Längtan...

Längtan...

Längtan efter min kärlek

Längtan efter solen

Längtan efter att få göra det jag vill

Längtan efter att kunna träffa mina vänner som inte bor nära mej

Längtan efter att kunna leva livet precis så som jag önskar!!!

Nya tankar!

I helgen har jag fått massor av ny energi och fått upp ögonen på flera saker...
Energi har jag fått av att vara med mina nära och kära, promenera med min käraste "syster", sova hos dem, prata om livet och hur vi lever...

Jag har fått upp ögonen på att tänka annorlunda! Inte tänka att jag inte kommer klara denna månden med lite pengar utan istället fokusera på att allting löser sig!

Jag ska se mina räkningar som tillgångar!

Jag betalar mina lån för att jag har en utbildning som jag längtat efter att ha
Jag betalar min hyra för att jag och Elias ska ha någonstans att bo
Jag betalar mitt lån för att kunna köra min bil
Jag betalar min mobilräkning för att kunna prata med mina nära och kära
Jag betalar min elräkning för att kunna ha ström i min lägenhet
Jag betalar räkning för fritids för Elias för att han ska kunna ha någonstans att vara på eftermiddagarna när jag arbetar.
Jag betalar mina försäkringar för att jag och Elias ska veta att om något händer så har vi ett stöd
Jag betalar in till sparande för mig och Elias för att veta att när Elias blir myndig så har han en startbudget och för att jag ska kunna leva lite bättre när jag blir pensionär.

Livet är precis som det ska vara just nu!!!!!
Allting löser sig!

Rädsla...

Jag är livrädd att tappa bort honom!

Jag har hittat honom och jag är så kär att det gör ont i mej när vi inte ses...
Jag är så rädd att jag ska bli sårad igen och jag vet att det är orättvist mot honom att jag tänker så. Det är inte rättvist alls, han har aldrig gjort något som gör att jag skulle kunna tro och tänka att han skulle överge mej och försvinna men det sitter djupt rotat i mej och jag vill ALDRIG mer bli så bränd igen. Aldrig mer bli "kastad ner i källaren" och bli trampad på och nertryckt till att tro att jag inte är något värd...
Den känslan sitter i mej och det är värdelöst... jag vill inte riskera att förlora honom för att jag har den känslan inuti så jag försöker att tänka bort det men ibland kommer den upp till ytan och då tänker och funderar jag på hur det kan komma sig att han kan älska mej och vara kär i mej?
Hur kan han vilja ha och va med mej??
Det bottnar ju i min egen syn på mej... varför är jag värd att älskas? Varför skulle någon tycka om mej? Jag är väl inte värd att älskas?
Han är världens bästa och han är så förstående och jag känner mej trygg i hans sällskap. Jag kan vara mej själv med honom och jag behöver inte sätta upp någon mask eller förställa mej!
Jag är så kär så kär så kär!!!!

Han är fantastisk och finast och bäst och vi har så kul tillsammans!! Jag ska bara fatta att jag är okej precis som jag är och att han inte har några tankar på att lämna mej utan
han är kär i mej just för att jag är jag!


grubblerier och lycka om vartannat...

Usch........ Min tanke va att jag skulle skriva ett härligt upplyftande inlägg idag men trots att det är fredag och jag ska hämta min älskade kotte så känns det faktiskt mest skit idag!
Räkningarna hopar sig denna månaden och det känns som jag tagit mej vatten över huvudet... Jag har för mycket utgifter... räkningar, lån och ännu mera lån..
Jag vet inte riktigt hur jag ska få månaden att gå ihop och det beror på att jag har två helger denna månaden som jag ska göra roliga saker men grejen e ju den att jag kommer känna press för att jag ska detta och risken finns ju att jag inte kommer känna att det känns så roligt ändå. Jag hoppas verkligen att så inte blir fallet!!!

Nästa helg väntar en efterlängtad TJEJHELG i Växjö med mina älskade kottar och det är absolut inget jag vill missa för något i världen! Lever hellre på luft resten av månaden än missar detta! Vi ska ha nostalgihelg och bo på hotell och bara mysa, strosa i Växjö och umgås och babblas massor! LÄNGTAR!!!!
Sedan kommer då min födelsedag som jag tror att jag bara ska glömma bort faktiskt... Kan inte ha nåt kalas när jag inte har nån ekonomi till det... kanske får fråga mamma om jag får bli firad där...

Å så helgen därefter så e det dax igen för juntan att fara till Ullared och besöka Gekås och övernatta och shoppa och umgås och njuta!!
Men det får nog bli väldigt lite shopping... har några saker jag ska ha och allt annat får vänta!! Det blir en snål budget!!!
Å hur kul är det på en skala????

Sen vill jag kunna åka till Malmö och hälsa på min kärlek oxå utan att behöva tänka på att jag inte har pengar till bensin... men vi får längta efter varandra lite extra denna månaden tror jag för jag kommer inte ha pengar att köra fram o tillbaka flera dagar i veckan!
Hur mycket jag än vill för vet ni att jag jag är så upp över örinen förälskad i denna kille! Han är ett kap, en keeper, en kille som gör mej så in i vassen glad att jag blir varm i kroppen bara jag skriver om honom nu. Jag har fått kommentarer om att det strålar om mej och att jag ser så lycklig ut!

JA JAG ÄR SÅ LYCKLIG!

Fatta hur kul vi har, vi pratar hur mycket som helst, vi skrattar och busar och retas och kivas. Härom kvällen tog vi en liten svängom tango i köket och vi struntar i om grannarna står och glor!

Eeehhh, får nog förtydliga lite! Tango på vårt eget sätt, vi är inga dansproffs någon av oss men vi dansade en liten sväng och sedan blev det gapskratt!!

Han är fantastisk och jag saknar honom så fort vi inte är på samma ställe och tillsammans!!!

skrattar... inlägget blev inte så tråkigt ändå tror jag! Men det kanske beror på att jag egentligen är SÅ lycklig och att jag har jävligt dåligt med pengar just nu är väl en skitsak i det hela... Jag överlever iallafall och jag klarar mej ändå!

Jag är lyckligt lottad! Jag har världens bästa son och världens härligaste vänner och en fantastisk pojkvän och alla har de en väldigt speciell plats i mitt hjärta!!!
Jag hjärtar er och önskar en trevlig helg!!!

Drakens år i år!

Ja det är bara 7 månader sedan som jag skrev i bloggen, väldigt bra på att uppdatera eller hur!?!

Sitter på jobbet och tråkar just nu... här e segt och jag hade kunnat göra så mycket roligare saker än att sitta här men man måste ju ha en lön så det e bara å sitta här å se glad ut!!!

Skrattar... brukar bli att jag uppdaterar er på mitt liv om vad som hänt sen sist och det har väl hänt ganska mycket så jag tror jag hoppar över en lång uppdatering faktiskt. Vem vill läsa om det gamla lixom, näe jag uppdaterar om det som händer JUST NU istället!!!

Om ni inte visste det så ska jag berätta att i år är det MITT ÅR! det är verkligen så att jag känner det så starkt att detta är mitt år, jag är född i drakens tecken enligt det kinesiska horoskopet och i år är det Drakens år!
Det kommer hända så mycket bra saker i mitt liv och det har redan börjat trots att vi bara är i februari månad nu!

Jag har träffat en ny kärlek! Fjärilar i magen bara jag tänker på honom... Han är en keeper det känner jag så starkt! Han är fantastisk och härlig! Vi har så roligt tillsammans när vi ses och vi skrattar och pratar och kan knappt sluta prata... UNDERBART!!
Jag kan väl inte säga efter att ha känt honom i en månad att han är mannen jag letat efter men jag säger det iallafall... för det är så det känns nu! *hihihi*

Jag har snart varit snusfri i snart 2 veckor och jag mår så bra! Har inte haft någon speciell abstinens heller! Denna gången har jag slutat för sista gången!
Kan varmt rekommendera boken "Äntligen Icke Rökare" av Allen Carr
Jag och "min kärlek" slutade tillsammans och vi klarar det galant båda två!

Om jag har tur och allt går enligt planerna så kanske jag kan komma att arbeta halvtid som florist inom en snar framtid! Håll tummarna att allt går vägen och blir så bra så att jag kan få börja jobba med det jag vill!!!
Man måste börja nånstans!

Jag hoppas och vet att jag och Elias kommer flytta till en ny lägenhet i år! Jag har stått i kö i mer än 2 år nu och väntar på att rätt lägenhet ska dyka upp!! Å jag känner att det blir i år!!! En bra lägenhet närmare Elias skola och på markplan så att jag kan ha min egen lilla trädgårdsplätt... :)

Min son växer så det knakar och det är helt magiskt att se honom växa upp! Han läser och läser och är så duktig att jag blir imponerad varje gång!
Han räknar matte och kan både plus och minus! Han kan så många saker och ibland säger han saker som man inte hade en aning om att han visste... Otroligt!
Han är mitt liv, mitt allt!!!! Denne lille prins som i ena stunden kan reta gallfeber på sin mamma för att i nästa ögonblick pussa och krama på mej och bjuda mej på Alla hjärtans dag godis och rita fin teckning med texten A lav jo
Mitt hjärta brinner för denna lille pojken, min älskade son!!!

Jag skriver det för jag tänker att jag ska försöka skärpa mej med att uppdatera... vi får väl se om jag lyckas!!! ;)

Kramar till mina goa vänner!!

RSS 2.0