läääänge sen

Ja det var länge sen jag skrev kände jag!

Ikväll sitter jag och Elias här och har lördagsmys... han kollar lite tv och jag surfar runt men snart blir det bokläsning och mys!

Det händer mycket i skolan, full rulle och jag känner verkligen att jag utvecklas och det är många nya saker och tekniker att lära sig. Jag hade utvecklingssamtal i veckan och fick beskedet att på det teoretiska ligger jag på betyget mycket bra och inom det floristiska är jag på god väg mot samma betyg!

Betygsättningen är mindre bra/bra/mycket bra så jag är nöjd och målet är så klart att jag ska få mycket bra på alla områdena! :)
Jag vill ju så klart ha så bra betyg som möjligt den dagen jag ska ut i arbetslivet! Jag vill verkligen hitta ett jobb som florist när jag är klar med utbildningen, vill inte tillbaka till Hyllinge Buss, känns verkligen som att jag är klar med det stället!

Elias, Elias, Elias, bara han och hans liv kan bli en hel roman men det är inget jag väljer att skriva om här... Han är världens bästa pojke och jag älskar honom mer än något annat på denna jord!!!

Han har haft barnkalas idag och det blev en succé! Min käre bror ställde upp och vi åkte med 9 pojkar till Helsingborg... Först ett besök på MC Donalds och därifrån till polishuset där grabbarna fick kolla in polisbilar och provsitta motorcyklar och fråga alla frågor de ville till Niclas, min bror som arbetar som polis i Helsingborg!
Killarna var fascinerade och frågade massor av saker!

Eftermiddagen har varit lugn, vi har bara tagit det lugn och Elias har grejat med sina nya saker som han fick i present idag!!

Ikväll har vi egen kväll jag och lillhjärtat. Jögge är på vift med en kompis! Jag ska fixa med Elias fotobok ikväll tänkte jag och ha en lugn kväll, försöka komma i säng i tid efter en vecka med tidiga mornar och lång resväg i snöoväder till skolan. Behöver passa på att vila när jag har chansen!!!

Imorgon tror jag det får bli att få på sig termobrallor och ut och åka pulka en sväng i snön med Elias, mysa och dricka varm oboy!!!

Jag ska försöka bättra mej med att blogga men livet springer fort fram för tillfället och fokus är inte datorn för tillfället... så mycket annat som är så mycket viktigare!!!

Tänkte att jag avslutar iallafall med en bild från vår brudexponering vi haft i veckan på skolan... Ett väldigt guldigt varmt tema med en handbunden brudbukett med en krans av röd kornell och detaljer av mossbollar och äpplen. Corsaget går i samma stil och bordsdekorationen likaså! Jag blev riktigt nöjd med mina arbeten och exponeringen likaså!  
Kommentarer
Postat av: Åsa

åh va kul med blogg ;)

du är såå duktig vännen!!!

saknar dig massor.. många kram <3

2010-12-06 @ 08:45:14
URL: http://lifeofblueeyedgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0