Till fjälls...

Nu drar jag snart till fjälls med min bästa vän Linda! När jag vaknade imorse så tänkte jag och nynnade för mej själv " Vi drar till fjällen, sova hela kvällen..."  Ooooooooooooooooooohhhhhh vad det ska bli härligt!!!

Någon undrade om snuset, JA jag är fortfarande snusfri och det känns fantastiskt bra! Äter väl ett kilo morötter om dagen istället ungefär men det e ju nyttigt! Sen viskar vi bara om allt det där andra som slinker ner för tillfället men men en sak i taget!

Hela veckan som gått har jag haft en härlig känsla i kroppen. eller många härliga känslor! Många bra saker i livet!!!
Resan som är dax nu om typ en halvtimme... OJ; måste skynda nu! *skrattar*
Trevliga och roliga telefonsamtal och prat om allt och ingenting med en härlig person... Tänk att man kan ha så mycket att prata om, det är fantastiskt kul och känns så bra att jag ska få frulla med honom efter semestern!!! Ser mycket fram emot det och en lååååååååååång kram!!! Han är härlig att krama ! *ler finurligt*

Nähäpp go vänner, nu måste jag packa ner sista grejorna så att jag kanske kan vara i tid för en gångs skull eller vad tror ni? Tidsoptimist som jag är!

Jag ska ha en underbar vecka i snön med skidor, snöskor skoter födelsedag och bara vara! Allt i sällskap med Linda som betyder så mycket för mej, bästa!!!!

Jag lär ju uppdatera er på veckan när jag kommer hem... tills dess så önskar jag er alla en fantastisk vecka! Kram kram

Förlovningshistoria

På RIX fm ska man maila eller ringa in och berätta om sina förlovningshistorier och jag funderade då på om jag kommer att förlova mej igen? Jag har sagt att jag kommer aldrig gifta mej i kyrkan igen iallafall!! Det finns inte på kartan...

Det har jag gjort vad jag ska och ska jag gifta mej igen så blir det nog på en sandstrand med palmer och blått vatten och en bukett med tropiska blommor... *drömmer*

Hmm... men som det känns i nuläget är det inte aktuellt med att jag ska gifta mej igen! Men man ska klart aldrig säga aldrig, vad som händer i framtiden vet man ju inte...

Men förlovningshistoria har jag ju en men den e så gammal och inaktuell att den inte e nåt att berätta om...


Jobberbjudande!

Oooooooooooooooohhhhhhhhh...

Spännande måste jag säga! Igår ringde en av tjejerna från syjuntan och sa att NU måste jag ta mej i kragen och gå och prata med "S" som verkligen behöver hjälp i sin blomsterbutik!
Hon hade sagt att hon måste ha hjälp nu och att hon ville att jag skulle komma dit och prata med henne om att arbeta extra!
WOW WOW WOW!!! Tänk vad kul det kunde vara att få göra det!
Jag ska dit på fredag en sväng och snacka och så får vi se...

Visst, det är inte en heltdistjänst men att jobba lite extra vore kanon, få in en fot som kanske kan leda vidare till något mera sen!

HÅLL TUMMARNA!!!!


Funderingar utan svar


Ja här kan man sitta å fundera på livet och en hel massa...

Varför svarar han inte i telefonen den där mannen som ska ge mej ett svar på en fråga?

Varför är mina chaufförskollegor så jävla nyfikna på vad som händer i mitt liv om helgerna? Det första som frågas på måndag morgon är om jag har några skandaler att rapportera... *skakar på huvudet*
Tänk att ha ett så tråkigt liv att de måste ha koll på mitt liv! Men jag har inget tråkigt liv iallafall! Det e väl klart därför de vill ha rapporter! *skrattar*

Varför kan jag inte få finnas där för er? Ni har ju funnits där för mej när jag har haft det tufft och jag vill finnas där för er oxå ju!!!! SAKNAR och önskar jag kunde göra något eller bara finnas!

Varför får man kommentarer som svider?? Ser ingen anledning till att jag ska få det egentligen och borde inte bry mej men det gör jag iallafall... :(

Varför är jag så in i helvete godissugen hela tiden?? Sockerberoende... :(

Varför känner jag mej plötsligt nu ledsen?

Jag borde vara glad för jag ska hämta min son på dagis alldeles snart och jag längtar efter att få krama honom!!!!

Ja man kan fundera på det mesta i livet och ibland är det svårt att få fram några vettiga svar på funderingarna...



Snusfri!!!

Måste bara säga att jag varit snusfri en hel vecka nu!!!



Men visst kan jag säga att jag är bra sugen!!!

Helgen är över...

Japp helgen är över och det är måndag igen! Idag ska jag hämta Elias och det ska bli så skönt att få hem honom igen!

Helgen har varit bra bra bra!

Fredag först och främst, va och snackade efter jobbet och det var jobbigt men samtidigt ny energi och ork att ta itu med allting! Det känns bra att gå dit och prata och hon har så mycket bra att säga och hon säger precis rätt saker vid rätt tidpunkt.
Jag var väldigt trött efter samtalet så jag gick hem och sov en sväng innan det var dax för girlsen, Linda, Martina och Anna, att ta oss till Bahnhof och lite After work, med betoning på lite! Vi åt av deras samrriga buffé och jag tog en öl! Vi snackade och pratade och vid 8-tiden var vi nöjda och begav oss hemåt.
Jag och Linda stack hem till mej och kollade Let´s Dance och åt "lite" godisar och slappade!  

Lördagen var en mycket bra lördag! Sov gott och ganska länge, åt nötcreme till frukost och planerade för Grövelsjön med Linda per telefon. Sen blev det stan med Martina och fika på Espresso House och shopping! Nya fina Helly Hansen termobrallor och jag införskaffade sommarens keps, en grön PUMA keps!  

Vi gick länge och funderade och klurade på vad man köper till en kille man aldrig träffat som bjudit på middag... Tulpaner? Näe... Choklad? Njae... då hade vi ju ätit upp det på kvällen. Gick in i en superhärlig affär Salt & Peppar och hittade flingsalt och ett fat och fick det fint inslaget i cellofan! Det passade nog bra som en liten grej att komma med på första träffen!!  

Martina tyckte att jag skulle ta mej i kragen och fixa till håret då jag haft en HEMSK utväxt... länge sen jag färgade håret nu... Sagt och gjort, Tina följde med mej hem och färgade mitt hår så det blev riktigt fint igen! *TACK LOPPAN*  

Sedan blev det full fart... tidsoptimist som man är så tror jag att jag har hur mycket tid som helst men OJ så var klockan mycket plötsligt och fick messa att jag blev lite senare! Smidigt som fan första gången man ska ses eller?!?! Aja, det e lika bra att erkänna direkt att man e tidsoptimist!
Blev iallafall klar och susade mot Helsingborg, bytte bilen mot cykel hos brollan och sen efter lite extra cyklande möttes vi!

En härlig promenad, god middag *mmmmmmmmm*, gott vin, god Ben & Jerrys glass och absolut riktigt trevligt och härligt sällskap!!! Hoppas vi gör om det snart igen! :) 


Gick och cyklade i snöoväder hem till brollan mitt i natten där jag härbärgerade på soffan. En liten Gustav vaknade tidigt så man va inte precis utsövd när man vaknade...
Frullade med familjen Duvners och sedan blev det till att shoppa loss till bilskrället igen och vidare mot IKEA och VÄLA! Jag hade egentligen inte tänkt att jag skulle handla men kom hem med nya gardiner och en tavellist och tavelramar, tyg till tygtavla och lite annat smått och gott!!
Väl hemma slappade jag loss i soffan och sen kom pappsen och hjälpte mej med att få i ordning med tavellist och sånt! FINT blev det i vardagsrummet!!!  

Ja jag har haft en riktigt bra helg och nu har jag en kort vecka framför mej innan jag sen ska ha semester!!!! GÖTT!!!    

      

Kroniskt trötthet

Jag har nog drabbats av kronisk trötthet... Har sovit som en sten inatt och har hela veckan lagt mej tidigare än vanligt och ändå är jag totalt slut! Så trött så trött så trött!!!!!

Men det är väl så att min kropp har sagt stopp nu... att den inte orkar mer helt enkelt! Så det är bara att acceptera och sova så mycket jag kan! Imorgon ska jag sova länge på morgonen tänkte jag! Söndag lär jag vakna tidigt för då sover jag hos min bror och hans familj där lille Gustav vaknar i ottan...

Jag längtar enormt till jag får komma upp till Grövelsjön, tystnaden där och bara sova tidigt på kvällarna och vakna utvilad med härlig träningsvärk i kroppen! Om en vecka är det full fart med packning och grejande och om en vecka och en dag bär det av i ottan! LÄNGTAR!!!!!!!!!

Å vet ni, jag har inte snusat sen i söndags kväll... det går bra bra bra och känns inte lika jobbigt som förra gången jag slutade! JAG KAN JAG VILL OCH JAG SKA!!!

Jag fick mail från Mattias igår, han lever och mår bra och är ute på fiskebåten och håvar in massor med fisk, SÅ SKÖNT att veta att han mår bra!

Hade en Härlig fikastund med Peter, trevligt snack om allt och ingenting!!!

Idag e det kort dag på jobbet och sen snack och vila och after work med mina underbara girls! NI ÄR BÄST!!!!!


BEBIS!

Nu e hon född!!!

Jonna och Martin fick en liten tjej igår, så härligt! Elias har fått ett litet kusinbarn och jag kan väl kalla mej för "gammelmoster" tycker jag!
Jag menar, jag e ju alltid en moster för Jonna!

2009/02/18

Kl. 14.23

Vikt 3090g

Längd: 49 cm

Babybild


En liten söt plutta e detta minsann!

GRATTIS TILL ER JONNA OCH MARTIN!



ALL LYCKA!!

Ser fram emot att få träffa lilla livet!

GODIS GODIS!!!

Åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhh vad jag vill ha godis!!!!

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!


Dyrbilen!

SUCK OCH PUST!

Har Peter Norrlännings kompis Raif här idag och han meckar med min bil i garaget idag och ska byta kamrem... Inte nog med att den förbannade bilen kostar att köra, bensin och försäkring  och skatt, nu ska den underhållas oxå och det är då verkligen inte gratis!

Ny kamrem, sen var det som så att en tändkabel var avbiten och det betyder att jag måste fixa nya sådana oxå... SUCK! Sen ska ju en annan chaffis hjälpa mej att fixa lite annat här på jobbet, han ska byta olja oljefilter, luftfilter och handbroms... På ett vis hade det varit bättre att lämna in bilskrället och få det gjort allt på en gång, det är ett orosmoment för mej att inte veta när det blir gjort, vill ju ha det klart innan vi ska köra långt till Grövelsjön...

Kan säga att det är tur att man har lite pengar på banken för de rullar på bra nu....

Men jag får en bil som kan rulla många mil till nu förhoppningsvis!!!



Vill dricka kaffe nuuuuuu....

Klockan är snart halv tolv och vi har inte haft förmiddagsfika ännu och jag är så kaffesugen nu!!! Å så skulle vi plocka fram fika men då säger chefen att vi får vänta.... SUCK! Bara för att han sitter där å snackar en massa...

Min bil håller på att bli fixad nu... Peter Norrlännings kompis Raif är här och ska byta kamrem och det kan betyda att jag är utan bil när jag ska hem idag... Men det får jag fixa då helt enkelt! Finns väl någon vänlig själ som kan hämta mej isåfall!
Skönt iallafall att bilen blir fixad! Å det till en bra mycket billigare peng än om jag skulle ha lämnat in den på verkstan... Fick prisförslag på det och det va nästan ett rån 6500:- skulle det kosta. Nu har jag själv köpt grejorna för 1415:- och så ska jag betala Raif för arbetet och det blir väl 2000 typ som jag ger honom, får se vad han vill ha och hur länge han håller på...

Fick nyss veta att en som jag bryr mej väldigt mycket om har åkt in på förlossningen i morse, håller tummarna att allt går vägen och väl! Snart blir familjen större, härligt!!!! 

Annars så kämpar jag på med att vara snusfri, 3 dagen idag!!! *Stolt*

BRA SAKER JUST NU!

Inget snus på 3 dagar
After work å fredag
Shopping med Linda på lördag
Fika med "Pidde" imorgon förhoppningsvis
Promenad och middag och melodifestivalen = dejt på lördag!!
Kamremen blir bytt på bilen
Grövelsjön närmar sig mer och mer för varje minut som går!!
Ny bebis på gång i släkten!!
Långa fina naglar, nöjd!!

MINDRE BRA SAKER JUST NU!

Inget snus på 3 dagar = abstinens
Kass med pengar
Blir kanske utan bil idag... lite bökigt och stökigt!
Godissugen
Kaffesugen
Ingen Mattiaskontakt på MER än 2 veckor...

Ja detta är bara det jag kommer på just nu...
 

Trötta livet

Blå himmel och strålande sol och minusgrader... UNDERBART!
Mindre kul e ju att man sitter här inne på jobbet hela dagen och när man väl kör hem börjar det ju att mörkna.  

Men jag får tänka som så att om två veckor e vi i Grövelsjön och förhoppningsvis har vi lika fint väder då!! Beställer finväder hela veckan faktiskt...  

Igår gick jag och lade mej i tid och trots det så är jag skittrött idag igen... Har drömt konstiga saker, vet inte riktigt vad jag drömt men jag har många små flasher som ploppar upp.. märkligt!!

Oh my God, jag tror jag skulle kunna somna här å nu medibums faktiskt... Hur bra e det på en skala, har bara jobba 1½ timme så det är många halvtimmar kvar tills jag får köra hem för idag... Aja det är bara att hålla sig vaken och se glad ut!!  

Tjingeling och so long!!    

Jävligt jobbigt

Ja denna dagen har varit jävligt jobbig på flera sätt...

Upp i ottan där vi sov hos åvra kära Åsljungabor och iväg med knatten till dagmamman. En mardröm blev det av detta! Han började redan innan vi kom dit att jag skulle köra förbi hennes hus, att han inte ville vara där och när jag sedan svängde in på gården vrålskrek han att jag inte skulle köra dit! Han var helt förtvivlad och ville inte till dagmamman idag. Jag tog med honom in och han hängde sig i mitt ben och ville inte släppa. Det högg i hjärtst och jag kramade och pussade honom och sedan fick jag ta mej loss och gå trots att han var jätteledsen...
Jag vinkade på honom genom bilrutan och han följde mej genom att springa från fönrster till fönster....
Mitt älskade lilla hjärta, jag grät hela vägen till jobbet och tyckte det var något av det värsta på väldigt länge!! Så jobbigt!!!

Idag har jag slutat snusa... tog sista snuset innan jag gick och lade mej igår och just nu är jag så in i helvete sugen på att ta en pris snus... har ätit en massa godis istället idag och det är ju inte så bra att göra det för gör jag det kommer jag rulla fram... Men på jobbet e det tuggummi och morötter för hela slanten! JAG KAN JAG VILL JAG SKA!!!

Jävligt jobbigt är oxå att imorgon är det två veckor sedan som jag fick ett livstecken från Mattias i Norge... var fan håller du hus???

Jävligt trött är jag och ska alldeles strax hoppa i säng och somna på min kudde och sova ända till morgonen! Saknar min lille kotte enormt och önskar att han va hos mej, bara att höra hur han andas när han sover gör mej lite lugn!

Nähäpp... om jag ska kunna skriva dagbok idag så får jag nog lägga mej nu för ögonen kommer snart gå i kors...

Bra och mindre bra saker i livet...

BRA SAKER I LIVET JUST NU!

Elias är glad och pigg och mår bra!
Resan till Grövelsjön närmar sig... två veckor kvar!
Fredag idag!
Jag har lyckats sluta bita på naglarna så de är så långa och fina!
Alla hjärtans dag dejt imorgon med min son, fika på stan och bio!
Bästa Linda och Douglas kommer imorgon!
Födelsedagsfest för Martina ikväll, alltid lika härligt med fest hos Martinssons!
Har köpt SISTA dosan snus idag!
SOL & BLÅ HIMMEL!!
Min familj och mina vänner, ni betyder allt för mej!
Erika & brorson Gustav kommer på frukost på söndag!
Härligt snack på MSN om kvällarna!
Bestämt att jag ska ta föräldraledigt på fredagar de veckor jag har Elias!
Våren är på väg!
Sovmorgon imorgon!


Mindre bra saker i livet just nu...

Segt som fan på jobbet, inget att göra...
Köpt sista dosan snus idag...
Helgen går för fort...
Bilen kostar många pengar...
Radiotjänst ringde igår...
Saknar min Norgevän Mattias, spårlöst försvunnen...
Inga svar på sms... SUCK!
Trött, sover för lite!!




Gå å lägg dej!

Ska jag berätta vad som hände idag på jobbet...

Det är många halvtimmar på jobbet när vi kommer på morgonen och jag och min kollega räknar ner hela dagen! Vi har inte så mycket att göra och idag har telefonen inte ringt mycket alls. Jag har bokat 3 resor på hela dagen! Det är sååååå tråkigt när det inte händer något.
Jag satt där å glodde på dataskärmen och lade lite patiens och rätt va det var vaknade jag till när telefonen ringde! Jag hade somnat på jobbet igen.... SUCK vad jag blir trött på mej själv!

Jag måste lära mej att gå å lägga mej i tid på kvällen!

Pinsamt att somna på jobbet oxå! Tänk om min chef kommit in precis då... han hade nog blivit lite sne på mej!

Jag ska gå å lägga mej snart nu faktiskt, JAG SKA det!!!


Tarotkort och tankar

Ikväll har jag varit med Carina, Susann och Lise på en kväll med prat och trevligt sällskap. Vi har samtalat och pratat om lite mellan himmel och jord och lagt tarotkort. Det är alltid lika spännande!
Susann som egentligen inte vet mycket om mej kan läsa av och säga så många sanningar utifrån korten jag slumpvis tog ur kortleken. Skrämmande men så sant! 

Jag tog tre kort som symboliserar en erfarenhet från något som varit, nutid och framtid.
 Det som varit var ett kort som symboliserade något jobbigt, ledsamhet, modstulenhet och det är ju sant. Det är ju så sant, det har ju varit så under perioder.

Nutidskortet visade en stagnation, att jag står och stampar på samma ställe, att jag ger energi men inte tar eller får lika mycket tillbaka. Det är oxå så sant! Jag ger och ger och ger till fel personer istället för att fokusera på att ge mej själv mer av den energin.

Frantidskortet visade att det är något som ska mogna fram, att jag kommer att komma fram till något som komemr slå ut i blom såsmåningom, inte just nu men såsmåningom kommer det att blomma upp och då är jag beredd på det när den dagen kommer!

Jag fick sedan ta ytterligare ett kort och fick då ett kort som säger att jag ska våga lägga maskerna som jag tar på mej, att jag ska våga visa vem ajg verkligen är. Våga visa min svaghet och min styrka. Att jag måste inse att jag har en inre styrka och ta vara på den!!!

Vi ska ses framöver och ha lite olika teman på de kvällarna och det ska bli riktigt spännande och förhoppningsvis utvecklande! Jag kan inte så mycket om sådant här med healing, yoga och drömtolkning och sådant men det är så spännande att jag gärna vill lära mej mera om det!!


Något helt annat just nu är att jag saknar Mattias så enormt! Vi har inte pratat på en hel vecka och det känns så tomt att inte få ventilera och prata med honom! Han är ju säkert ute på sin båt där uppe i Norge och har ingen täckning på mobilen men jag saknar honom fruktansvärt iallafall! Jag tänder ljuset för honom varje kväll och han är i mina tankar! Anledningen till att det känns jobbigt är att han avslutade så hastigt och lustigt sist vi pratade att jag inte ens hann med att säga hej då innan han loggade ut. Jag har svårt att bara tänka att han var tvungen att sluta tvärt och inte hinna säga kram och hejdå men det gjorde han iallafall och det gör att jag grubblar på om jag skrev något galet eller fel?
Han är verkligen en fantastisk person som jag lärt känna och som blivit en god vän och som har gjort mej glad så många gånger och jag önskar att han ska komma hem snart så jag får träffa honom!  Jag vet inte när men jag vet att någon gång kommer han hem!!

Ja många tycker det är galet att en person man aldrig träffat kan betyda så mycket men så är det iallafall!

Livet kan vara bra konstigt ibland! Men det jag har bestämt mej för är att leva livet och försöka att må bra varje dag!

Imorgon är alltid en ny dag med nya möjligheter, glöm inte det!


Pizza hizza...

Mmmmmmm jag och knatten gjorde hemmalagad pizza idag!
Det är så härligt att ha sonen min hemma igen! Han var så glad när jag hämtade honom på dagis och vi har haft en riktigt mysig kväll! Det är så härligt när han är så glad! Det känns som att han är mera lugn och harmonisk nu, han har landat i tillvaron och jag hoppas att det håller i sig!

Han kramas och pussas och vi myser! Han säger att han älskar mej och klappar mej på kinden när vi ska somna! Vi läste en låååång saga ikväll och sen somnade vi tillsammans!!

Nu sitter jag här och är jättetrött och tänkte ju att jag skulle skrivit om helgen men det får bli imorgon istället...


JAG ÄR RIK!!!

Ja jag är väldigt rik minsann! Jag har så fantastiska vänner så det går inte att beskriva i ord!!! Jag är så glad att jag har mina vänner, Ni är alla helt underbara!!!

Har haft en grymt bra helg med mina kottar Sanna och Sara hos Sanna i Kalmar!

Ikväll är jag så trött att jag bestämt mej för att jag får skriva om helgen imorgon istället och istället koncentrera mej på att hitta kudden och sova!

Imorgon kommer min älskade Elias hem!!! LÄNGTAR!!!!!

Laddar...

KLockan är nästaqn natt och jag är trött som attans men jag måste ju fixa klart så jag har lite musik att lyssna på när jag ska åka tåg i 4 timmar imorgon!

Ska på tjejhelg i Kalmar med Sanna och Sara! Ska bli riktigt riktigt roligt! Härligt att resa bort lite!!!

Idag har det varit junta, vi kollade tillbaka i vår "dagbok" och kom fram till att vi har varit igång sen den 5 september 2001. Vi ses en gång i månaden och snackar, syr, pratar och fixar. Själv har jag lagt syandet på hyllan för tillfället, jag grejar med mina foton! Faktiskt ska jag berätta att jag varit flitig idag och nästan gjort klart mitt album för Grövelsjön i höstas.!! Härligt!!!!
Så kul att titta på bilderna och minnas vår vecka där och veta att snart kommer vi dit igen, min Linda och jag! Ska bli så skönt! Längtar enormt efter tystnaden!!!!

På juntan bestämde vi att vi ska åka på julmarknadsresa till Lübeck! Jag bokade in oss så länge och nu ska alla kolla upp så att det funkar för dem att åka den 6-7 decmber! Vi har sparat pengar så vi har nästan till resan redan i vår kassa vilket så klart är toppen!

Idag fick jag ett meddelande på msn som gjorde mej lättad men samtidigt tråkigt så klart... men jag visste det redan och det var väntat. Det sköna var att det stod egentligen rätt saker där! Jag är ju en grubblare trots att jag försöker att inte grubbla och har givetvis tänkt på det men nu behöver jag inte tänka på det mera... Det sköna är att ingenting har förändrats egentligen och det är huvudsaken! Vill inte att något ska ändras!

4-årskontroll för mitt hjärta idag! Så härligt att få träffa honom och att han bara ville vara hos mej, kändes så härligt!! Han är så fantastisk denne lille krabat!! Underbar!!!!
Vid syntestet så pekade Syster Karin på olika bokstäver och när hon pekade på T så sa Elias "T som Therese, det heter min mamma", O so Olivia" Han är så duktig!!!
Han skulle rita en människa och han ville rita hela familjen, sig själv, mamma pappa och Linda. MEn det blev Linda och Elias på bilden sedan hann han inte med att rita mer och han berätade hela tiden för Karin vad han ritade! Jag tror ju fortfarande att han är lite bättre än andra barn! Han är så klipsk och smart och har ett sådant minne!!!

Nä nu måste jag ta å natta mej så jag hinner sova några timmar innan det är dax för frulle här... tidigt frukost i trevligt sällskap förhoppningsvis!

Ha en skön helg allihopa!

Love you, Ni vet vilka ni är!!!

Nu får det vara slut!!

Idag har jag bestämt mej att nu ska jag sluta snusa!!!

Japp nu får det vara nog med snusandet minsann! Tappade en flisa på tanden idag och det var vid tandhalsen så det är helt klart beroende på snuset! Det är där jag "förvarar" snuset som tandköttet har krupit uppåt och man ser tandhalsarna.

SLUT på SNUSANDET!!

Jag kommer sluta den 16 februari och nu undrar ni säkert varför jag ska vänta tills dess men det är för att jag bara ska ha mej själv att vara ilsken på... Det är inte lätt att sluta snusa det vet jag för jag har gjort det flera gånger tidigare och JA jag har varit så dum att jag börjat igen!
Men jag slutar den veckan jag inte har min son hos mej så blir det lite lättare för då är jag själv och kan bara bråka på mej själv...

Känns bra att jag äntligen tagit det beslutet nu!!! Har tänkt det länge, ända sedan jag va så dum att jag började igen så har jag tänkt att jag skulle sluta och NU är det dax!!!

JAG SKA KLARA DET!!!



Dumma grubblerier

Funderar och grubblar och klurar alldeles för mycket!!! Lägg av med det säger jag till mej själv!!! Jag ska inte låta det gå mej på huvudet nu utan bara släppa det och tänka på det som gjorde mej så glad igår och imorse! Det är bra mycket trevligare än att grubbla en massa...


Men ändå kan jag inte släppa det?!?!


Ja ja jag ska lära mej att sluta grubbla, jag slutar nu!!! 


Trööööttast...

Jag satt på jobbet och eftersom jag inte sovit så många timmar inatt så satt jag rakt upp och ner och somnade...
Hallååååååååå... jag måste skärpa till mej, kan ju inte vara vaken halva nätterna! Det går inte för sig att sitta på jobbet och somna ju... Ops!

Men så kan det bli ibland när allt inte blir som man tänkt sig från början! :)

Jag var trött igår och lade mej på soffan och kollade en film när jag kom hem, snackade i telefon med bl.a Linda mitt hjärta och min älskade Mårten. Jag är så glad för hans skull!!! Hoppas hoppas hoppas att vi kan ha den där dubbeldaten på stranden i sommar! Bara jag som ska hitta min drömman oxå nu ju!
Att höra Mårten prata om sin kärlek gör mej varm i hjärtat, i hans ord hör man hur lycklig han är och jag är så glad för hans skull! Han är så mycket värd det!!!! Han är värd all kärlek och lycka!!

Ja sen blev det helt plötsligt inte som jag tänkt mej och natten blev lång...

Vilket visar sig i att jag är skittrött idag trots att det blev sovmorgon ända till kvart över sju imorse!!

Jag lever livet och njuter av det! Jag mår faktiskt rätt bra för tillfället och det känns fantastiskt skönt! Jag gör precis vad jag känner för och bara det är ju så bra för kropp och själ!

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm................ HÄRLIGT!



Kasedans och härligheter och lite ilska...

Jahapps... har ju inte skrivit sen i fredags och fick bannor för det så det är bäst att uppdatera lite här! ;)

Kan någon säga åt mej att sluta gnaga i mej M&M´s... har blivit beroende av det :(

Var ska jag börja... har mycket funderingar och tankar jag skulle behöva ventilera men allt passar sig inte här så jag väljer väl mina ord som alltid. Ni som vet ni vet och ni andra vet inte!

Igår var det Kund & Reseträff med jobbet på Sundspärlan och kasedans med Sten & Stanleys orkester! Har känt att jag inte ville dit alls egentligen men tänk vad det kan bli trevligt när man inte förväntar sig någonting! Var där innan och vi fixade och förberedde innan alla gästerna ca 320 personer kom och gick in! Mestadels äldre men en och annan i min ålder och t.o.m "lammkött"...
En riktigt trevlig tillställning blev det och jag känner väl lite ågren för jobbet imorgon för jag lär få höra en heeeeeeeel del... Men men! Jag hade fantastiskt kul iallafall och dansade loss bra trots att ingen av oss kunde dansa! Man kan dansa på sitt eget vis och sen får de som dansar runt omkring eller sitter å glor göra det hur mycket de vill!!! En härlig kväll i härliga människors sällskap!!!


Idag har jag varit på playan och gått med Carina en lång runda medan Elias va på barnkalas hos sin bästis från dagis!
Jag körde sedan knatten till sin pappa och åkte vidare till min kära kära "bonussyster" Helene med familj! Va där ikväll och pratade en massa! Alltid så härligt att få träffas!!!!

Jag är lite arg nu ikväll... tänker att jag inte ska lägga energi på det men det gör jag iallafall och någon gång så sätter jag väl ner foten hoppas jag och talar om vad jag tycker och tänker och säger tack och hej... Ska bara komma på det själv och verkligen göra det!!!!
Jag verkligen avskyr när man har blivit lovat något och den personen som lovat sedan bara struntar i det och inte ens orkar skicka ett sms och förklara sig!!!! ARG och IRRITERAD blir jag och det är inte värt den energin!!! Jag vet, jag vet, jag vet!! Men även fast jag vet så blir det så... SUCK!

Varje gång så tänker jag , nu är det sista gången, nu skiter jag i det och sen trillar jag dit igen och igen och igen...

Jag måste börja fokusera på det jag har istället för det jag inte har och inte kan få...




Imorgon är en ny dag!!!

RSS 2.0