjärta och jag e ledsen nu! Jag saknar min älskade Elias redan och önskar att han kunde bo hos mej alltid! Hatar att det ska vara så här att jag bara får vara med honom halva hans uppväxttid!!! Kommer nog alltid att hata det och aldrig förlåta riktigt för att det blev så som det är...

Sen vet jag att det inte var rätt och skulle aldrig vilja leva med Elias pappa igen men det är ändå jävligt och sorgligt och hemskt tråkigt att det är så!!! Meningen var ju en familj med mamma pappa barn, inte en mamma med barn varannan vecka. Det ingick inte i mina drömmar alls!!!
Nu är det dock så det är i verkigheten och det är bara att acceptera, men jag blir så ledsen!

Jag gråter när jag lämnat honom för han blir så ledsen, han gråter och vill inte säga hej då och har flera gånger i veckan sagt att han vill bo hos mej. Hur ska man bemöta det? Säga att det är min önskan oxå men att det inte går eftersom hans pappa då hade saknat honom så mycket?!

Det hugger i mitt hjärta när han är arg när jag lämnar honom, att han blir ilsken och slår omkring sig och på saker. Hans pappa bemöter det inte heller på rätt sätt kan jag tycka. Han börjar i stort sett varenda gång vi byter med att skälla eller tjata på honom...Inte Med en kram och ett hej och att han saknat honom. Jag tycker inte om det!!!
Jag ser ju att Elias inte mår bättre av det... jag tycker att han borde märka det oxå och försöka ha ett hjärtligare bemötande när Elias kommer.

Men jag, fegproppen vågar inte säga ifrån till min fd för jag har en sådan rädsla att han ska bli arg. Fattar inte varför jag bryr mej för jag kan ju skita i om han blir arg men det är min rädsla att ha ovänner och att folk inte tycker om mej!

Jag måste bli bättre på att säga ifrån helt enkelt men hur ska jag kuna göra det????

Saknar saknar saknar Elias och vill inte göra någonting mer ikväll... tänker nog bara ligga här å glo och sen sova!!!

Vilken morgon

Blev väckt av telefonen och det va min chefs fru som ringde...Hon sa bara Tattoobiljetter och då svor jag högt!

Vi har en buss på väg till Skottland som ska på Tattoo och jag har inte lagt i biljetterna... SKIT SKIT SKIT!

Jag har fått ringa runt nu på morgonen och klura på hur man kan lösa det med att skicka biljetterna till dem express så nu blir det en extra kostnad på 1000 kronor för att få fram biljetterna i tid.
Det känns inte bra alls men fel gör vi ju alla...

Ringde chefen och han sa att "DEt här går åt helvete!" Men det ska det ju inte behöva göra, jag har löst det så att biljetterna kommer vara framme på tisdag och de behöver dem på onsdag kväll så det har löst sig!

Men man får lite ont i magen när sådant händer, det är inte kul....

Sköna sängen

Skönt att ligga i sängen och veta att det är fredag och att man får vakna av sig själv imorgon, ingen klockan eller telefon som ringer tidigt...
Det är lördag och helg och det känns skönt! Veckan har gått fort trots att det varit segt på jobbet men jag har ju sällskap på datorn av goa vänner!!!

Att veckan har gått fort är på ett sätt bra men på ett annat sätt dåligt för det betyder att snart ska jag lämna Elias igen och det är aldrig kul... Han sa idag i bilen att han ville bo hos mej 3 veckor till! Härligt så klart men ohållbart. Hans pappa skulle sakna ihjäl sig och det sa jag till honom oxå.

Rastlös känner jag mej i kropp och själ, har gjort det lite från och till denna veckan... Saknat och funderat mycket men det lönar sig ju inte, lite less och ledsen på att människor jag tycker mycket om inte hör av sig och jag orkar inte hålla kontakten hela tiden så då får det vara så här så länge. Förhoppningsvis så kan vi plocka upp kontakten sen igen!! Men det är tråkigt iallafall när det blir så!

Jag och Elias har längtat hela veckan efter att vi ska få passa min lille brorson Gustav 1½ år imorgon och han ska sova över men så pratade jag med min bror och nu blir det kanske inte. Gustavs mamma var lite krasslig så de vet inte om de ska iväg. Jag sa att vi vill minsann låna Gustav iallafall för vi har längtat hela veckan efter att få passa honom så jag hoppas att det blir så iallafall! Annars vet jag en pojke som kommer bli besviken... Ja jag oxå så klart men Elias har sett så mycket fram emot att få ha sin lille kusin här hos oss!

Vi håller tummarna att han kommer till oss imorgon!


Jag har ju glömt att berätta att jag har slutat röka! Rökte sista ciggen förra onsdan så nu e det slut på det! Jag snusar dock igen men det vet jag ju sedan tidigare att jag kan sluta med så det kommer jag göra igen!!!
Känner mej duktig iallafall som inte rökt på mer än en vecka!!!

Tummen upp för mej tycker jag och ger mej en klapp på axeln!



Värt mer än allt guld i världen...



Detta fantastiska halsband fick jag av min älskade son när jag hämtade honom på dagis!

Det är värt mer än allt guld i världen och jag blev så glad när jag fick det!
Han sa att jag fick det för att han älskar mej, vilken gåva att få från sin son!

Min älskade lille Elias, han är så fantastisk!!



Mamman får posera när pojken ska fotografera!
Stoltaste och gladaste mamman i hela världen!

Oh vilken härlig helg!!!!!!

Jag har haft en fantastisk helg med underbara människor omkring mej! Mår riktigt bra måste jag säga!

Fredagen va seg på jobbet och jag bara längtade hem... När jag väl kom hem kastade jag mej in i duschen då det skulle komma två "strandraggare" som oxå skulle duscha och sen en Hemtextjej som oxå ville ta sig en dusch innan det var iväg ut på stan och ljusfesten...
Gänget som bestod av Linda, Mårten, Philippa, Nicolina, jag Hanna och Haakon kom iväg efter en hel del fixande av hår, smink, vaxning av ben, klädbyte och fixande och traskade ner på stan där det kryllade av folk... Inte lätt att hitta bord för 7 pers någonstans på stadens uteserveringar. Vi hamnade till slut på MM´s uteservering i loungen där vi satt riktigt gött i sköna soffor! Smarrig mat som vi tyvärr fick vänta liiiite länge på. Men gott va det! Sen va de flesta av oss trötta och traskade hemåt till kollektivboendet på Bruksgatan för att sova och ladda inför lördagens utmaning!!!!

Jag och Mårten åt en stadig frukost och gjorde oss klara för 2009 års Strandkamp som dessutom hade 10 års ubileum i år! Vi cyklade ner till hamnen i Skälderviken där alla lage samlades innan klockan va 12 då tävlingen drog igång!
Alla dessa roliga grenar och roliga människor, öl, red russian, spetsad vattenmelon, korv i bröd, strålande solsken, nyckelpigeinvasion, kexchoklad, chips, skratt, sång, sand sand sand regn regn regn, bad i ösregn med en öl i handen, sol igen!

Grenarna i årets strandkamp var först och främst Båtracet... två och två med en gummibåt som man ska dra ut i vattnet och sedan paddla tillbaka på, grymt jobbigt!!!
Spika i spik i en bräda på tid, 3 spik per person och vi gjorde det grymt bra i lag Winarna som var vårt lag!
Hoppa en bana med en uppblåst gummiboll med horn var gren nummer tre och gissa vem som stupade framåt i sanden rejält... Jo jag! Jag höll hårt i min boll så jag fick hela huvudet ner i sanden, svalde några tusen sandkorn hade sand i näsa, mun ögon hår och ja typ hela jag va sandig... Men jag tog upp kampen snabbt och fortsatte in i mål!
Sen va det dax för äggkastning och det blev mörkare o mörkare på himlen och till sist kom ett riktigt ösregn som gjorde att vi fick avbryta. Alla gömde sig under parasoll, solstolar, filtar och handdukar under en dryg timme medan regnet piskade ner... Jag Mårten och Haakon tröttnade på den illaluktande ullfilten och sprang ner och badade i havet istället... Haakon serverade oss öl som vi satt och drack medan vi väntade på att regnet skulle ge med sig.
Äggkastningen togs bort som gren och vi kastade bollar i hinkar som va nergrävda i sanden istället medan vi sprang runt banan fem personer åt gången för att få ner dem i alla hinkarna...
Regnet slutade och solen kom fram igen så vi avslutade med äggkastning!

Kampen var över och alla 6 lagen med mer eller mindre 10 personer i varje lag drog till Sångarnas Hus i Hembyygdsparken där vi fick fantastiskt god mat och trevlig gemenskap med sång och prisutdelning!

Lag Winarna var övertygade om att vi slogs om segern... men......
..........av 6 lag kom vi på femte plats! Hur det gick ihop fattar vi inte!! Men vi slipper iallafall anordna kampen nästa år!!!

Mårten och jag gav upp ganska tidigt och cyklade hem väldigt nöjda med dagen!

I morse när vi vaknade var vi nog fortfarande nöjda med dagen men väldigt väldigt trötta....

Mårten stack på sitt håll och jag stack och hämtade min älskade lille knatte!!! Så härligt att ha honom hemma igen!

VI åkte därefter på reunion med gamla gänget från Strövelstiden... Vad roligt att snacka med alla igen! Några av dem har jag inte träffat på säkert 10 år så det va kul att träffa dem och deras girls och barn! Vi grillade snackade åt smarrig efterrätt och barnen fick åka häst och vagn!

Nu e det sena kvällen och jag ska ta min bok och läsa några sidor innan jag ska somna och ladda inför en ny arbetsvecka!

Tänkte att jag ska uppdatera med bilder från både semester och sommar någon dag när jag har tid och mera ork!!! Det kommer, det kommer!



Härligt sällskap!

Har haft två härliga semesterkvällar, jag jobbar ju mellan 8-17 och sedan semestrar jag på kvällarna!  

I onsdags ville jag så gärna dra ner till stranden och ta ett kvällsbad men visste inte vem jag skulle fråga som kunde hänga på så där spontant! Messade Jonas och han hängde på! Vi cyklade ner så vi kunde ta några öl med oss! Låg där och snackade drack öl och efter mycket tjat fick jag med mej Jonas i havet oxå. Han tröttnade på mitt tjat så han gav med sig! :)  
När vi inte pallade va kvar cyklade vi in mot stan lite glada i hågen och beställde pizza som vi käkade på min balkong och sedan slappade vi halva natten, gött!

Han e en rolig och fantastisk kille som jag trivs så bra med! Vi flamsar mest och "slåss" alltid. Så har det alltid varit. Jag va ju förälskad i honom när jag va 15-16 år och då va jag helt salig när han kom hem till min bror och passade på att bonka till mej på armen! Det betydde ju att han såg mej! Vilka minnen man har! *skrattar* Kul att va med honom!!!  

Igår va det jobb hela dagen i det fantastiska vädret, satt här o kikade ut på solen och längtade ut, körde o hämtade Philippa i Viken och hem i full fart! Blev frissad av Philippa och sen drog hon jag och Mårten ner på stan och åt smarrig middag på Telegrafen en sväng! Mmmmmm, härligt med sånt mysigt sällskap! :)

Väl hemma igen umgicks vi, eller umgicks och umgicks... Philippa satt vid datorn med sin mobil, Mårten låg på spikmattan och jag stod i hallen och tränade med mitt gummiband! Så avslappnat!!!  

Idag blir det ännu mera umgås, Ljusfest i Ängelholm så vi ska ner där en sväng och bara strosa runt tror jag väl... blir nog nice!!!   Men först får jag sitta här och titta ut på den fantastiska solen igen och önska att tiden går fort fort!!!

Så lite som behövs...

Tänk vad lite som behövs för att min dag ska bli nice!!! Jag är helt enkelt gladare idag och det var en liten liten grej som gjorde det!

Man blir alldeles sprallig och vill studsa runt som en studsboll, hoppa upp å ner lite granna kanske! Hahaha vilken syn det hade varit om jag gjorde det här på jobbet... Hur hade det sett ut???

Idag har jag nog energi i massor att städa och fixa och få fint hemma igen, lägenheten ser ut som ett bombnedslag, måste få lite ordning på hemmet för jag vet ju att jag mår bättre då!!!

På torsdag ska jag blir frissad av min alldeles egna frissa Philippa och vi får sällskap av min kära bonusbror Mårten som e hemma från London! Ut på stan en sväng och mysa med dem! Längtar!!!
Fredag blir det ljusfesten i Ängelholm och det ska bli mys då oxå minsann och sen väntar Strandkampen på lördag och jag ska kämpa järnet för kanske vårt lag Winarna kan vinna i år?!?! Hahaha tror väl inte det för vi är inte topptrimmade i vårt lag men förra året hade vi jävligt kul iallafall och det är ju huvudsaken!
Så nice oxå att Mårten ska vara med då oxå, kommer få ha honom hos mej 3 nätter denna veckan och det ska bli så härligt, snacka och fnittra och babblas en massa!

Oh vad jag känner mej glad iallafall!

Jobb, shopping och tankar

Ligger i soffan och har ingen energi kvar... fastnade i en bok igår och kunde inte sluta läsa och sen upp och iväg till jobbet och därifrån direkt till IKEA och Väla med Linda!

Skulle inte shoppa något men det blev ju så klart shoppat en hel del iallafall... Så klart i Lindas sällskap reajägare som vi är! Knästrumpor i olika varianter, nya trosor eftersom jag bara har ca 50 par sen innan och så en ny hoodjacka, den andra slarvade jag bort när jag va på camping, ett nytt nattlinne och en noppmaskin! Alltihopa på rea så klart!!!

Jag är så glad att jag fastnade i boken igår för jag har inte kunnat läsa sedan jag och Linda va i Grövelsjön, glad att jag kan det igen, det kan ge lite ro!!

Jag är speedad hela tiden känns det som och jag måste ta tag i att klura ut varför det blir så... måste använda mej av mina olika hjälpmedel som jag fått, övningar och självhypnos!!! Det är dax att jag tar hand om mej själv lite bättre igen så att jag får lugn...

Måste få lugn lugn lugn i själen igen!!!

Ledsen och stimmig...

Så jobbigt och ledsamt att lämna lille knatten när han blir så ledsen... Han hängde sig fast vid mej och grät och ville inte att jag skulle åka.
På vägen hem till hans pappa kom han med idén att jag kunde bo där oxå. De har ju en gästsäng som jag kunde sova i... det hade ju varit guldläge för honom men inte för någon av oss andra.
Det värker så i mitt hjärta när han blir så ledsen och det känns förfärligt, kan tänka mej att det måste kännas jobbigt för pappan hans oxå att han blir sådan när jag lämnar...

Kanske känner Elias på sig att jag tycker att det är ledsamt att han ska vara ifrån mej men jag försöker att inte visa det för honom och peppar honom att han ska ha det roligt med pappa och hans sambo.

Hela denna dagen har varit ångest... det lixom kryper inom mej av att vara hemma, vill inte vara här men vill inte jobba imorgon och jag har haft tusen myror i huvudet... Det gillar jag inte alls för jag vill inte hamna i den svacka jag var i tidigare i år...
Jag tänker mycket på att jag har sårat en person väldigt mycket och skulle så gärna vilja be om förlåtelse om och om igen men jag tror inte att mina ord är mycket värda där tyvärr... Hade önskat att det vore annorlunda! Att det hade sagts på ett annorlunda sätt och inte så som det blev... men som man bäddar får man ligga...

Tänker mycket oxå på att jag trivs rätt bra med att vara själv för tillfället, att jag kanske inte var mogen att ha ett förhållande egentligen, att jag vill ha fart och fläkt omkring mej och inte vara stilla för då kan jag ju tänka och fundera ännu mera... Jag gillar att ha saker att göra, gillar egentligen inte alls att bara ligga så här rätt upp å ner och göra ingenting. Kan inte slappna av och det gör mej ännu mera speedad...

Ja ja, säkert e att en del av ångesten idag beror på att jag ska jobba imorgon. De flesta har nog samma känsla när de ska tillbaka till jobb efter semestern eller har jag fel?

Hemma igen...

Åh vad det är skönt att ligga i sin egen säng!

Har ju semestrat och sovit i tält med Elias, sovit 7 pers i en husvagn och sovit på en tältsäng i Kalmar hos min fantastiska Sanna. Det är en härlig känsla att få lägga sig i sin egen säng och känner jag mej och Elias rätt så sover vi nog bra länge imorgon bitti! HOPPAS det iallafall!

Men vi har haft en härlig semester, jag ska uppdatera med lite bilder sedan men har inte lagt in dem på datorn ännu så det får vänta...

Slappat, ätit gott, badat, Elias har fiskat med håv tillsammans med sina kära kusiner tillika idoler, druckit vin (inte Elias då), cyklat i ösregn, ätit glass och godis, grillat, promenerat, shoppat, Elias har vattnat blommor och äppleträd i Sanna och Henkes fina trädgård vid deras nya hus, grillat banan, pratat, busat, löst sudoko, ritat, klippt och tejpat, kramats, bråkat, skrattat, gråtit,  smsat, pratat i telefon, hälsat på fastrar och farbröder på Saxnäs, kollat sopbilen, solat, fottat, sett "spökslottet"  Borgholms slottsruin, kollat vindmöllor, pratat med fåren, slarvat bort favvo hoodjackan - ja en semester med både det ena och det andra!

Att åka på tältsemester själv med en trotsig 4½ årig pojke är ett äventyr kan man ju lugnt säga Speciellt eftersom han för tillfället lyssnar extremt dåligt på sin mamma och tjafsar igen som fan... men mestadels har vi haft det bra och mysigt iallafall och när vi minns semestern sen så är det bara de bra sakerna man minns ju!
Sa att det va första och sista gången men jag tror nog att jag kan ge mej på det igen faktiskt... Va rätt mysigt att sova i tält med den lille filuren!!!

Vi kom hem sen eftermiddag och då va det bara att starta tvättmaskinen och sedan packa kylväskan och iväg med en kompis ner till stranden för att grilla och äta gott och snackas! Härligt va det att bara vara där och ta det easy!

Sen försvann dock våra barn spårlöst och då slog hjärtat fort kan jag säga... Huga vad man blir skräckslagen oc de minuterna vi inte visste var de fanns var vääääääääääldigt långa vill jag lova!
Jag höll mej dock lugn när vi hittade dem och höll ett bra förmaningstal om hur man ska göra och inte göra...
Men det kändes förfärligt bara tanken på att något kunde ha hänt dem medan vi satt å snackade om hur duktiga de egentligen är som är så rediga och förståndiga... Tjo visst att de var... De hade iallafall roligt och vi med!

Nu vill jag att tvätten ska va klar så jag kan natta mej sen, e så trött idag, imorgon lämnar jag Elias och sen är det åter dax för jobb... men det tänker jag inte på nu och dessutom kan jag leva semesterliv varje vardag mellan 17-08!


RSS 2.0